Komentari na vest

Rastali se Čukarički i Dušan Kerkez!

M

MILAN GALIĆ

pre 10 meseci

Kad ti mafija vodi sve ništa cudno.
P

Popsi@Kipar

pre 11 meseci

@Kipar - Ma, ne! Trebali su uzeti Milojevića, a za tvoju informaciju, taj Milojević je posle otkaza u Zvezdi radio u Grčkoj, Saudi Atrabiji (3 kluba) i na Kipru. Znaš li što je zajednička karakteristika za ovih nekoliko turbulentnih avantura koje je Milojević proživeo radeći u inostranstvu?! Svuda je dobio otkaze zbog loših rezultata. I trebao je zaista Čukarički da dovede Milojevića, a pošto je Čuka privatnan klub, vlasnik je lako mogao kupiti jedan zglobni autobus da Milojeviću olakša posao prilikom određivanja taktike. Navijači iznad svega vole taktiku Milojevića (spor fudbal, mlaki dueli, bez tranzicije i bez pritiska na zadnju liniju)!
n

nemasti

pre 11 meseci

blage veze sa fudbalom osim sto imas dugacak jezik i ljujes ljude...

Kg_Šumadinac

pre 11 meseci

Jedina dva kluba, koji imaju trenere još od pre početka prošlog prvenstva su : TSC I Radnički 1923. Toliko o tome. Zvezda ima trećeg, Partizan četvrtog, Voša isto...Zbirno, preko 40 promena. UŽAS !!! Daš treneru ( kakav god da je ) da odradi pripreme, da se mlatara po planinama, da govori one floskule o "nikad boljim pripremama, teškim nogama, napretku koji će se videti na terenu" i onda ga posle 200 min fudbala NAJURIŠ 🙄 Amaterski pristup. Žalosno. Bukvalno i ne čudi, zašto je ovako kako jeste.

Goran Milojevic

pre 11 meseci

Не знам шта је разлог али време за смену и није баш... каже матијашевић да раздрма екипу??? Па што ти држе не даде оставку да размрдаш екипу... чини ми се да је овај главни пронлем у чукаричком
G

Grizojajac Plandište

pre 11 meseci

Čuka je privatan klub i nije mi jasno kako nisu predvideli da sa ovim trenerom ne može ništa normalno da se desi. Čuka ima izv anredne pojedince i to treba skockati. Ovo su trebali uraditi na kraju prošle sezone! Mnogo kasne!
D

Don Vito Korleone

pre 11 meseci

Posle drugog kola je smenjen Batak (Voša), posle trećeg kola Kerkez (Čuka). Neće proći još 2-3 kola, odnosno do reprezentativne pauze i biće smenjeni treneri Radničkog Niš, Radničkog KG, Napretka, Železničara, Voždovca i N. Pazara, zbog loših rezultata. Sve je ovo posledica toga što u ovom trenutku ne postoji trener sa savremenom vizijom fudbala. Svi su ostali zakopčani u ’70. Vreme ih je pregazilo! Samo strani treneri mogu doneti boljitak srpskom fudbalu. Za razliku od stranih trenera, strani igrači (Afrikanci) ne donose nikakav boljitak. Ništa posebno, suvi prosek! Ni jedan Afrikanac nije nikada otišao iz nekog srpskog tima u neki prvoligaš u Evropi! Pametnom dosta!
D

Don Vito Korleone@

pre 11 meseci

Opet ti meni krades nick i hejtujes crnu bracu. Dokle bre, rodjace? Izadji malo iz kuce i zivi...
A

Astoria

pre 11 meseci

Za trenere se slazem i sve potpisujem, uostalom vrti se jedan te isti kontigent trenera u Superligi. Sto se tice africkih stranih igraca...tu je situacija diskutabilna. U Superligi Srbije nastupaju 39 africkih igraca, nije me mrzelo pa sam ih izbrojao, od toga velika vecina je samo poreklom iz africkih zemalaj, i nemaju reprezentativni status, jer su neafirmisani, dosli bez obestecenja, pa ako se pokazu da ih prodaju dalje (recimo onaj transfwer Falu Fola-a iz Graficara u francuski Rems!). Ima dosta reprezentativaca africkih zemalja u nasoj Superligi, ali su to uglavnom manje drzave (Gvineja, Burkina Faso,)...cak i Olajinka ima svega 4 nastupa za Nigeriju, Kanute iz Partizana 2 za Senegal, jedino je Bukari koliko toliko standardan u reprezentaciji Gane i Kangva u dresu Zambije, koja nije toliko jaka fudbalska nacija...jedan Kraso iz Zvezde ima samo 7 nastupa za Obalu Slonovace...dakle, uglavnom kod nas igraju Ima odlicnih pojedinaca, ali tesko je iz nase lige prodati igraca u neku stranu ligu, da ne pricam o ligama petice. Pa evo i Erakovic gde je otisao. Dok hrvatski igraci odlaze za desetine miliona evra, ali zato sto im je reprezentacija jaka (liga u najboljem slucaju ista kao i nasa).
i

igor978

pre 11 meseci

Našao bolje plaćen posao i otišao. Toliko
Z

Zvlat BG

pre 11 meseci

Videlo se iz aviona kada je došao! Nisi videli samo oni koji nisu hteli da vide! Ovo samo potvrdjuje da je problem u ljudima koji sede u upravama klubova! Njihova percepcija i shvatanje fudbala je pogrešno! I da je sve od danas do sutra, ad hok varijante! Totalno neozbiljno i najgore što su kolateralna šteta u svemu ovome naša deca!
S

Salesman

pre 11 meseci

Koliko neozbiljno… Trebalo je to onda uraditi na kraju prosle sezone, a ne u minut do pocetka Evrope.
B

Brdo gori

pre 11 meseci

Očekivano, nije forsirao lepu pas igru, i kad je kop od 3000 Brđana krenuo da skandira da ode - čovek je to sportski i primenio ostavkom.
M

Mile led

pre 11 meseci

Za 4 kola je trebalo da igraju protiv stuba Srpstva a ovaj čovek je odbio sklanjalicu, zato je i dobio otkaz
G

Gostić567

pre 11 meseci

Kao sto i u tekstu pise,covek se vratio u Srbiju posle 20 godina.Video kakav je mulj i sljam na sve strane.Ne samo u sportu.I bezi glavom bez obzira.Srecno druze.
P

Popsi

pre 11 meseci

@Gostić567 - samo ne znam gde on sa onakvom postavkom igre može poći u inostranstvo?! Posle prvih neuspešnih utakmica sa Čukom, pisao sam u komentarima da je Čuka napravila loš izbor jer je dovela trenera iz kiparske lige. Zato je Čuka i igrala onako kiparski!
K

Kipar

pre 11 meseci

Popsi...Pa i Vladan Milojevic je do skoro radio na Kipru i sad po toj logici,da su njega uzeli,ne bi ni on valjao?
G

Goostt

pre 11 meseci

Nema dunsteri su dunsteri , cak i ovaj biznis klub !
H

Hej

pre 11 meseci

Ne verujem da je rezultat u pitanju koji su odlični bili i ostali i ovoj sezoni, nešto su se privatno pokačili.
p

pun pogodak

pre 11 meseci

Jedino pravo i ispravno rešenje. Mnogo dobrih igrača, ali je igra bila katastrofalna. Spora igra, svi igrači su upali u neku letargiju, bravo za gospudu iz uprave kluba, koja je reagovala u poslednjem trenutku. Možda je trebalo i ranije,ali uz ozbiljnog trenera, ina nade dase napravi još jedna uspešna sezona, da Čuja ponovo bude među četiri najbolje ekipe u Srbiji. Još jednom, bravo za upravu kluba. Nakon lepe vesti sa Banovog brda. Srećno u nastavku istorijske sezone.
G

Grga Cvarak

pre 11 meseci

Jedino pravo i ispravno rjesenje je bilo da su to uradili na kraju prosle sezone, a ne na 5 do 12 pred pocetak takmicenja u Evropi.
R

Repac Plandiste

pre 11 meseci

Od nasoj trenera donekle mi se svideo Sivic. Cini mi se da ima viziju i znanje, nije Batadjorista, sto se taktike barem tice ekipe mu igraju ofanzivno. Kazem svidja mi se njegova trenerska ideja no sto god ti je postavka ofanzivnija potrebni su kvalitetniji igraci. Bunker mogu da igraju i devet kurcoban, dobar golman i brzi spic.
G

Grizojajac Plandište

pre 11 meseci

ne jedi to iz nosa....
G

Gost555

pre 11 meseci

Vodi onda Sivica da trenira tvoj Radnicki Plandiste.
M

Mutommbo

pre 11 meseci

Samo da ih preuzme Vladan Milojević i izgledaće kao ozbiljan tim. Miloje je jedini u stanju da napravi kakvu takvu ekipu iz igračkog kadra koji ima. Sa njim će sigurno biti bar treći u prvenstvu i mogu da prođu i grupu u LK. Kerkez nije izvukao maksimum iz igrača Čukaričkog.
D

Daj faul@Mutommbo

pre 11 meseci

@Mutommbo - Vidi se da je “Mutommbo” dugo odsustvovao iz srpskog fudbala isto kao i Kerkez! Samo za razliku od Kerkeza koji je došao iz prestižnog kiparskog fudbala u Čuku, “Mutommbo” je dugo boravio u Africi, pa bi sada da prenosi afrička iskustva u Čuku. Da dovede Milojevića, specijalistu za afrički fudbal (sporo, defanzivno, bez tempa), koji bi odmah doveo 4-5 Afrikanaca i sa sobom doveo onaj čuveni zglobni autobus koji bi parkirao u šesnaestercu Čuke. To bi bio zaista pun pogodak (ali, u prazno)!

milford

pre 11 meseci

Ako ne ode u Partizan, Ilic ce da se vrati na brdo
0

035

pre 11 meseci

nE NE NE KO CE SADA DA NAM SE SKLANJA? dAJTE NEKOG KO IMA DA SE SKLONI ZVEZDI DA NE BI BILO PROBLEMA
.

.....

pre 11 meseci

Umesto da se iskoristi ova godina gde imamo po prvi put 5 predstavnika u Evropi, svi klubovi osim Zvezde odradili su nikad gore prelazne rokove i vukli katastrofalne poteze. Vojvodina ispala vec na pocetku, rasprodala pola ekipe i smenila trenera, TSC slabiji nego prosle godine, Cuka menja trenera pred najbitniji mec sezone, Partizan u rasulu...
S

Sudija Picilkas

pre 11 meseci

Otkud ti znas da je Zvezda odradila dobar prelazni rok, otkud znas da Kraso nije slican Moucheu, ili Onjilu, da Olajinka nije novi Ruiz? Tek cete igrati sa jakim protivnicima, pa cemo onda videti da li si u pravu.
г

гостиварски

pre 11 meseci

па брате имамо очи да видимо...ови промашаји се нису показали ни у нашој лиги, а рецимо Красо је дао већ 5 голова и имао пар асистенција...
k

kg

pre 11 meseci

Karkez u Radnički iz Kragujevca
k

kg

pre 11 meseci

Kerkez u Radnički iz Kragujevca
R

Repac Plandiste

pre 11 meseci

Treneri u Srbiji su uzasni. Kvalitet igraca je slab ali treneri su jos gori. I nije sve do para. Pogledajte Ki Klasvik, pogledajte Sabah. I ne gledajte rezultate, rezultate mogu da imaju i slabi treneri ako imaju jake igrace. Jednostavno se vidi igra, vidi se sistem, ono sto kazu vidi se trenerski pecat. Resenje su inostrani, mladi treneri zeljni dokazivanja. Sa ovim su se složili...
m

majka repca

pre 11 meseci

Ja se slazem sine moj pile moje pametno, najpametnije u celom plandistu. Usisaj ponekad sobu moli te mama i provetri, oseca se na kuvana jaja na 40 stepeni.
M

MAJKA REPCA

pre 11 meseci

Sine nauci da pustas vodu nakon bavljenja u toaletu, ovo postaje neizdrzivo. I koristi toalet papir nemoj rukom. Sa ovim se slaze celo Plandiste
n

nekitutamo

pre 11 meseci

Igra nije bila nesto dobra I sve sto su radili je vecinom bilo na individualni kvalitet, sada opet gde ima bolji trener od njega a da hoce da dodje je pitanje pravo..( Nije kao da mislim da je on nesto dobar nego svi slobodno su jos gori...)
T

Tuneki

pre 11 meseci

Ocekivano,ekipa je imala rezultate, ali igra im je bila katastrofalna najtalentovaniji igraci skrajnuti
?

???

pre 11 meseci

Pa nije on juce dosao. To se znalo vec godinu dana. Radi se o tome da su s njim prosli pripreme i uskoro pocinje evropa. Jedino moze da ih izvadi neku bombu od trenera da su spremili
Š

Šljaka

pre 11 meseci

Saša Ilić, moralo je tako.
m

murinjo

pre 11 meseci

Rezultati su bitniji od igre
k

koko ko

pre 11 meseci

Ko je citao izjave matijasevica poslednjih 6 meseci ,ovo je i ocekivano,po meni donekle i opravdano,cuka ima potencijal jako dobar,u napadu i sredini pogotovo,i bez obzira na rezultate,igra im je bila problematicna i to prilicno,pobedjivano je na suvi kvalitet,uz mucenje,bez imalo leprsavosti,tako da po meni ,ocekivana i ne bez rezona odluka
O

Osjećaj odgovornosti

pre 11 meseci

Zar sportski direktor nije taj koji dovodi igrače?!
n

nemanja1512

pre 11 meseci

ovo je sramota sta se radi
p

prti

pre 11 meseci

Do kraja sezone bar 15 klubova ce promeniti trenera. Za sada 2 komada ma kog kraja sezone polusezone. Verujem da ce da se iscimaju malo jace u narednom periodu i da ne kvare prosek od jedne trenerske glave po kolu.
L

Lesakesa90

pre 11 meseci

...pa juče sam negde čitao njegov intervju, ono kao kidamo se sa TSC-om, Partizanom, Vošom, želimo nešto da uradimo u LK,cveće proleće...
g

gostivarski

pre 11 meseci

Nasao covek posao u inostranstvu za vece pare, sta da se radi...sad samo da ne dovedu nekog trenera iz superligaskog voza...
f

fkvkf

pre 11 meseci

Matijasevicu, dovodi djukica. Sa onim raspadom je prosao grupu. Valjda ce i sa cukom.
a

a jel Čukarički

pre 11 meseci

odlučio gde će da se igra finale kupa???
?

???

pre 11 meseci

U skolskom
р

роко

pre 11 meseci

Нешто ми мирише да ће у партизан, колико већ у петак уместо дукија
W

Wtf

pre 11 meseci

Čuj,bilo potrebno da bi razmrdali ekipu!!
I

Irska

pre 11 meseci

Sacuvaj Boze Gospode i sakloni
M

Miki Maus Projekti

pre 11 meseci

TSC i Čukarički su dokazali da su teški antitalenti za biznis. Znači TSC zna da će igrati sigurnu Ligu Evrope i Čukarički zna da će igrati sigurnu Ligu Konferencija. Znaš da ćeš dobiti dosta novca od tih takmičenja čak i da ne uradiš ništa tamo, a pogotovo ako se uzme neki bod ili pobeda bonusi su ogromni. I koja pojačanja su oni doveli da iskoriste taj momenat? Koliko vidim više su se oslabili nego što su se pojačali, plus sad promena trenera.
V

Veljko9

pre 11 meseci

Valjda ce novi trener dati sansu onom Kovacevicu a ne kao Kerkez da ga zakuca na klupu
B

Buvljak JSL

pre 11 meseci

Nasa liga je kao buvljak, ima od svega pomalo i svacega, ali kvaliteta najmanje.
?

???

pre 11 meseci

Po mom misljenju najbolji trener posle baraka u ligi. Mada i ovaj iz imta je hrabar i igra evropski fudbal
С

Србин

pre 11 meseci

Владан Милојевић!
R

Reallno

pre 11 meseci

Ako su pametni da dovedu sada Vladana Milojevića da ih utegne i uz koje pojačanje da uzmu bar neki bod u Ligi Konferencija.
U

Uvezbavanje

pre 11 meseci

Eto Saleta Ilica opet na Brdu
N

Nerazumno

pre 11 meseci

Ovaj potez je skroz sulud, osim ako ne dolazi Vladan Milojevic ili tako neko jako ime.

Bojan Urosevic

pre 11 meseci

Doveli nekog Matica za trenera.
s

sta je bre ovo!?

pre 11 meseci

Imas istorijsku sezonu da predstavljas zemlju i naciju sa vise klubova u Evropi a ovi nasi kao da su sa Marsa pali. Sem Zvezde ostali klubovi se ponasaju krajnje amaterski. Sramota!
K

Koan

pre 11 meseci

Dovedite stranog trenera, pokušajte nešto da promenite.
G

Gialci

pre 11 meseci

Мирослав Ђукић!!!
E

Esex

pre 11 meseci

Pdlicna ideja
o

opa opa opa

pre 11 meseci

dodaj dodaj opa opa toooooo
p

prti

pre 11 meseci

znaci znaci Djukic znaci...
g

gonpi

pre 11 meseci

Ja mislim da ovo samo u Srbiji ima!
K

KJ

pre 11 meseci

Tipicna situacija koja se desava godina. Tokom leta su pripreme, vise klubova napada titulu i najavljuje sve i svasta i onda posle 2,3 kola dolazi do raskida, sve pada u vodu odma. Uzas zaista
К

Куре на специјали

pre 11 meseci

Познавајући "визије" наших фудбалских "прегалаца" очекујем да ће на место тренера бити постављен неко од прекаљених ЈСЛ ливадара, типа Радослав Батак, Симо Крунић, Шваба Ђурђевић, који је, до душе, за ову двојицу Анћелоти или неко јако сличан њима. Не дај Боже да се доведе уредан тренер, било домаћи, било инострани, да бар покуша да направи корак напред.
r

rrf

pre 11 meseci

Iskreno ni Tumbaković me ne bi iznenadio
V

Vizionar

pre 11 meseci

Mislim da ipak za Evropu treba jace ime, poput Lalatovica, Curcica, Dostanica, oni imaju internacionalnog iskustva.
К

Куре на специјали

pre 11 meseci

Визионар Не заборавити ни случајно Пижона, има и играчко и тренерско интернационално искуство. Био првак Белорусије са Славијом из Мозира.
M

Mladić

pre 11 meseci

Lalatović da dođje,da upiše i Čukarički u CV :) A neeee,bio je već….daj nekog drugog! Dodić npr :)
G

Gost555

pre 11 meseci

Stize Rale Batak, Dragi Kanatlarovski ili Zoran Njegus.
a

a šta fali

pre 11 meseci

Bošku Djurovskom??ono....elokventan,farba kosu,karirani sako....
I

Istinaa

pre 11 meseci

Pobego jer je shvatio da ga čeka potop u Evropi.
n

nemoguce

pre 11 meseci

Ako je u pitanju nezadovoljstvo rezultatima onda je to katastrofa, čovek je radio fenomenalno, i vise od toga, osim ako nije ponuda za ovog genijalca koja se ne odbija sa neke druge strane ili eventualno dolazak npr. Zidana u Čuku, hajde da vidimo....
T

Tata Martino

pre 11 meseci

Ovaj ne zna nista ka tica! Sok terapija pred duele sa Olimpijakosom!
s

stiže neki

pre 11 meseci

znalac???
?

?

pre 11 meseci

osim ako nisu spremili neku bombu od trenera ovaj potez nema smisla, sve i da jesu spremili što to nisu uradili pre mesec dana pred početak sezone? Vrlo nelogično sudeći da trebaju da igraju Evropu za manje od mesec dana...
M

Mozdaje

pre 11 meseci

Milojevic (stariji) u pitanju ?
E

Esex

pre 11 meseci

Neka dovedu sad nekog mladog spanskog trenera npr...
G

Ghost777

pre 11 meseci

Tipujem na Miloja!