Vuk Rašović (©Reuters)
Vuk Rašović (©Reuters)

Rašović Arabiju zamenio Emiratima, bivši klub mu sprema tužbu

Vreme čitanja: 2min | pon. 01.07.24. | 21:32

Iz Al Fejhe ljuti na srpskog stratega što je jednostrano raskinuo ugovor

Punih sedam godina Vuk Rašović radi na Bliskom istoku. I očigledno je zadovoljan uslovima pošto je danas napustio Saudijsku Arabiju i vratio se u Ujedinjene Arapske Emirate. Srpski strateg preuzeo je Itihad iz Kalbe samo nekoliko sati pošto je napustio Al Fejhu sa kojom se, kako stvari stoje, nije rastao u najboljim odnosima.

Naime, saudijski klub se u toku dana oglasila saopštenjem u kojem piše kako ju je Rašović ovog ponedeljka obavestio o jednostranom raskidu ugovora te da će zbog toga iz Al Fejhe pokrenuti pravni postupak protiv njega.

Izabrane vesti

"Rukovodstvo Al Fejhe primilo je danas, u ponedeljak, 1. 7. 2024. godine zvaničan dopis trenera prvog tima Vuka Rašovića, kojim je jednostrano prekinut ugovorni odnos sa klubom Al Fejha.

Shodno tome, rukovodstvo kluba odlučilo je da dosije trenera uputi pravnom odeljenju kluba da preuzme neophodne mere koje bi sačuvale zakonska, materijalna i moralna prava kluba Al Fejha", navodi se između ostalog u saopštenju saudijskog kluba.

Rašović je u Al Fejhi proveo prethodne tri sezone. Svaku je završio u sredini tabele, a debitantsku ukrasio trofejem u nacionalnom Kupu. Trenersku karijeru počeo je u Teleoptiku nakon čega je vodio Partizan, Dinamo Minsk, Napredak, Al Fajsali, Al Dafru, Al Vehdu pre nego što je stigao u Al Fejhu u kojoj se najduže i zadržao.



tagovi

Vuk RašovićAl Fejha

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara