Komentari na vest

Radujko i FSS u borbi za ravne podloge: Stručna obuka i mehanizacija za sve klubove s novim terenima

S

Slanina

pre oko 2 sata

Konacno da se neko setio da terene treba i odrzavati. Tako da pohvale za savez ako se zaista uhvate tog posla kako treba i dignu to na visi nivo. Sto se tice Radujka i funkcija, slazem se, prototip preletacevica, ali niti ce on odrzavati terene niti ce obucavati ljude, njegovo je da obezbedi uslove za to, okruzi se ljudima koji se u to razumeju i taj projekat gura do kraja. Tako bi trebali pravi rukovodioci da rade ako se vec ne razumeju u materiju, nadji ljude koji to znaju.
N

Nikooo

pre oko 2 sata

Niko u Srbiji nema bolju travnatu podlogu od gradskog stadiona u Zajecaru.(Ne ovaj novo napravljeni). Teren je izdrzao xy Gitarijada bez neke posebne "strucne pomoci" a najgori pljusak ali najgori... . koji mozete da zamislite na istom ne pravi ni baricu. Znam samo jedno. Da su teren pravili Madjari, a ja se tad nisam jos ni rodio.... Ovo sad novo i moderno.... Bolestan koren... Meni ne uliva nadu. Evo odite u Zajecar stari stadion je 5 x izdrzljiviji od novog. Stadion pored stadiona.
1

11

pre oko 4 sata

Pravi čovek na pravom mestu..a vi koji komentarišete gde je čovek radio za koga je radio i sa kim je radio vi ste jednom rečju apsolutne neznalice zato i pišete ovakve komentare..čovek gde god je bio iza sebe je ostavio red i sve stvari doveo u red.
G

Grande J

pre oko 2 sata

Au, sta je s tvojom glavom sine? U kom paralelnom univerzumu ti zivis?
k

kojotski

pre oko 6 sati

Dajte Koluviji da održava travu, čovek se dokazao kao sposoban po tom pitanju.
K

KAKO MESTE

pre oko 6 sati

Sve sama ,,ciganarija"
J

Jedinstveno

pre oko 7 sati

Tako je! Jer, kako jednom reče Dositej Obradović, fudbal, braćo, fudbal, a ne zvona i praporci...
C

Chacarita

pre oko 7 sati

Upravo sam pogledao CV Radujka i moze se slobodno da se ima sta videti. Ja sam u poslednjih 25 godina izbrojao 25 funkcija, a verujem da tu fali jos dosta toga. Radio za UNHCR, bio savetnik Djindjica, sef kabineta Vlade, savetnik Tadica, generalni sekretar Tadica, direktor Telekoma, UO Jugoimporta, UO Petrohemije, predsednik raznih nekakvih fondova koji su finansirali pitaj boga sta, UO Zvezde, predsednik UO GSP Beograd, direktor NIS Petrol / G-Drive, direktor carinske uprave i sada generalni sekretar FSS - ovo je samo sazetak i fali jos mnogo nekakvih fondova, nekih nadzornih mesta necega, itd. Da li je vama ovo normalno? Pa jel on svemoguc da se u sve razume i da moze svake godine da pocne posao u totalno novoj oblasti, gde nema ni dana radnog staza i sve mu, kao, ide? Svasta je moguce u Srbistanu. A evo vidim, i u fudbalske se terene i njihovo odrzavanje se razume, pravog znalca za sve imamo. A nije gadljiv ni na DS, a ni ove sad - dakle ispunjava sve kriterijume.
V

Vrexy

pre oko 7 sati

Naravno da je normalno. Pa zar ne vidis to u njegovom pogledu u travu?
R

Ron

pre oko 7 sati

Sta drugo ti mozes da ocekujes u ovoj sprdacini od drzave?
S

SVE MOJ DO !?

pre oko 6 sati

ZATO STO JE,, CIGA" ZVEZDAS !
M

Monteroo

pre oko 7 sati

Covek IBA..koji fudbal oni sve postavljaju... Ne može više zemara četvrtkom da kosi petak zalivanje subota utakmica... Moraju prihrana veštačka sunca vlažnost...neka pogleda PL kanal nekad...odrzavanja terena u njukaslu....tim 8 ljudi...sondaze uzorci...čuda...i menjaj na 9 meseci...400K.....spektakl košta...
B

Belgrano

pre oko 7 sati

Kakav crtani film. Pogledajte samo ove slike, ovo nema u Burundiju. Dosao lik iz carinske uprave, nema dana radnog staza u fudbalu, i on se sad razume u travnate podloge i njihovo ocuvanje i kao on ide da radi inspekciju i drzi predavanja. Komedija, cirkus, crtani film - izaberite.

Ујка Житко ПФК

pre oko 7 sati

Ovaj radujko radio kao carinik i on sad dosao da nesto pametuje u fudbalu😂😂😂😂 ludilo mozga😂😂😂😂
S

Statler

pre oko 5 sati

Da je tebi ponuđena ova funkcija prihvatio bi bez razmišljanja iako tvoje poznavanje fudbala ne dobacuje dalje od tv i pisanja gluposti po portalima, takav smo narod. Njegov posao nije da se razume u održavanje terena već da angažuje one koji znaju.
@

@Statler

pre oko 2 sata

Au, pa i moja baba Dragica zna da angazuje ljude koji odrzavaju travu. Zato nam je tako lose.