Bambi Tošić odlazi u Kinu besplatno, takav je dogovor s Partizanom

Vreme čitanja: 1min | sre. 26.02.20. | 18:28

Iskusni vezista napušta Humsku 1

Kraj saradnje Zorana Tošića i Partizana! Pominjalo se da bi iskusni krilni vezista mogao posle večitog derbija da ode iz Humske 1, ali njega, ipak, neće biti na megdanu sa Crvenom zvezdom, jer je danas završio sav posao oko prelaska u drugi klub.

Tošić se sve dogovorio sa Taižu Juandom, klubom koji će naredne sezone igrati u drugoj lige Kine i trebalo bi u četvrtak da potpiše ugovor na dve plus jednu godinu. Nekadašnji reprezentativac će se sutra otisnuti put najmnogoljubnije zemlje sveta da završi sve formalnosti i priključi se novim saigračima na pripremama za start sezone. Tošić će u Kinu otići kao slobodan igrač, bez obeštećenja, pošto je po dolasku u Partizan imao dogovor da mu klub ne pravi problem oko sledećeg transfera. 

Izabrane vesti

Iako se pominjalo kako je Bambi najbliži selidbi u Kajrat, on je u poslednjem trenutku promenio smer i odlazi na Daleki istok, pošto je od Taižua dobio najprimamljivije uslove.

Tošić se u Partizan vratio u leto 2017. godine, došao je iz moskovskog CSKA kao slobodan igrač. Učestvovao je u uspešnoj evropskoj misiji te sezone, kada su crno-beli prezimili u Evropi. Ove sezone odigrao je 28 utakmica za Partizan, postigao sedam golova, dok je za šest asistirao.

Odlazak Zorana Tošića će i solidno rasteretiti klupski budžet crno-belih, pošto je bio jedan od najplaćenijih igrača u ekipi.

Foto: Star Sport

 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara