Radonjić se nije pojavio na sastanku u Torinu, Bikovi traže oko 1.500.000 evra za njegovu slobodu

Vreme čitanja: 2min | pon. 08.07.24. | 14:35

Brzo srpsko krilo izvesno napušta Olimpiko - opcije su inostranstvo i povratak u Crvenu zvezdu

Budućnost Nemanje Radonjića u ovom trenutku je prilično najasna, ali je gotovo izvesno da ona neće biti vezana za Torino. Kako javljaju lokalni mediji u Torinu, srpski fudbaler se nije pojavio na sastanku sa klupskim čelnicima u vezi sa daljim koracima u njegovoj karijeri, a nije ni trenirao sa ekipom Paola Vanolija koja je danas započela pripreme za predstojeću sezonu. Isti izvor podseća da je Crvena zvezda javno izrazila želju da vrati brzo krilo u svoje redove.

Lokalni mediji na Apeninima pišu da Radonjićeva budućnost ostaje na čekanju, ali da bi trebalo da bude rešena u narednim danima.

Izabrane vesti

Kako se nezvanično može čuti, Torino bi Radonjića mogao da pusti za obeštećenje od 1.500.000 evra. Međutim, postoje informacije koje kažu da Radonjić u ovim trenucima čeka da se pojavi primamljiva opcija iz inostranstva, što znači da će se na eventualni povrtak u redove srpskog šampiona sačekati još neko vreme.

Što se Crvene zvezde tiče, u redovima srpskog šampiona nemaju razloga za nestrpljenje, jer su dobro pokriveni na bočnim pozicijama, a intenzivno se radi i na pregovorima oko angažovanja Viktora Đukanovića iz Hamarbija. Dakle, na Marakani su u povoljnoj poziciji i od trenutne situacije mogu samo da profitiraju.

Crveno-beli ovog leta vode drugačiju transfer politiku nego nekih prethodnih, dovođeni su samo igrači koji su se ispostavili kao rešenja za goruće pozicije u timu. Ipak, tek kada se vidi da li su angažovani fudbaleri dovoljno kvalitetni da odgovore na izazove u crveno-belom dresu, moći će da se govori o uspešnosti prelaznog roka. Nemanja Radonjić bi predstavljao šlag na torti i neko ko bi u ogromnoj meri podigao euforiju u javnosti i očekivanja Zvezdine publike u predstojećoj sezoni.


tagovi

Nemanja RadonjićLetnji prelazni rok 2024

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara