Rat na Maksimiru! Menadžeri stopirali Olmov transfer, traže 7.000.000 i procente od naredne prodaje

Vreme čitanja: 1min | pet. 17.01.20. | 22:55

Dinamo bi mogao da odgovori, preseli ga na klupu i tako mu ugrozi odlazak na Euro

Neko bi rekao “balkanska posla”, ali ovo nije samo naš lokalni specijalitet, jer su u ceo posao uključeni i Španci. Naime, o karijeri Dinamove zlatne koke Danija Olma brinu po bar jedan menadžer iz Hrvatske i jedan iz Španije, a oni bi mogli da stopiraju njegov odlazak u Milanu, iako su se dva kluba već dogovorila.

Podsetimo, Dinamu bi odmah pripalo 20.000.000 evra, još 5.000.000 bi mu leglo na osnovu premija, a još maksimalno toliko i od naredne Olmove prodaje. Na Maksimiru su to prihvatili, rukovali se sa sportskim direktorom Milana Zvonimirom Bobanom, i sam igrač je prihvatio platu od 2.500.000 evra, al ne lezi vraže opet ima neko nezadovoljan.

Izabrane vesti

Prema pisanju Sportskih novosti nezadovoljni su menadžeri, koji sada traže i komisiju od 7.000.000 za sebe plus određeni procenat od naredne Olmove prodaje?!

Problem je samo i što je Dinamo u situaciji da uzvrati. Olmo danas nije igrao pripremnu utakmicu protiv Lokomotve i Modri mu neće dozvoliti da bude na terenu dok ne ode ili ne potpiše novi ugovor sa zagrebačkim klubom. A i ovaj sadašnji mu ističe tek na leto 2021. što znači da Dinamo ima prostor od šest meseci da “tvrdi pazar”. Ako bi Olmo toliko dugo sedeo na klupi sigurno ne bi putovao na Evropsko prvenstvo, pa je to situacija u kojoj bi i klub i igrač trpeli. Ultimativno, to ne odgovara ni menadžerima.

(FOTO: Reuters)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara