Rahim Sterling (Reuters)
Rahim Sterling (Reuters)

Rahim Sterling ponuđen Arsenalu, na Emirejtsu većaju

Vreme čitanja: 1min | pet. 30.08.24. | 11:46

Englez bi pristao i na smanjenje plate jer ako ostane u Čelsiju, neće videti teren

Početkom prelaznog roka govorkalo se o mogućnosti da se obnove stara poznastva iz Mančester Sitija i da Liroj Sane stigne kod Mikela Artete u Arsenal. Juče se sa Arsenalom povezivao Kingsli Koman, a danas Rahim Sterlig! Naime, Fabricio Romano tvrdi da je englesko krilo ponuđeno Arsenalu i da Tobdžije razmatraju da li vredi poslati Čelsiju ponudu za njega.

I Plavcima i Sterlingu u interesu je rastanak budući da će, u slučaju da Englez ostane, londonski klub i dalje imati stege njegovog velikog ugovora, a sam fudbaler neće videti terena kod Enca Mareske. Stoga je nekadašnji igrač Liverpula i Mančester Sitija spreman i da pristane na značajno smanjenje plate koja iznosi oko 385.000 evra nedeljno, što je 20.000.000 evra bruto na godišnjem nivou.

Izabrane vesti

Usled prevelikog broja pojačanja, Enco Mareska je Sterlinga označio kao prekobrojnog u timu prepunom mladih krilnih fudbalera, nije ga uvrstio ni u protokol za premijeru Premijer lige protiv Mančester Sitija i tada smo već dobili naznake da se kraj saradnje bliži kraju.

Pre tri dana delovalo je da je Sterling blizu odlasku na Old Traford i da će postati prvi fudbaler u istoriji koji je nastupao za Liverpul, Mančester Siti, Čelsi i Mančester Junajted. Sada se otvorila mogućnost da ostane u Londonu i takođe objedini četiri kluba iz velike šestorke u svoj fudbalskom rezimeu.




tagovi

Rahim SterlingArsenalČelsiLetnji prelazni rok 2024

Obaveštavaj me

Arsenal
Čelsi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara