Komentari na vest

Ranko Stojić: Jang Bojs na nivou Lige konferencije, Bukariju previše da igra na tri dana

Z

Zvezdasnbgd

pre 6 meseci

Pa ti si doveo Endijea za ko zna koju proviziju, bolje ćuti sad...
6

666

pre 6 meseci

1 .Ranko imas pozdrav iz Ljubljane - znas i sam zasto. 2. Ako si takav ANALITICAR i znas sve MANJE TRPAJ PO DZEPOVIMA sa Terzom i kompanijom. 3. Ajde sad otvorite se i TI i TERZA a mogo bi i STOJADINOVIC ........................ 4. I opet MERA kod svih vas je koja i gde je ?
?

??

pre 6 meseci

Van la para, kulibali, falkao, ponco onaj desni bek kako se vec zove, ohi, vigo, ko zna koliko ih jos ima. Sad endijaje, koliko samo tih stranaca promasaja koji su u poznim godinama i debelo placeni. Koliko cemo jos da ih dovedemo? Dal su toliko staromodni u razmisljanju ovi nasi iz uprave? Marin je mlad lik, ceo zivot u nemackoj, pa kako tako ne razmislja. Dovedes lika koji ima skoro 30 godina, nigde se nije istakao golovima, igrao u gorici i dinamo ga nije doveo (znaci ne valja), skroz ne proveren igrac za 4,5m. Ulaze bez oba beka i bez stopera u ls, a pre toga prodaju kvalitetnog levog beka i stopera. Nagomilavaju igrace na krilnim pozicijama. Pricaju sve vreme da imaju plan i program, ako je ovo neki plan i program sto se tice igrackog kadra onda bolje da se spakuju i odu. Ako kradu i ugradjuju se na igracima kao sto se prica, brate mili ugradi se i kradi isto tako na onom koji valja, a ne ovim balvanima
A

Ab

pre 6 meseci

Sin ovog "bata Đore" je menadžer Endiaja od 4mil, toliko od mene... Pametnom dosta...Bahar je kriv...
p

pa1

pre 6 meseci

Ranko Stojić je zaboravio kako je pobegao iz lože na zapadu Marakane kad su počele da lete flaše ka njemu. Bilo je to pre 10-15 godina a izgleda da će biti opet. Dalje ruke od Zvezde!!
M

Mile12

pre 6 meseci

Sećam se, lično sam terao onog tromog Kaluđerovića(od koga je u tom momentu bilo 5 boljih igrača u Srpskoj ligi) koga je dotični doveo! Bivši golman Dinama i Partiđana nema šta da traži u Zvezdi, klub da se ogradi od ovakvih mešetara i njihove dece!
Z

Zvezdaš onaj stari

pre 6 meseci

Javlja se Stojić koji je uvalio Ndiajea za nenormlane novce. Stojiću koliko si podelio sa Terzom?
R

Ranko.

pre 6 meseci

Mnogo dzinge .
n

navijaci budale

pre 6 meseci

Po Stojicu je kriv Bahar sto nije razgovarao sa Serifom i objasnio mu kako da skoci , kad je sam pred golmanom, i da gol sa 5 metara? A Serif njegov igrac. Bolje da je objasnio koliko je on zaradio a koliko Terzic od ovog transfera.
A

Australopitekus

pre 6 meseci

Lajk koga su smorili ovi samoproklamovani fudbalski analitičari, kojih je toliko da jedva mogu da se mimoiđu u studiju Arene sport
?

??

pre 6 meseci

Kako nisu smorili. Dolaze tu da peru svoje ljude i pricaju nam neke bajke kao da smo mi budale. Ja to vise ni ne gledam, pre sam gledao taj studio, al vidis da ti serviraju neku pricu u koju ti treba kao da poverujes. Ovaj ranko ima veze sa 20% dovedenih igraca u srbiju, sta mislis zasto ovako prica
H

Hersonisos

pre 6 meseci

Ovako kao navijač Partizana mislim da sam realan u pogledu ocjene Zvezdin igre i igrača.. Rezultat loš..Igra možda i najbolja ikada jednog našeg tima u gostima u Evropi.. Izuzetan potencijal Zvezda ima ali u domaćim mladim igračima..ja boljeg našeg beka od mladog Nedeljkovića nisam vidio odavno..Mijatović,Lučić biseri..najveći promašaj prelaznog roka gle čuda je igrač koga je doveo upravo Stojićev sin..Šerif.. Govoriti da je najveći problem Zvezde trener može samo onaj ko ima interesa da se taj usti trener otjera. Kad napraviš kao trener igru da u gostima imaš 6,7 100% gol šansi onda trener svakako ne može biti kriv,ima nešto i do igrača a nekad i sreće..mada za mene najveći promašaj utakmice je druga Šerifova šansa glavom tu kao centarfor ako igraš glavom onako onda sigurno nisi dobar centarfor..i ja bi kao trener uvijek gurao mslog Mijatovića umjesto ovog skupo plaćenog tal centarfora. Fudbal je čudo a lopta je kurva što je rekao besmrtni Osim nekad uradiš sve al kad neće neće.. Da Zvezda je pravila i bolje rezultate sa nikakvom igrom,ali ovo je pravi put..Evropski ..mada poslije još nekog kiksa moguće je da i ovom treneru leti glava..da bi se nečije tuđe greške u izboru i selekciji sakrile..Kontinuitet u radu je najvažniji za dobar rezultat e sada da li će inati snage da stanu iza trenera koji je počeo da pravi dobru igru to je već njihova odluka ili će se vratiti na oprobani šablon nebitan je trener ,mi ćemo utakmice zatvoriti na ovaj ili onaj način. A onda kad dođe Evropa takav način dođe ba naplatu..ja da se pitam ovaj trener bi imao 3 godine podršku i uvjeren sam da bi napravio dobar rezultat i igru..

Sakur

pre 6 meseci

Mislim da bi trebalo da aktiviraju onog falka lik dve godine nije ni na tribinama a prima 600 000 godisnje kao ni jedan fudbaler u Partizanu
7

777

pre 6 meseci

da a ?
M

MileSrbin90

pre 6 meseci

Garantujem da bi deki stanković prosao grupu a terali ste ga jos vise od bahara
Z

ZvezdasMiljakovac

pre 6 meseci

Taj tvoj Dejan Stankovic je prosle godine bio poslednji u grupi i to u LE. Toliko o njemu.
@

@ZvezdasMiljakovac

pre 6 meseci

Ekipu u LE nije vodio Stanković nego Miloš Milojević! Nije Stanković bio idealan trener ali je vodio ekipu svim srcem i osećao je klub. Jedina zamerka Stankoviću u dvomeču sa Baharovom Haifom bila je fizička nespremnost za taj duel jer je bila kratka pauza izmedju dva prvenstva i malo vremena za pripreme. Deki je uvek tempirao formu za septembar, oktobar i novembar za razliku od Bahara a i Vladana Milojevića čije ekipe tokom jula i avgusta pucaju od snage a kad dodje grupna faza onda kreće i mučenje. Zbog toga Deki nije prolazio kvalifikacije ali jeste grupe LE!
D

Dedadakaze

pre 6 meseci

Osvojiti 1 (jedan)bod....pa to je statisticka greska a ne plod ulaganja 30miliona evra....Stojicu koliko si Ti dobio para?... sram te bilo....
K

KostaX

pre 6 meseci

Uvek sam bio za tim da se igračima da šansa u kontinuitetu,Dioni,Falko,Ohi,Azarov ali oni je nisu dobijali kao npr. Endiaje.Sad smo videli da on zapravo nije taj kvalitet koji nama treba ali ostaje žal zbog ovih pomenutih jer nisu dobijali toliko poverenje trenera.Ne kažem da bi oni eksplodirali ali su ostali nedorečeni i zbog toga mi je krivo.
m

milo123

pre 6 meseci

preterao je sa ovim da je YB tim za konferenciju. U nekoj od analiza pred utakmicu je pomenuto kako imaju sjajan xG i to se pokazalo tacnim u obe nase utakmice sa njima, a bome isto je bilo i sa Makabijem, ovi promasili boga oca, YB davao golove iz par suteva. Ocigledno su takva ekipa i nije to slucajno. Mislim i da nimalo nisu slabiji od prethodnog tima. Da li je katastrofa zavrisiti takmicenje u LS u decembru? Nije bila katastrofa ni kad smo zavrsili LE prosle godine. Katastrofa je ako se ne igramo neko od 3 takmicenja, sto je u ovom trenutku nemoguce Zvezdi da se desi u naredne 2-3 godine. Zavrsiti ovaj projekat ako je ikako moguce, mozda odigrati i slabije takmicenje slece godine, popraviti koeficijent i onda kad ekipa sazri - eksplozija. Miloje i ta Zvezda se desava jednom (desilo se doslovce samo dva puta - da ekipa udje od prvog kola u LS, i oba puta Zvezdi, ili jednom bese LE, jednom LS, totalno nebitno). Tako da mislim da treba ohladiti glave, i samleti LingLong sada, iskristalisati tim i uigravati za kvalifikacije koje nisu tako daleko. Nemamo vremena za promenu filozfije, totaln rekonstruckiju i slicno. Samo skracivanje kadra, i doselekcija. Imamo to sto imamo i to je i vise nego dovoljno do sl leta (plus doselekcija).
B

Boža Badovinac

pre 6 meseci

Nismo mi završili prošle godine na jesen takmičenje u LE nego bili poslednji u slaboj grupi. Nismo ove godine završili takmičenje na zimu, već bili poslednji iako smo uložili milione u nekvalittene igrače. Koliko smo para potrošili u poslednjih osam godina morali smo da igramo svake godine prolećeu LE, da izbacimo bar jednog pravog igrača iz omladinske škole godišnje. Ali zahvaljujući neznaju i nemoralu crnog romantičnog maga i kupovinama krševa poput Kulibalija, Ndiajea, Krasoa, Rišarija Živkovića, Kanjasa, Matea Garsije, Flaka, Tomena svake goidne propuštamo prilike i trošimo novac. Klub nema nikakav skauting, omladinsku školu, imidž kluba je nikkav i zato na domaćim utakmicama nema publike. Jer klub vodi neznalica koja klub voli od prvog transfera. A ja sam potrošio kao sedmnaestogodišnjak poslednji dinar ne bih gledao razbiljanje Grashopersa u Cirihu.
m

milo123

pre 6 meseci

@boza: potpuno sam ubedjen da je daleko vise para ulozila benfika, pa corak, nista. verovatno i Antverp ima skuplje i bolje igrace, tako da corak. Aj se spustite malo na zemlju sa ocekivanjima. Lakse ce vam padati ova realnost. Ako zelite da gledate neku mocnu Zvezdu koja melje sve redom, nadjite neke kasete sa Dzajom, Pizonom, ekipom iz Barija. Ima toga koliko hoces. Realnost je nazalost danas drugacija, ali mi nismo nimalo drugaciji. Ne umemo da se prilagodjavamo novim momentima, navijaci tripuju da navijaju za Real Madrid a ne neki Istocno Evropski klub koji nema sta da trazi malte ne u trci sa najmocnijima. Nase pojavljivanje u LS je incident ljudi, a sve sto tamo ucinimo je premija.
m

milo123

pre 6 meseci

@boza: zaboravih da udarim repliku za ove promasaje - istina promasaji su, ali niko ne prica kako smo sa smesnim budzetom dogurali do ovoga nivoa, i da su te iste igrace doveli isti ovi ljudi sto su pogresili sa ovima koje si naveo. Ne moze svaki put da dodje neki Vujadin Savic sa dz, da klikne sa Le Talekom, da Rodic i Krstic igraju najbolje u karijeri. Nekad prodje, nekad ne. To je fudbal. Setimo se i Barkosa. Niko nam ne garantuje da Serif nece negde da izdominira nakon sto ga mi sutnemo. A mozda i ne.
B

Boža Badovinac

pre 6 meseci

@mile123 Do kog nivoa smo došli?!? Sećaš li se kako smo prošli Krasnodar, nije priznat Ristićev gol. Salcburg je trebalo da nas dobije 9:2 u revanšu. Sledeće godine su na si Kopenhagen i Jang Bojs razbili pa smo prošli na Borjana i "taliju". Vratili nams e Strazbur i Bordo. Liverpul je bljesak poput "ćorave koke", a debakli protiv PSŽ, Totenhema, Bajerna realnost. Benfika je prošle godine igrala četvrtfinale, ali su pogrešili jer su prodali mnogo igrača. LA LUŽ je prilično ispunjen u domaćem prvenstvu. Mi nišra ne prodajemo, ne stvaramo, kupujemo krševe državnim parama. I ti pričaš o nivou. Pogledja intervju crne mađije pred ovo, pred prošlo prvenstvo. Bahata neznalica nas i dalje zavlači i krade.
D

Djuro Del

pre 6 meseci

Ko tebe drzi.Pa ti si menadzer i tvoj sin.Pa ko doveo ovog panja od napadaca za 4min. Reci sa kim imas dilove.Da postoje delije ne bi ti vise prodao ni semenke na marakani. Alo bre.Dovodis igraca iz Turske lige za 4mil koji na debiju iz gol zicera promasuje fudbal.Srojicu odlaziiiiii
G

Gostqwerty

pre 6 meseci

Da sam mogao sinoć da ga pitam: pa Barače šta bi ti od Kataia i Krasoa,ne igraju ljudi redovno,trening je jedno,a teren i utakmica drugo...sinoć ubacuje Krasoa koji nije igrao mesec dana i Kataia koji nije igrao 6 meseci,a i Olanjinku koji može da pomogne mesec dana kiseli na klupi,Kangu uvodi u 90 minutu na -2 gola,a ne znam samo kakvu korist ima od Lučića i njegovog zalamanja zbog zalamanja jer od tih zalamanja nikakve koristi mi nemamo a forsira ga kao da mu pruža ne znam šta... Bahar je sa svojom filozofijom pukao još letos kada je tako volšebno kao pravi gej ničim izazvan oterao Borjana za rad ne boljeg golmana,sklonio Kataia za rad Mitrovića i Lučića koji zajedno na terenu ne vreda kao Kataieva leva noga i to vezana,sklonio Kangu,Degeneka,a nema boljih od njih,čak šta više gori se forsiraju... Dakle kakav god prelazni rok,Bahar je odgovoran !!! Može prodaja Erakovića,može dovedite Đigu,može prodaja Azarova može ne treba igram sa tri nazad,može prodaja Šilje može dovedi Endiaja on igra slično kao Pierott u Makabiju,za sezonu da do 6 golova ali se dobro bije i razgrće...Šta ćemo sa Vigom teraj ne treba igram sa tri nazad,Gobelja isto...a sve te pozicije i igrači su ključni za ovo stanje u prvenstvu,pa i Evopi,napad i odbranu tima,a ovi što su igrali umesto njih im nisu ni za pertle vezati,e to je istina,kome se sviđa kome ne ali je tako i nikako drugačije. Stoga zašto smo uticali na karijeru Ivaniću i Stojkoviću forsirajući ne igranje protiv Kosova,a kada je igrao Glazer pravimo se mrtvi,to nikako nije u redu sa naše strane !!! Ako ste pravi navijači i vođe danas ste na MArakani da dočekate Stručni štab i upravu i da im pokažete šta je iznad svih nas i kome je vreme da se pakuje još danas i ide !!!
D

Dr Laza

pre 6 meseci

Ne reče ovaj vrsni poznavalac fudbala da li je njegov sin menadžerisao u dovođenju ovog "rasnog" strelca Šerifa u Zvezdu
G

GABI GO

pre 6 meseci

PA DA SI SLUSO DOBRO SINOC .COVEK JE REKO DA JE NJEGOV SIN DOVEO ŠERIFA . TAKO ISTO JE REKO ZA DEGENEKA DA GA BAHAR TRAZIO DA GA DOVEDU PA DA JE POALW DESET DANA REKO DA MU NETEEBA .
E

Esex

pre 6 meseci

Stojic nema nikakve uspehe da bi sad pametovao.Fk rad je unistio a sad nama prosipa pamet.Jang bojsi su solidan tim,recimo za vrh lige evrope jer su prejaki za konferenciju.
D

Dedadakaze

pre 6 meseci

Madjija....Madjija....Madjija..Madjija.MadjijaMadjijaMadjija....
z

zorge

pre 6 meseci

ovoliko stručnjaka i znalaca fudbalske igre koji se sada javljaju i kritikuju zvezdu zvezda je ove godine igrala veoma dobro protiv sitija lajpciga jrdino se protiv jang bojsa ispromapivala i nije inala sreću da postigne nekoliko golova ioak dmo završili lš sa ovim buđjeto dobro dmo i prošli veliki kritičari od radeta stojićvranješs neka gledaju svoja posla i svoje kubove zvezda je bila i ostaće nsjveći kluba istočne evrope a terzića i upravu ostavite na miru onirada svoj posao najboljeioni su spasili zvezdu od propasti pustite ove komentare grobara koji samo napadaju tezića i čović nikako da im oproste što su spadili zvezdu od propasti i kk fk
P

Pacificateur

pre 6 meseci

Ma sta nam naprica?! Jelte, po vasem rezonovanju Zvezda je ove godine igrala "odlicno" i stvarala sanse u LS protiv Sitija, Lajpciga i Young Boysa i osvojila "citav" 1 bod i to u poslednjem minutu susreta sa Young Boysima u Bg-u sa nikad vecim ulaganjima iz drzavnog budzeta! Dok se Partizan po istom tom vasem rezonovanju 2010 godine kada je osvojio 0 bodova u grupi sa Arsenalom, Bragom i Sahtjorom sa skromnim igrackim kadrom obrukao i osramotio? Ehh, dvostruki arsini su cudo...
Z

Zv199990

pre 6 meseci

A nas prozivate godinama .... pobijedili ste Real 0-0 ...pa onaj Real je bio jedan od najjacih timova u istoriji fudbala a pri tom Partizan je na pojačanja te sezone potrosio sitne pare,skoro nista ...igrali su Stojanovski,Malbasa,Cirkovic .... al zato ste vi uvijek tu da pljunete na sve... a sve vase je dobro pa cak i porazi od Lajpciga,Jang Bojsa i ostalih
B

Boogy

pre 6 meseci

Lepo zbori čovek.
D

Deyan X

pre 6 meseci

Stojic je preterao. Ali realno sta je YB juce odigrao nista. Ma nisu se oznojili, a to jos vise nervira, jer su dali onakva dva gola. CZ je odigrala preodlicno izmedju dva 16. Ali u svom i u protivnickom 16 je totalno podbacila.
S

Sta nam rade Svajcarci

pre 6 meseci

Sa dva SP uzastopna su nas izbacili. Sada i YB izbaci CZ. To je realnost a ostalo su basne.
V

Viki Miljković

pre 6 meseci

Mi smo trenera imali, od prošlog septembra do danas nema poraz u ligi. Dakle, Cokna ima kvalitet, a bogami i potencijal. Umesto njega koji je znao šta priča, našli smo ovoga koji ne zna ni da priča. Ne volim ga od momenta kad je potpisao ugovor, a sad slobodno mogu da kažem da ga prezirem.
B

Bingole

pre 6 meseci

Cuj ovog strucnjaka,Jang Bojs na nivou LK. A sta su onda Balkani,Flora,Zrinjski,Linkoln Redsi,Riga,Zalgiris,Dundalk,Samrok,Slovacko,Vaduz i ostale timcine?
h

haha

pre 6 meseci

Oni su vec tamo, pametni!
m

mikac678

pre 6 meseci

Ajde pročitaj tekst a ne samo naslov jer nije baš tako rekao ali ajde
Z

Zabrinuti 1

pre 6 meseci

Ranko Stojic = Dragan Jakovljevic za bogate
i

igor978

pre 6 meseci

Ima nastup kao da je on izmsilil fudbalsku igru, sve zna i u sve se razume - u taktiku, u transfer strategiju, ma može čovek biti i skaut i trener i direktor kluba i sekretar…Ogledalo mentalnog sklopa fudbalera koji je pročitao bar 4 knjige… Jedna i jedina istina je sledeća - NIŠTA SE NIJE NAPRAVILO PREKO NOĆI! Projekat “evropske Zvezde” živi u glavama sirotinje i radničke klase, a fudbal upravo i služi tome da se oni koji nemaju kvilitetan život bave “evropskom zvezdom” a ne razlozoma svog lošeg životnog standarda i uzimanja love kroz izgradnju stadiona u državi u kojoj 700.000 ljudi nema zub(e)!!!
l

loki21

pre 6 meseci

Svojim priznanjem da je tvoja agencija zvezdi utrapila onog panja Serifa, ti si pokazao koliko postujes zvezdu i da je morala ti o zvezdi ne bi vise rec progovorio...
i

ipswich

pre 6 meseci

Stojić je stručnjak za sir i kajmak. Kad je golman bio ...
m

miki34

pre 6 meseci

Kao prvo Bahar je problem od kako je dosao u Zvezdu. Svi znaju da je stalnonisao u izrael zbog porodice, umesto da trenira sa ekipom. Kada je poceo rat u Izraelu videla se njegova frustracija i da mu je najmanje stalo do fudbala. Trece vodi trenunge iz kancelarije i ima ocajan odnos sa igracima, jednostavno covek je dosao ovde da otaljavq posao a ne da bude trener ekipe koja igra ligu sampiona. I to su svi znali i svi cutali... Njega je trebalo oterati iz zvezde odnah posle cuke, tada se videlo da sve ovo ne vodi nicemu, njegova cuvena eksperimentisanja sa mickom na beku a ljudi nam oz utakmice u utakmicu daju golove po toj strani ko na treningu. Sad je kasno, treba sacekati kraj polu sezone, i vratiti miloja koji je pred otkazom na kipru da se spasava sto se moze spasiti.
n

no name_

pre 6 meseci

@Hinon Ja sam bio zgrozen na sta je YB licio sinoc. Skoro nisam video tehnicki nepismeniju ekipu. _________________ Prvo po transfermarketu C.zveda je skuplja od YB. Drugo njima su povredjena dva najbolja igrača napadač i igrač sredine terena. Ili najskuplja po transfermareketu. Za takve ekipe to je mnogo, bolje su izgledali u Bg. Oni su u kanalu, pogledate sreća kad igraš loše a pobediš. A posle naplati. Tako do kraja polusezone, teško se piše YB. Očekujem petradu od Lajpciga, koji je imao svoje probleme prodao najbolje, Olmo jedini najbolji iz prošle povredjen, Timo Werner neće da ulazi sa klupe. Guraju na nove Opendu i Simonsa.. Ali isto su i prosle godine igrali povredjeni u prvom delu zaostajali, pa kad su se oporavi svi Lajcig stigao na 3 mesto Bundes lige. P.s I opet ponavljam potpuno se slažem skandalozno izgleda ovaj izpovredjvani YB idu oni po petradu kod Lajpciga.
d

darkomi

pre 6 meseci

Oni tako skandalozni odoše a mi grandiozni ispadosmo...ma nemoj molim te
H

Hihon

pre 6 meseci

Ma ljudi veze nemaju, nije samo do povredjenih. Otvaraju kontre, ne znaju 3 pasa da povezu… Ali, vidi, sve se to vraca. Planirao si 6 bodova, uzeo si jedva jedan kod kuce u poslednjim minutima. Pokazujes vestacke zube na narucenom pojavljivanju u jutarnjem programu i podbadas nekoga govoreci da su ih dobili anonimusi a isti taj klub prodaje igrace za preko 20mil, i u Premijer ligu, i ima glavu i rep. Svetlosna godina ispred Partizana i po organizaciji a narocito budzetu. A ti si dobio pare da ne odgovaras nikome kako ih trosis, i uspeo si od ovih ali stvarno anonimusa da uzmes samo 2:2 i 0:2. Sto se sad ne pojavis ali da ti neko drugi postavlja pitanja u uzivo ukljucenjima? Malo da gutas knedle gnjido…
n

no name_

pre 6 meseci

@ dakormi Nisam navijač C.Zvezde, ne znam gde sam hvalio C.Zvedu i to gradioznu haha.. gde to ti vidiš haha. Moj utisak sa strane valjda može da bude objektivan, u Bg su bile dve ravnopravne ekipe, su Bernu je bila bolja C.Zvezda. ali to u fudbalu ništa ne znači. Ako si i bolji gubiš na neznanje. I umetnost je tako ispasti. P.s Ne slažem se ekipama koje nemaju mnogo para, mnogo zavisi od jednog/dva najbolja igrača. Igra se na njih. I na primer Lajcpig pokazuje da iako imaš probleme i povredje igrače može da se gura kad sve na zavisi od tog jednog.
Z

Zvlat BG

pre 6 meseci

Dinamično kao i uvek! Prvo je objasnio ko je doveo igrača (njegova agencija), a onda je mrtav ladan rekao kako nema pojma! Dinamično je sipao savete levo i desno! Zanimljivo i nadasve poučno! Drugi sagovornik se oslobodio problema zvanog zaposlen u Zvezdi i polako otvorio dušu! Onako, za početak obazrivo, počeo da priča o problemima koje svaki prosečni posetilac Mozzarta zna uveliko! Pao je kamen sa srca! Lakše se diše! Sreća! Ajdeee ...
S

Stojanko

pre 6 meseci

Pa tvoj sin nam uvalio ovo drvo u napadu, nemoj samo ti da pričaš o pojačanjima jer si dokazano nesposobniji od Mrkele koji ne ume da ubode špica jel ga gleda na tik toku.
?

?

pre 6 meseci

Jezivo je šta Ranko Stojić priča. On gleda Crvenu zvezdu kao na nekoj igrici, dovedi 10 fudbalera, ah ne valjaju, daj zameni, novih 10 itd. Pa čoveče, koliko ti misliš da Crvena zvezda ima para?? Imaju preko 30 fudbalera, 7-8 stranaca, stranog trenera i njegove pomoćnike. Pa svi ti ljudi valjda primaju neke plate (koje nisu male za strance) a gde su plate ostalima koji su zaposleni, ugrađivanje Terzića, Mrkele, Marina? Nemojte mi reći da mislite da jedna Lš pokriva sve rupe? Nemojte da zaboravite da Crvena zvezda duguje mnogo miliona evra poreskog duga (o kojem se ni ne priča) 60-80 miliona. Kako Ranko Stojić misli da se dovede novih 10 igrača? Pa kada će se uigrati ti novi kada se ni ovi stari nisu uigrali celu jesen? Jang Bojs je najednom postao tim za Ligu Konferencije a juče je bila druga priča, svi timovi u Lš su ozbiljni i zaslužili su da igraju u njoj, pa dogovorite se sami sa sobom ili su ozbiljan klub ili su kanta od kluba. Neverovatan je Stojić. A sve izjave su mu perfidne iz njegovog menadžerskog ugla, samo da uvalja nešto svoje ako može...
P

Premudri

pre 6 meseci

Aaaaaa,znači Ranko Stojić je kriv...ahahahahahaha
e

ef21

pre 6 meseci

E zbog ovoga naš fudbal nikad neće napredovati. Uvek kada nešto ozbiljno ne valja, o tome se ćuti dok ne bude kasno. Ja čitam sve vesti o Zvezdi svaki dan i evo sada od Stojića prvi put čujem da Bahar NIKAD ne priča sa igračima, da nije sproveo kondicione pripreme itd. To su mnogo ozbiljni problemi koje su sigurno znali i novinari koji prate Zvezdu, pa niko nikad nije ništa napisao. Da se ne zamere klubu ili šta god. Mora da dođe 28. Novembar i ispadanje iz Evrope da se neko usudi da to kaže. Zato ni ne zaslužujemo bolje. Reprezentacija isto tako: "e, pa na tom prvenstvu pre osam godina ovi bili u svađi, oni izlazili stalno da piju...". A dok traje svi lažu nešto o nekoj atmosferi.
s

stojici

pre 6 meseci

Priča o napadaču čovek koji nam je uvalio takvog.
P

Pedja108

pre 6 meseci

Sinoc je bilo toliko pljuvanja na racun Baraka, a malo objektivnih ocena. Po meni je mec bio odlicno pripremljen, postava, igra, sve. Posledica toga su mnogobrojne sanse i to ne sanse gde je moglo nesto biti, ali nije. Ovo su sanse od kojih pola moraju biti golovi. Barak zaista nije mogao da on istrci na teren i daje golove. Ono sto sam primetio je da kad god je neko izlazio sam ispred golmana, sutirao je po zemlji. U takvim situacijama treba dignuti loptu da predje golmana, poluvisoko. Serif zaista ima los tajming, prekasno je skocio i umesto da zakuca glavom loptu u gol, on je skrene pored. Nije los igrac, koristan je, ali za te pare ima da daje golove i iz polusansi. Nista losiji nije Mijatovic, da je igrao spica od pocetka. U svakom slucaju drago mi je da Nedeljkovic izrasta u pouzdanog beka, nema jos 18. Blum ima 22 godine i odigrao je odlicno. Mijatovic takodje dobar i treba nastaviti sa njegovom minutazom. Hvan treba da igra na ovoj poziciji stalno, sto i jeste njegova prava uloga, ali zbog potreba tima je cesto igrao povucenije. Ujedno mozete da vidite razliku njega i Kange, koliko je Hvan pretrcao, koliko je dobrih pasova provukao, gresaka malo, ali nijedna koja daje kontru protivniku. To je pravi ofanzivni vezni. Svi hvale Ivanica, ali meni je on juce odigrao bas lose. Jeste imao nekih dobrih poteza, ali onaj pravi Ivanic bi bio neresiva enigma kad krene u dribling, probaci loptu, centrira, sutne. U isto vreme me bas razalostilo koliko je Katai pao u igri, nema kontrolu lopte, odbija mu se, ni dribling ni sut.
G

Gostqwerty

pre 6 meseci

a šta bi ti od Kataia i Krasoa,ne igraju ljudi redovno,trening je jedno,a teren i utakmica drugo...sinoć ubacuje Krasa koji nije igrao mesec dana i Kataia koji nije igrao 6 meseci,a i Olanjinku koji može da pomogne mesec dana kiseli na klupi,ne znam samo kakvu korist ima od Lučića i njegovog zalamanja zbog zalamanja jer od tih zalamanja nikakve koristi mi nemamo a forsira ga kao da mu pruža ne znam šta... Bahar je sa svojom filozofijom pukao još letos kada je tako volšebno kao pravi gej ničim izazvan oterao Borjana za rad ne boljeg golmana,sklonio Kataia za rad Mitrovića i Lučića koji zajedno na terenu ne vreda kao Kataieva leva noga i to vezana,sklonio Kangu,Degeneka,a nema boljih od njih,čak šta više gori se forsiraju... Dakle kakav god prelazni rok,Bahar je odgovoran !!! Može prodaja Erakovića,može dovedite đigu,može prodaja Azarova može ne treba igram sa tri nazad,može prodaja Šilje može dovedi Endiaja on igra slično kao Pierott u Makabiju,za sezonu da do 6 golova ali se dobro bije i razgrće...Šta ćemo sa Vigom teraj ne treba igram sa tri nazad,Gobelja isto...a sve te pozicije i igrači su ključni za ovo stanje u prvenstvu,napad i odbranu tima,a ovi što su igrali umesto njih im nisu ni za pertle vezati,e to je istina,kome se sviđa kome ne ali je tako i nikako drugačije. Stoga zašto smo uticali na karijeru Ivaniću i Stojkoviću forsirajući ne igranje protiv Kosova,a kada je igrao Glazer pravimo se mrtvi,to nikako nije u redu sa naše strane !!! Ako ste pravi navijači i vođe danas ste na MArakani da dočekate Stručni štab i upravu i da im pokažete šta je iznad svih nas !!!
а

армата

pre 6 meseci

па напред нам требају три лопте. Огромно солирање, Митровић,Лучић, Букари, Иванић, Катаи, итд...сви хоће да дају гол... нико завршни пас, част изузецима али који доћу већ касно. Зицере не погађамо ни у лиги... рефлексија је ово у Европи. Терза је главни кривац и треба да оде...прерастао се његов ниво руковођења.
ч

чика Ранко Стојић

pre 6 meseci

има шалу на страну и неке скрипте увек на столу... озбиљан фудбалски радник...
о

онај мали што је

pre 6 meseci

дошао са Новог Зеланда....цццццццццц.....
д

д.г.

pre 6 meseci

А на ком нивоу је Шериф? Он ни за Офк није појачање јер имају Кахвица.
c

cipar

pre 6 meseci

Kakva su loženja bila letos posle prijateljskih utakmica😆. Evo ih sad tamo gde i pripadaju, na DNU😆. Mada neko će reći, da i ovaj jedan bod sija kao 15:))).
G

Gosti

pre 6 meseci

Pa i vi se lozite i onda dodju danci,dodju tsc i vrate vas na fabricka podesavanja i sta reci?
D

DonderionBerik

pre 6 meseci

Ranko Stojić sagovornik. Bruka i sramota. Ajde da vidimo Stojiću koliko je od promašaja u poslednjih 10 godina "tvojih" igrača.
M

Miloš 1970

pre 6 meseci

Ova ekipa zvezde je zasluzila najmanje 2 mesto u grupi!!
@

@ssss

pre 6 meseci

Možda čak i prvo!Lebtejebo pa Zvezda je kao i naš fudbal peta liga.Mi smo na dnu evropskog i svetskog fudbala.O kakvom drugom mestu pišeš?!
H

Hihon

pre 6 meseci

Ja sam bio zgrozen na sta je YB licio sinoc. Skoro nisam video tehnicki nepismeniju ekipu.
D

Don Vito Corleone.

pre 6 meseci

Tačno sam znao da će posle utakmice biti ono, mogli smo da vodimo 3:0 na početku utakmice. Ajde što smo se maltene radovali posle tesnih poraza protiv Sitija i Lajpciga, nego se sada radijemo i zbog promašenih šansi na utakmici. Majstori, ne donose šanse bodove, nego kada pobediš ili ne izgubiš utakmicu. Koga boli uvo za šanse. Ako tako gledamo, Siti je trebao da nam da 10+ golova, Lajpcig je u oba prva poluvremena trebao da nam da po 4, 5 komada. Kada se podvuče crta četvrto mesto u grupi lige šampiona je NEUSPEH. Doveli smo skupa pojačanja koji ne da ne donose kvalitet u ligi šampiona, nego se sa njima mučimo i u našoj ligi. Bahar ne zna gde udara, za svaku utakmicu promeni po četiri pet igrača u startnoj postavi, za svaku utakmicu menja taktiku i formaciju. Uveliko se priča da će već na zimu otići ono što iole valja, Dragović, Bukari itd. Jedva na prstima jedne ruke mogu da se nabroje igrači koji su dostojni lige šampiona, ostali su suvi prosek, ne samo za Evropu, nego i za našu ligu. Još jedan loše uradjen prelazni rok. Koliko god sam od početka sezone podržavao Bahara i sve igrače, isključivo zbog Zvezde, moram da kažem da ovo nije dobro. Ako se ne osvoji titula biće ozbiljna KATASTROFA.
G

Gariii

pre 6 meseci

Ma sve menjaj i spremacice. Sta sve bulazite ljudi to nije humano. Fudbal samo gledate na televizoru. Niko vam ne odgovara,samo pricate o parama,bruka i sramota od vas. Svi ste vi pametni da tu posete i pljujete e to je BRUKA….
D

Don Vito Corleone.

pre 6 meseci

@Gari. Ahahaha ahahaha, meni si našao da kažeš da gledam fudbal preko TV????????????????? A ja na Zvezdinom stadionu od 90' i za ovih 33 godine redovnog gledanja Zvezde uživo na Marakani, odgledao 90 posto svih utakmica koje je Zvezda igrala na Marakani i po BG. Odgledao preko 1000 utakmica uživo na stadionu. Dečkić, na pogrešnog si naleteo. I šta ti nije jasno, červrto mesto u grupi lige šampiona je neuspeh. Plus što očajno igramo u našoj ligi.
F

Figaro

pre 6 meseci

Navijači zvezde su previše previše razmaženi. Terali su iz kluba svakog igrača koji im je donosio bodove. Borjana, Pešića... Terali su trenere redom Stankovića , Milojevića ... U košarci Ivanovića.. Kako su hteli tako im se duplo i vratilo.
Đ

Đeneral Draža

pre 6 meseci

Otkad je sveta i veka centarfor je imao samo jedan posao a to je da daje golove. Nije centarfor pivot u rukometu da se gura i pravi prostor na liniji za šutere. Ako ne daje golovo, nije mu mesto u timu. Gledao sam Pančeva bar 40 puta uživo u onoj Zvezdi, nije bio ni visok ni jak, ali je uvek bio gde je lopta i otpadak za gol. I onda je bilo mudrovana kao ne igra ništa samo stoji na penalu, a golova kao pleve. Danas, te lažna devetka, sinoć čujem kako mali Mijatović nije baš devetka, više neka devet i po (šta li mu to dođe). Prošle sezone Šilja više na spoljnim pozicijama, ko je onda unutra kad je on spolja. Nisam ovog našeg Šerifa gledao tamo gde je davao golove, ali ovo kod nas deluje baš smešno, uvek daleko od gola, retko u šansi, a i tada šeprtljav do komičnosti. A i Kraso je stalno proglašavan špicem do pred transfer, kad je ispalo da je nešto drugo.
c

cipar

pre 6 meseci

Zvezda je odigrala 9 utakmica na strani u LŠ i ima sve same poraze. Jedna od najvećih kanti koje su igrale elitno takmičenje. Nije ovaj nivo fudbala za njih, imaju takmičenja baš za ovakve kante. Prosto ovakvi klubovi i njima slični krnje ugled LŠ.
a

ajde reci

pre 6 meseci

A koji to klub iz nase okoline ima pobedu u gostima u LS, ajde gukni nesrećnice
d

druže ima

pre 6 meseci

Dinamo zagreb
X

XD

pre 6 meseci

Bilo je utakmica da nas neko izdominira a mi iz dva šuta damo dva gola(Salzburg nor.) Dešava se to u fudbalu. Dešava se da igrač od preko sto miliona primaši dve šanse iz peterca za dva minuta. Da štoper od pedeset miliona izkiksa gore nego dete na fizičkom. Ništa se nije desilo do sada neviđeno i katastrofalno. Ali treba uskladiti očekivanja i emocije. Dve dobre utakmice "dajte Siti da se igramo", dve loše "kolji sve po kući, prvo afrikance naravno". Takav smo narod.
T

The Dark Knight

pre 6 meseci

Ranko Stojic je izjavio da je Zarko Lazetic najbolji trener kojeg Srbija ima. To je sve sto treba da znate o njegovom kredibilitetu. Pritom kaze kako su Ivanic i Stamenic odigrali odlican mec. Jedino tacno je to da je igracki kadar nagomilan i da je previse igraca slicnog profila u veznom redu i napadu i da zbog toga niko nema kontinuitet. Bukariju nije previse da igra na tri dana nego igra iskljucivo za sebe i svoju statistiku usled interesovanja inostranih klubova. Da li ce iko pitati Marka Marina za odgovornost i da li ostaje u Zvezdi uprkos skandaloznom prelaznom roku?
g

gost1234

pre 6 meseci

zarko lazetic i jeste najbolji trener u srbiji.....................
a

a mladenovic

pre 6 meseci

da svima u ligi treba minimim 3-4 gola razlike i da je previee para utriseno..a Stojic je govorio mi i zvezda..ja ga sw secam kao galmana partizana i prodavca magle u radu..vidjao sam ga i na stadionu partizana..da se ne nudi da bude direktir zvezde?a dostaniic za trenera..i zalizani misko kao ne voli partizan a zastupao igrace i sve oko njega bivsi kapiteni novica..petrovic..avdalovic..sta to promeni coveka a da nije politikq?
P

Pa reci nam

pre 6 meseci

Ko je bolji trener od Lazetica u superligi? Dao bi i Bahara i Duljaja i Tralalatovica za njega.
c

cinjenica

pre 6 meseci

Aleksandar Pesic kojeg su navijaci zvezde srsmno isterali iz kluba bi dao Sinoc bsrem dva gola
R

Ris

pre 6 meseci

A i da mu nije bio dan pored onakvih šansi dao bi bar jedan.
a

a mozda ne bi usao ni u sansu

pre 6 meseci

bukari je jedini igrac za ls..brz probojan..ima nedostatke..ali igra i sa sporim i losim igracima..
s

stankelitza

pre 6 meseci

Da, kao što je dao protiv CSKA recimo, i u domaćem prvenstvu nije imao ovakvih promašaja. I nije nadmen i bezobrazan. I ne utiče loše na ekipu. A da...
c

cinjenica

pre 6 meseci

Aleksandar Pesic kojeg su navijaci zvezde srsmno isterali iz kluba bi dao Sinoc bsrem dva gola
S

Sasa1234

pre 6 meseci

Neka bi dao i šta onda? Pešić zna dati gol ali i da je Ronaldo lično, podržavam što su ga otjerali, onakva nadobudnost i onakve izjave nikad nisu bile sastavni dio Zvezde, onakve izjave ni Ibrahimović ne daje...
P

Pancev

pre 6 meseci

Bukari je odlican igrac ali nema sa kim da igra!!!
K

Kiki Golub

pre 6 meseci

Ma njemu ne treba niko on igra sam.....
G

Gost999

pre 6 meseci

Stojic u principu radi dobre analize, kapira fudbal odlicno, prepoznaje i takticke stvari i profile igraca, sve. Ali u poslednje vreme daje jako populisticke izjave. Jedna je ova o Baharu, druga je navlacenje za Milojevica. Koliko god da je Bahar dijabola, ima neki smisao u igri, ali mu treba vreme da se navikne na nasu ligu, i da nekako ukomponuje ova promasena pojacanja. Sa druge strane, apsolutno nije tacno da je rekao da je Jang Bojs ekipa za LK, vec da ih je Zvezda naterala da izgledaju kao ekipa iz LK. Da se ne sprdamo, kakvi sve Liliputanci igraju LK, Jang Bojs je ekipa za minimum polufinale te lige, a realno, za cetvrtfinale LE. Jeste spomenuo nesto u fazonu "kasnije staze LK", ali mislim da to ono grabarsko govori iz njega, koliko god da se trudi da ostane objektivan.
g

gost1990

pre 6 meseci

,,Ono grobarsko govori iz njega'' a čovek zvezdaš.
G

Gost999

pre 6 meseci

Ja znam da je igrao za Partizan, a za koga navija nemam pojma. Cak i da nije tako, svakako je omalovazavanje Jang Bojsa da bi i Zvezda ispala losa. Da li u kontekstu kritikovanja Bahara ili zbog toga sto sam vec rekao, nije vazno.
J

Joo

pre 6 meseci

Ranko Stojic nesto da komentarise bolje bi mu bilo da se bavi poljiprivredom nego fudbalom!!!
Đ

Đukin fan

pre 6 meseci

Omalali sinoc Mladenovic detaljno i Stojić (Bahara i Bukaria)komplet Zvezdu,greske,bačene pare,promašene strance i trenera,neiskoriscenu omladinsku školu i igrače,od kojih sem Erakovica nikog nisu mogli da najpre stvore pa potom zainteresuju velike klubove evo 4-5 godina;a igraju Evropu sve vreme!!!Sve je jasno i belodano
X

XD

pre 6 meseci

Mladenović pljuje jer je izbačen iz iste a ovaj navlači za svog čoveka. Niko ništa ne izgovara bez interesa.
p

prosto

pre 6 meseci

Navijaci kluba koji oteraju skoro sve domace igrace , golmana legendu, napadaca koji daje golove, Stankovića i Vladana Milojevica, jer su razmazeni dobiju ovo sto su dobili...
R

Ris

pre 6 meseci

Od odlaska Bahara nema ništa! Čak i da im oprosti pola ugovora, opet mu moraju isplatiti velike pare.
B

Birokrata

pre 6 meseci

A pritom ne vidim ko moze da dodje a da donese neki napredak u igri. Kroz domacu ligu moze dosta njih, ali za Evropu mi nemamo koga da dovedemo. Mozda bi bilo bolje istrpeti ovo sto imamo jer se vidi realno veliki napredak u igri u evropskim utakmicama, falilo je srece i kvaliteta, a za dvedeni (ne)kvalitet nije kriv ni trener ni njegovi pomocnici vec svi znamo ko.
e

ejjj

pre 6 meseci

tim koji preko kvalifikacija udje u ls nije sigurno na nivou lk...lupeta glupostl
Z

Zvezda le

pre 6 meseci

Pa upravu je čovek, to i jeste naš rang..