Komentari na vest

Raspored Mozzart Bet Superlige: Jesenji derbi u Humskoj sedmi put zaredom, Ub debituje na Marakani

m

molim?

pre 4 meseca

Zvezda: TSC, plej of za LŠ, Radnički Kg, revanš plej ofa za LŠ. Partizan do eventualne Evrope: kod kuće protiv Vojvodine. Prosto neverovatno.
R

Rkg

pre 4 meseca

A otkud vam to da ce Radnicki igrati Milanovcu? Vi stvarno mislite da ce Cika Daca poceti da se gradi ove jeseni?
K

Kimarica

pre 4 meseca

Ljudi, jedno pitanje, kako se uvek namesti da se u skoro svim ligama derbiji igraju tu negde u isto vreme? Tipa kad je kod nas, bude i u Španiji, Škotskoj, Italiji neki derbi?
A

Alex Wolf

pre 4 meseca

1.kolo...Na pocetku zelja ista.Svi na Marakanu u onim vrelim danima
p

poz i SMEDEREVA

pre 4 meseca

FK JEDINSTVO ce odirhati sve dobre itakmice samo sa ZVEZDOM i PATITANOM ce im biti tesko sto se tice igre postave tima fizickog odmaranja itd gledali smo og dok su bili u prvoj ligi SRBIJE odlican fudbal su pokazali svima kako posed lopte tako sve kompletno e sad iz prve lige ko bi bio konkurent da udje u super ligu do godine sad su dosli FK ZEMUN FK VOZDOVAC FK ZELEZNICAR iz grupe VOJVODINA ko FK NAPEDAK KRUSEVAC i FK BORAC iz CACKA bice dosta neizvesnih utakmica sto.se tice prve lige SRBIJE mi pocinjemo 2 avgusta a supe liga 19 jula zbof repzentacine bice odsutni samo nedelju dana mozda ce po neka da se odigra toliko za sada poz bice interesantno prvenstvo
d

dobronameran savet

pre 4 meseca

Mislim da ne sme da vam se desi ovakav propust sa ovim komentarom "nepisano pravilo". Pravilo je vrlo jasno, šampion igra kući u drugom delu sezone. To vama kao najjače portalu u Srbiji ne sme da se desi da novinar koji je pisao ne zna pravila.
N

NapredPlavi

pre 4 meseca

Djape45 Tekstilac je u prvoj ligi igro u Odžacima, prati malo
I

Iznogoud

pre 4 meseca

Nije "nepisano pravilo", vec lepo zapisano, posto postoji matrica po kojoj se odredjuje raspored. Pricano mnogo puta, cak pisano na ovom portalu, ali dzabe kad se fudbal ne gleda, vec prati zbog skandala.
L

Lede

pre 4 meseca

I kup derbi nekako uvjek u rupi
n

nema sta

pre 4 meseca

pa bio je zreb uzivo za domaćinstvo,vi ste totalno prsli

Kokot Nedeljko

pre 4 meseca

vruce kuglice!
O

O Boze

pre 4 meseca

Opet iskace ovaj Češki kokot!🤣
G

Gost3171

pre 4 meseca

Koju godinu zaredom nepisano pravilo prvi derbi kod onog ko nije osvojio titulu i Partizanov kraj regularnog dela sa Cukarickim u gostima i utakmica sa TSC-om?
N

Nenad1246

pre 4 meseca

Zato što su takmičarski brojevi za izvlačenje skoro isti svake godine za klubove. Zvezda i Partizan uvek imaju iste brojeve samo se zamene zavisno koje šampion tako da je raspored uveknisti šampion počinje sa dva domaćinstva i derbi u gostima u prvom delu sezone dok je u druhom delu obrnutu. Zvezdu čekaju tri gostovanja u 4 kola na zimu.
:

:3

pre 4 meseca

Aktuelni šampion uvek bude domaćin derbija u drugom delu sezone. Tako je bilo i kad je Partizan branio titule. Ne treba praviti teorije zavere od svega.
L

Ljupče Bubili

pre 4 meseca

"Nepisano pravilo"
A

Adjuru

pre 4 meseca

Vosa do drugog mesta i kupa, samo da potpisu vec jednom Homu i Da Costu!! To je vaznije od sporazuma, saradnja i zajednice! Poceli jako prelazni, sad corak.
R

Rubikova kocka

pre 4 meseca

Prva 4 kola laganih 12 bodova ❤️🤍❤️🤍 idemoooooo po 36 🏆
Г

Групни

pre 4 meseca

кад си срећан и кад желиш с'другим делит срећу ту,кад си срећан, тресни главом у под ...
T

Tata Martino

pre 4 meseca

Tekstilac nagrađen za nameštanje utakmica plasmanom u super ligu! Kakvi su to prevaranti u fudbalskom savezu!
B

Bikikiki

pre 4 meseca

Zvezdini satellite tekstilac, ofka, imt, ub, Cuka, zeleznicar
D

Dr Kovačević

pre 4 meseca

Kriminal! Prošle godine ekspresno oduzimanje bodova Kolubari, pa kad to nije bilo dovoljno da ih izbace iz lige onda kao nemaju 50 stolica, jednostavno su se nameračili da ih izbace po svaku cenu! Ove godine iste prijave za Tekstilac, Vršac, i Dubočicu, od strane Uefa, ali oni su apsolutno zaštićeni, verovatno će im oduzeti nekoliko bodova na statu narednog prvenstva, o izbacivanju iz lige nema govora, jer to su njihovi ljudi.
D

Djubretarac

pre 4 meseca

Sampionu je dovoljna titula kao satisfakcija, potpuno suludo da sest prvenstava pocinju sa tri od cetiri prve utakmice na svom terenu, jos jedna od manipulacija koje opstaju u ovoj šaradi od prvenstva
D

Dorcolac

pre 4 meseca

reci mi da pojma nemas o fudbalu bez da mi kazes
Z

Zeljko®

pre 4 meseca

Ovako je bilo i u Tole super ligi ali tad ste vi igrali prve 3 od 4 kuci 6 godina za redom pa vam tad nije smetalo.
p

prc

pre 4 meseca

@zeljko kad je tole vladao taj ti se igrao u pesku ko i većina što ovde ostavlja komentare
1

1912

pre 4 meseca

Evo ih. Oduvek je prvak iz prošle sezone igrao prva dva kola, odnosno početnih 3/4 kola na domaćem terenu. Ne pratiš fudbal od juče.
S

SELO GORI

pre 4 meseca

Lučani - Ub je najbitniji derbi.
P

Pravite cirkus

pre 4 meseca

Kliknite na link da vidite gde je ko domaćin. Tesktilac u Lazarevcu, tačno 200km udaljenom od Odžaka. OFK Beograd u Zaječaru 245km od Karaburme, Radnički u G.Milanovcu. Pa majku mu, kad im već dozvolite da igraju, pustite ih da igraju kući jer ovo ni na šta ne liči. Pa kao da su drugi stadioni svemirski brodovi a ne isto tako stare ruine. Koliko zakona se na dnevnom nivou krši u ovoj državi i od vlasti i od opozicije, a ne može da se zažmuri i pusti da svi igraju kod kuće...
B

Baxter88

pre 4 meseca

Ub igra u Lazarevcu a Tekstilac u Backoj Palanci ali nebitno nego se slazem da bi svaki prvoligaš u svom mestu i na svom stadionu kakav on god bio voleo npr da vidi Crvenu Zvezdu i to bi bio hit za svako to mesto a ne ovako da im su domacini daleko od svojih mesta...
D

Djape45||

pre 4 meseca

OFKa i Kragujevac renoviraju stadione i iz tog razloga ne igraju "kući", a Tekstilac ni u prvoj ligi nije igrao na svom stadionu, tako da jeste ruina.
b

baša

pre 4 meseca

Pošto oni ne mogu da skupe danima ni 30 000 hiljada za spas Partizana, ima li neka kontra peticija za gašenje istog da mi za dan skupimo stotinak hiljada
S

Slavko i Dejo

pre 4 meseca

Red je da se Slavko oduzi Santracu davanjem bodova za guranje do Evrope
B

Bemyguest

pre 4 meseca

Na zvaničnom sajtu stoji da Tekstilac domace utakmice igra u Lazarevcu wtf???
B

Baxter88

pre 4 meseca

Ub igra u Lazarevcu a Tekstilac u Backoj Palanci, Radnicki KG u Gornjem Milanovcu jer im se rusi Cika Daca i Vojvodina verovatno kod TSCa u Topoli jer menjaju travnjak...
L

Lalegale

pre 4 meseca

Kec u Kruševcu
H

Heucbe

pre 4 meseca

Smanjiti ligu na dvanaest klubova.
b

b200

pre 4 meseca

pojačati ligu na 24 timova..
R

Rubikova kocka

pre 4 meseca

Na 28 argentinci!
7

7565678567457

pre 4 meseca

Bolje ko argentina, 50 klubova i kraj price