Radovci spremni za Marakanu, Tričković se naoštrio: Mogu da zaustavim Kafua

Vreme čitanja: 1min | čet. 18.10.18. | 12:05

Mladi levi bek Građevinara računa i na zaokupljenost crveno-belih gostovanjem u Liverpulu

Levi bek Rada Nikola Tričković (18) izjavio je da veruje da Građevinari mogu da iznenade Crvenu zvezdu predstojećeg vikenda i vrate se na pobednički kolosek.

Ekipa sa Banjice vezala je dva poraza protiv Proletera i Bačke i trenutno se nalazi na 10. mestu tabele Superlige Srbije sa 13 bodova, četiri manje od zone plej-ofa.
Spremni smo za meč sa Zvezdom, verujem da možemo da iznenadimo i pobedimo, pogotovo jer gostima utakmica dolazi pred gostovanje Liverpulu u Ligi šampiona. To nam je, svakako, dodatni izazov, a meni lično i to što igram protiv tima u kojem sam proveo šest godina“, izjavio je Tanjugu Tričković.

Izabrane vesti

Mladog defanzivca, koji je na poslednjih nekoliko utakmica dobio šansu u timu Zorana Milinkovića, najverovatnije očekuju dueli sa Brazilcem Kafuom.
Gotovo sam siguran da će to biti Kafu, ali ko god bude biću spreman da ga zaustavim. Zahvalan sam treneru Zoranu Milinkoviću i Srđanu Stojčevskom što su mi pružili šansu, nadam se da ću je dobiti i protiv Zvezde i daću sve od sebe da opravdam poverenje“, poručio je Tričković.

Utakmica 12. kola Superlige Srbije između Crvene zvezde i Rada igra se u subotu od 19 sati na Marakani.

FOTO: Star sport


tagovi

Nikola Tričković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara