Rajković odbio i Ufu, raskorak s Partizanom od 200.000 evra

Vreme čitanja: 2min | ned. 12.01.20. | 09:30

Iskusni defanzivac neće ni u Rusiju, Parni valjak ponovo aktuelan

Rekao je "NE" Partizanu zbog Peruđe, zbog plate se nije preselio u Seriju B i odmah zaputio u Rusiju, ali na kraju Slobodan Rajković nije potpisao ugovor ni sa Ufom, javlja Sportski žurnal!

Iskusni štoper nije uspeo da se dogovori ni sa trećim klubom, što Partizan opet vraća u igru! Rajkovićeva potraga za novom sredinom očigledno ne ide planiranom putanjom, što je bivšeg reprezentativca Srbije dovelo u nimalo prijatnu situaciju. Rajković je sada ponovo ni na čijoj zemlji, u rascepu između želje i realnosti. Podsetimo, Rajković je poslednja dva meseca trenirao je sa Partizanom i imao je još letos otvoreni poziv da stavi paraf na saradnju, ali nije pristao. Uprava Parnog valjka je Rajkovića ubeđivala da se predomisli i poslednjih mesec dana, ali kada se pojavilo interesovanje Peruđe Srbin se odlučio da nastavi svoje putešestvije po Italiji. U međuvremenu pravo sa Čizme stigla je informacija da Rajković nije uspeo da se dogovori sa Peruđom oko plate, pa je cela priča propala iako je prošao medicinske preglede. Rajkovića je potraga za novim klubom odvela do daleke Rusije i Ufe, činilo se da bi tu sve moglo da bude završeno brzo, ali je i taj posao propao! 

Izabrane vesti

Šta sada? Partizan je, prema tvrdnjama Sportskog žurnala, ponovo u igri pošto dve strane od dogovora deli 200.000 evra. Podsetimo, Rajković je Partizanu prvobitno tražio 600.000 evra, pa je u međuvremenu spustio svoje zahteve na pola miliona evropskih novčanica. Međutim, Partizan je bio spreman da Rajkoviću plati 300.000 evra, a situacija je i dalje nepromenjenja. S tim što, izgleda, posle novog Rajkovićevog neuspeha da završi transfer, sada ima više prostora za manevar i eventualni dogovor. 

Doduše, nije isključeno da se ponovo javi Peruđi i prihvati njihove finansijske uslove, koji su bolji od Partizanovih u ovom momentu. Međutim, u Peruđi ovih dana duvaju drugačiji vetrovi. Masimo Odo, koji je najviše želeo Rajkovića, smenjen je i umesto njega doveden je Serse Kosmi, iako je prvobitno bilo planirano da to bude Stefano Kolantuono. Pitanje je, naravno, da li i Peruđa sada želi da sklopi saradnju s Rajkovićem s obzirom na njegovo nećkanje poslednjih dana...

Partizan je, svakako, opet u igri. 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara