Boris Radunović (©AFP)
Boris Radunović (©AFP)

Radunović se pozdravio sa saigračima u Kaljariju i sada traži novi klub

Vreme čitanja: 1min | pon. 03.06.24. | 15:45

Italijanski prvoligaš mu navodno neće praviti problem oko papira, iako ima još godinu dana ugovora sa timom sa Sardinije

Srpski golman Boris Radunović biće slobodan ovog leta da promeni sredinu, pošto Kaljari neće tražiti obeštećenje za njega. Navodno, 28-godišnji Beograđanin se već pozdravio sa saigračima sa kojima je delio svlačionicu u prethodne tri godine.

Tu informaciju donosi lokačni portal Tuto Kaljari, koji podseća da Radunović ima još godinu dana ugovora sa klubom sa Sardinije. Međutim, Simone Skufet je ove sezone imao prednost na golu, pa će Srbin potražiti novi angažman u potrazi za minutažom.

Izabrane vesti

Navodi se i da sada Kaljari traži novog rezervnog golmana, a da je prvi izbor Alesio Kranjo, koji je ispao iz lige sa Sasuolom, u kojem je igrao kao pozajmljeni igrač Monce.

Sad, pitanje je koji je sledeći Radunovićev korak. U Italiji je od 2015. godine, kada ga je Atalanta kupila od Rada za 960.000 evra, a na Apeninskom poluostrvu je igrao još za Avelino, Salernitanu, Kremoneze i Veronu. Verovatno bi mu ostanak u Italiji bio prvi izbor.

Samo što bi to verovatno značilo da se pomiri sa igranjem u Seriji B. Bivši reprezentativac Srbije se profilisao više u drugom rangu, u kojem je odigrao 115 utakmica. U Seriji A je zabeležio svega 14 nastupa.

Opcija je naravno i povratak u Srbiju...


-------------

Koji je tvoj navijački san?

Da li maštaš o tome da gledaš Liverpul na Enfildu, Bilbao na San Mamesu ili možda Romu na Olimpiku?

Mozzart ti ovog proleća ispunjava želje.

Učestvuj!

---------------



tagovi

Boris RadunovićKaljariSerija A

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara