©Starsport
©Starsport

Rakonjac Zvezdina želja: Crveno-beli poslali ponudu u Moskvu

Vreme čitanja: 1min | čet. 26.01.23. | 08:20

Centarfor Lokomotive želja šampiona Srbije, opcija pozajmica uz otkup ugovora

(Od specijalnog izveštača Mozzart Sporta sa priprema u Antaliji)

Pitanje napadača jedna je od aktuelnih tema na stadionu Rajko Mitić pred nastavak sezone, a rešenje bi mogao da predstavlja Marko Rakonjac, talentovani centarfor Lokomotive iz Moskve.

Izabrane vesti

Naime, prema saznanjima Mozzart Sporta, crnogorski golgeter želja je Crvene zvezde koja je u prestonicu Rusije već poslala zvaničnu ponudu. Zamisao šampiona Srbije je da nekadašnjeg igrača Čukaričkog dovede na pozajmicu uz opciju otkupa ugovora i da na taj način zaoštri konkurenciju na najisturenijoj poziciji.

U slučaju da dođe do realizacije transfera Zvezda bi preuzela deo troškova oko plate igrača, a zamisao crveno-belih je da ukoliko se napadač rođen 2000. godine uklopi u novoj sredini postane važan adut u jesenjim evropskim borbama pre kojih bi njegov ugovor bio otkupljen od Moskovljana.

Trenutno, u timu Miloša Milojevića jedini centarfor u rotaciji je Aleksandar Pešić, Kalifa Kulibali je otpisan, a dok Nišlija ne dobije konkurenciju, potencijalnu alternativu strateg crveno-belih vidi u Aleksandru Kataiju i Jovanu Mijatoviću kao lažnim devetkama.

Rakonjac je u redove Lokomotive stigao prethodnog leta iz Čukaričkog uz obeštećenje od 2.500.000 evra, a tokom prvog dela sezone upisao je minute na 15 utakmica, istina, uglavnom kao rezervista.



tagovi

Marko RakonjacFK Crvena zvezdaZimski prelazni rok 2023

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara