Predrag Rajković (©MN Press)
Predrag Rajković (©MN Press)

Rajković debitovao bez primljenog gola u pobedi protiv Intera (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | čet. 08.08.24. | 03:53

Al Itihad slavio u Monci protiv velikana iz Milana sa 2:0 pogocima Muse Dijabija

Samo dva dana pošto je promovisan, Predrag Rajković je dobio priliku da se pokaže na delu. Loran Blan ga je stavio na gol za prijateljski meč Al Itihada i Intera igran u Monci, a srpski reprezentativac brzo je pokazao da je i dalje u formi sa Evropskog prvenstva, gde je bio najbolji igrač naše reprezentacije.

Uspeo je Rajković da ostane nesavladan i tako u velikoj meri doprineo pobedi saudijskog tima sa 2:0. Sjajno je zaustavio šut Biseka glavom, ali i imao pomoć od saigrača kada ga je Korea obišao. U svakom slučaju, mreža Al Itihada ostala je do kraja netaknuta, dok se na drugoj strani terena za pogotke pobrinuo novajlija iz Aston Vile, Musa Dijabi. Francuz je bio dvostruki strelac, u 25. i 47. minutu, a pored njega i našeg golmana od zvezda saudijskog tima od prvog minuta igrali su Karim Benzema, Fabinjo i Luz Felipe, dok su sa klupe ušli Engolo Kante i Žota.

Izabrane vesti

I Simone Inzagi je promešao karte, ali iako bez najboljeg strelca Lautara Martineza, šampion Italije je igrao u dosta jakom sastavu. Od starta su tu bili Jan Zomer, Barela, Čalhanoglu, Fratezi, Darmijan, Dimarko, Tiram, Ačerbi, Bastoni, Bisek i Korea, dok su za poslednjih pola sata ušli Damris, De Fraj, Mkhitarijan, Salsedo, Pavar...

Promene rezultata, ipak, nije bilo. Inter će novu priliku za uigravanje imati već 11. avgusta protiv Čelsija, a šest dana kasnije gostovanjem u Đenovi Nerazuri počinju sa novim izazovima u Seriji A.

Al Itihad bi takođe mogao da odigra još neki prijateljski meč, pošto do početka prvenstva u Saudijskoj Arabiji ima još više od dve nedelje. Utakmica sa Al Kuludom zakazana je za 24. avgust kada se očekuje da doskorašnji golman Majorke ponovo zablista.



tagovi

Predrag RajkovićInterAl ItihadMusa Dijabi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara