Rafali golova kao uvertira za okršaj Celja i Radomlja

Vreme čitanja: 2min | uto. 22.10.19. | 10:52

Biće interesantno u Kupu Slovenije, jer gostujući tim, iako baštini reputaciju drugoligaškog sastava, ne igra s kopleksima i ne povlači se pred favoritima

Ako se po osmofinalnom skoru, kladilačka prilika u četvrtfinalu Kupa Slovenije poznaje, onda bi nas razočaralo ukoliko se danas ne bi šenlučilo na meču Celja i Radomlja.

Konkretno, Celje je do ove faze nacionalnog takmičenja stiglo sa čak 6:0 protiv Tolmina, dok je Radomlje na opšte iznenađenje preslišalo Goricu sa 2:3. Da Goričina tragedija bude kompletna, odnosno vredna priče i prepričavanja, odlučio je jedan, jako bitan detalj u produžetku utakmice koja je u regularnom toku zaokružila X.

Izabrane vesti

Naime, Radomlje je do pobedonosnog pogotka došlo u produžetku, tačnije u 104. minutu utakmice i to autogolom čuvara mreže, Darka Damjanovića. A, pre toga, ovaj tim je odigrao za konačnih 10:0 protiv Dobrovca u Kupu Slovenije.

Celje će za njih biti tvrd orah. Neće to tako lako ići, jer je reč o članu slovenačke elite koji uprkos činjeničnom petom mestu na tabeli, naravno komparacije radi za samo šest bodova kaska za vodećom olimpijom, odnosno četiru za drugoplasiranim Aluminijom. Kada je reč o Radomlju, valja reći da je reč o drugoligaškom sastavu koje igra dobromodnosno konkurento je u borbi za ulazak u elitu naredne godine. Njihov otpor će biti svakako jak, ali tu treba zapamtiti jednu bitnu stavku. Ova ekipa u svom takmičarskom rangu nije slavila na protekle tri utakmice. Poslednje dve zabeležene su kao porazi od Gorice i Bilja.

Kada je reč o proseku golova na njihovim mečevima, da se zapaziti da je 3+ na njih skoro pa zagarantovano isplativo, te da njih redovno dolaze i GG igre, pto svakako nije slučaj sa Celjem koje je prethodno, nakon tri vezane 0-2 partije dva puta odigralo za zaokružene GG3+ igre.

Kup Slovenije –1/4 finala

Sreda
17.00: (1,25) Celje (5,50) Radomlje (10,00)

* Kvote su podložne promenama

FOTO: Printscreen


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara