©Reuters
©Reuters

Raspored najvećih derbija: Prva poslastica na San Siru, PSŽ i Siti kad se bude lomilo

Vreme čitanja: 2min | sub. 31.08.24. | 13:34

Hansi Flik udara na svoje u trećem kolu, Liverpul i Real na Enfildu krajem novembra

Novi format Lige šampiona doneće nam povećanje broja utakmica sa 125 na 189, a samim tim i veći broj međusobnih mečeva onih najjačih klubova pre početka nokaut-faze. Predstojeći jeseni i zime biće odigrano devet međusobnih mečeva onih najvećih imena (Liverpul, Mančester Siti, Arsenal, Pari Sen Žermen, Milan, Inter, Juventus, Bajern, Barselona, Real Madrid), a prvi okršaj tog tipa biće odigran 17. septembra kada se na San Siru budu sastali Milan - Liverpul. Prvo kolo podariće nam i duel Mančester Sitija i Intera na Etihadu.

Dva najinteresantnija duela u oktobru biće Arsenal - Pari Sen Žermen (prvi oktobar) i Barselona - Bajern (23. oktobar). Na Santjago Bernabeu sastaće se Real Madrid i Milan 5. novembra, a na Alijanc Areni Bajern i Pari Sen Žermen 26. novembra. Istinski spektakl biće viđen 27. novembra, kada će se na Enfildu susresti Liverpul i Real Madrid. Ulazak u zimske mesece doneće nam derbi Juventusa i Mančester Sitija 11. decembra, a međusobni duel arapskih projekata Pari Sen Žermena i Mančester Sitija biće odigran u pretposlednjem kolu 22. januara.

Izabrane vesti

Jedna od zanimljivijih stvari u rasporedu jeste činjenica da će se u posledjem osmom kolu svih 18 utakmica igrati u isto vreme - u sredu 29. januara od 21.00.

RASPORED NAJVEĆIH DERBIJA:

17.9. Milan - Liverpul

18.9. Mančester Siti - Inter

1.10. Arsenal - Pari Sen Žermen

23.10 Barselona - Bajern

5.11. Real Madrid - Milan

26.11. Bajern - Pari Sen Žermen

27.11 Liverpul - Real Madrid

11.12. Juventus - Mančester Siti

22.1. Pari Sen Žermen - Mančester Siti



tagovi

Liga šampionaraspored

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara