Rosoneri (© Reuters)
Rosoneri (© Reuters)

Raspored Milana: Inter posle Beograda, Roma posle San Sira

Vreme čitanja: 2min | pon. 14.12.20. | 14:13

Crveno-beli računaju i na umor Piolijevog tima

Sačuvao je Milan oreol nepobedivosti. Tek u nadoknadi vremena spasao se protiv Parme, odigrao 2:2, prvi je na tabeli Serije A i mada se niko još ne usuđuje da govori o Skudetu, ako sastav Stefana Piolija bude lider i posle prvog kruga šampionata optimizam među navijačima biće teško kontorlisati.

Do susreta sa Crvenom zvezdom u prvoj eliminacionoj rundi Lige Evrope Rosonere čeka još 11 prvenstva utakmica. Isto koliko je odigrano u dosadašnjem toku lige. Mada je iz ove perspektive daleko, deluje da bi crveno-beli nadu u senzaciju mogli da pronađu u rasporedu velikana sa San Sira.

Izabrane vesti

Neposredno pre duela sa Zvezdom, imaće Milan nešto, bar na papiru, lakše mečeve sa Bolonjom, Krotoneom i Specijom, a samo tri dana posle gostovanja na stadionu „Rajko Mitić“ čeka ga gradski derbi sa Interom. Isto tako, tri dana posle revanša, 28. februara, putovaće na Olimpiko na megdan Romi.

Ako je umor faktor u savremenom fudbalu, eto bar neke šanse izabranicima Dejan Stankovića.

S druge strane, Crvena zvezda pre i posle susreta sa Milanom ima gostovanje u Subotici i meč kod kuće sa Proleterom. Prema rasporedu, putuje na megdan Spartaku 21. februara, dok će sedam dana kasnije dočekati Novosađane. Duel sa Mačvom, planiran za 17. februar u okviru vanrednog kola, izvesno će biti odložen zbog obaveza srpskog predstavnika na međunarodnoj sceni.



tagovi

ac milanFK Crvena zvezda

Obaveštavaj me

Milan
FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara