Komentari na vest

Radonjić odbio Empoli, u Torinu ne razmišljaju o njemu

З

Звездаш 1991

pre oko 1 mesec

Постоје играчи који могу само у Звезди да играју, крај тачка. Човек воли пажњу, воли сцену, велике мечеве, то нико од вас овде није поменуо. То се зове мотивација, новац је зарадио али то што има у Звезди нема нигде. Не знам како уопште можете да поредите Торино, Мајорку, Херту са Звездом? Марсеј и Француска лига је можда физички и прејака била за њега, али рећи зашто није успео у ова остала три мизерна клуба је смешно. Живи били па видели кад се врати у Звезду шта ће да ради.
S

Srbija 1991

pre oko 1 mesec

Završiće u Seriju B na kraju.
V

Valdano

pre oko 1 mesec

Sta ceka Zvezda!? Slovenac Vanja je pravo pojacanje za odbranu,Zvezda ne promasuje sa Slovencima-posteni i zahvalni igraci.Raonjic bi bio veliko pojacanje!I kad bi dosao jos jedan desni bek,Mimovic je odlican ali bio valjao jos jedan.Kanga i Ivanic vise nisu za Zvezdu,prodati ih i pustiti Sljivica i Knezevica(ako nije na pozajmicu).Prucev je dobar,forsirati ga.Huan da ostane,jer je velika klasa.Mozda dovesti jos jednog veznjaka - iza spiceva.Arnautovic - niposto- samo bi bio problem- njegovo vrijeme proslo. Mora se izbaciti Bodo,jednostavno sve podrediti i ozbiljno pristupiti vec prvom mecu i rijesiti posao u Norveskoj.
k

kolodin

pre oko 1 mesec

Dečko ima IQ 20
A

Aleksejko

pre oko 1 mesec

Ajd on, nego kako nema nekog normalnog oko sebe da mu kaze nesto. Au kakav lik
G

Gost266

pre oko 1 mesec

Ja bi ga doveo odma,kakav Milson,kakav Puma! Dodji legendo jedva cekamo da te gledamo u Zvezdinom dresu da pokazes ovima kako se igra atomski fudbal! Sve znas i koliko te navijaci vole, dodji majatoreeeeee!
G

Grdne rane

pre oko 1 mesec

Imao je dobrih partija kod nas, ne sjecam se ko je rekao da je sreca sto je prodat prije njegove posljednje utakmice, jer da su cekali poslije nje ne bi ga prodali ni za 5 miliona, sto je istina. Momak sem brzine nema nista, pogotovo sto vec godinama ne zna ni gdje se nalazi. I najzalosnije mi je sto nasi navijaci mastaju da on dodje, dok on ceka ponude pa smo mi zadnji na listi, ako ne bude mogao bas nikud, i svaki put kad smo ga zvali, lagano nas je odjavio...
F

Fleks

pre oko 1 mesec

Radonjic nece da igra ocito neznam sta zeli nigdje nije prosao
F

Fleks

pre oko 1 mesec

Kao prvo citav milan igrao katastrofa gubili su 90m i slucajno izjednacili sto ne napadaju leaa imao 100 posto sansu pulisic svi su bili losi bekovi najveci problem milana
D

Dachazvezda

pre oko 1 mesec

Samo ti što dalje od nas! Čekaj i dalje poziv Intera, Junajteda, Reala... Sad će oni, garant si im medju prvim opcijama! 5 klubova promenio, nigde prebacio preko 5 golova u sezoni (krilni napadač?!) svugde bio problem, ne trenira se gospodinu... Čupaj ti obrve i čekaj Real, poziv samo što nije!✌️
R

Realno posmatrano

pre oko 1 mesec

Mi smo prepuni na krilu, Milson, Puma, Olajinka. Plus Prucev, Ilic, Katai i Ivanic mogu da pokriju poziciju krila. Ne vidim logiku u njrgovom potencijalnom transferu.
G

Gx

pre oko 1 mesec

Njega za kreatora igre..iza špica..samo nesme glavu dole o sprint kao muva bez glave....ma slažem se sa tobom ,u potpuno...sta ce nam...
G

GhostRider

pre oko 1 mesec

On ako sad ne dodje u zvezdu kanije nam nije ptreban šta će nam u 30 i kusur gidina tad može slobodno karijeru da nastavi u FK Maloj Krsni
Đ

Đeneral Draža

pre oko 1 mesec

Šteta za Radonjića, da nije filozofirao celo leto sad bi igrao u Zvezdi na svojoj poziciji. Ovako, pare su potrošene na druge opcije, pozicije popunjene više ili manje dobro, plus ko zna kad je zadnji put i igrao i trenirao, to što sad individualno radi nije ništa. Jedina opcija, ako ga puste jeftino i da potpiše za skromnu platu pa nek trenira i sprema se uz prvu ekipu, kad se spremi neka se bori za mesto, naravno bez njegovih uobičajenih vanspoetskih budalaština. Svi mi poredimo i sećamo se prvog mandata,bali davno je to bilo, ko zna šta je ostalo od toga.
M

Ma

pre oko 1 mesec

Samo laganini, radi bankomat 0-24. Ne bi se to osetilo u klubu sve i da ste Belingema doveli, jedino što bi hleb od septembra bio 250 dinara a litar goriva 800.
O

Opreza nikad dosta

pre oko 1 mesec

Po meni,nema nikakvog smisla ne pojaviti se na pripremama kluba čiji si član.Ko nam garantuje da neće nešto slično uraditi i nama ako mu padne na pamet zbog nečega?
G

Gostionik43

pre oko 1 mesec

Come to Erzurmurspor bro! Covek ne moze ni u 2. Turskoj Ligi da igra. Bezi od Zvezde, da si hteo na pocetku prelaznog roka dosao bi.

BigApple

pre oko 1 mesec

Nadam se da nece doci u Zvijezdu. Prvo , sto nas je odbio 2 puta cekao je bolju opciju,drugo imamo puno krila cak i boljih nego on ( nije igrao ozbiljan fudbal skoro 2 godine) , trece momak je problem dje god da je bio i kvari atmosferu u timu kao da ga placaju za to. Hvala, ali ne.
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD>>

pre oko 1 mesec

Povratak Radovića , Zvezdi bi naneo samo štetu, on je sasvim dobar igrač ,veoma talentovan, ali Radonjićje veoma labilna osoba, dobili bi problem i u svlačionici i na treningu. Ako igrač koji je bio u naponu snage , u najboljim godinama ta fudbal , kada može najviše da pruži , a dobije šansu da igra u Marseju ,pa u Herti, pau Majorki pa u Torinu, da trenira sa izvanrednim igračima, da ga treniraju izvanredni treneri , da igra u 4 top lige, Španija,Francuska,Nemačka,Italija, , i sve to prokocka, taj onda STVARNO NE VREDI ,,,itaj ne treba da se vraća u Zvezdu ni po koju cenu.
Z

Zauvek zvezdaš

pre oko 1 mesec

Posle dvomeča sa Bodeom ako uđemo u LŠ prodaće Olajinku Slaviji i Šerifa Espanjolu ili u Saudijsku Arabiju a dovešće Radonju i Arnautovića. Zapamtite šta sam napisao. Ovo dvojca svojim dolaskom u Zvezdu povećavaju gledanost Zvezde u domaćoj ligi za 5 do 10 hiljada gledalaca a u ligi šampiona garantuju pun stadion. Nije Terzić lud i zna on da je to tako. Mi Srbi između ostalih i ja obožavamo ovakve likove odnosno fudbalere kao što su Radonjić i Arnautovića koji igraju na zez i potez a još su naši Srbi. Ako Vokeru iz Sitija ili neznam Karvahalu iz Reala dva puta provuku kroz noge ili ih Arnautovića fintom baci na leđa ti publika voli i prepričava i to se pamti. Nažalost izgleda da ovi današnji navijači više vole nešto drugo.
3

321321321

pre oko 1 mesec

Smanji Rubin
V

Veljko9

pre oko 1 mesec

Nisu mi jasni navijaci zvezde koji zele ovog lika, svi znaju kakvog je karaktera, koliko je neozbiljan i uz to imaju Olajinku, Milsona, Pumu pa i Lucica, Maksimovica, Jovanovica... Uopste im ovaj ne treba.
m

moni

pre oko 1 mesec

terza reaguj...
l

lol12

pre oko 1 mesec

U svako doba dana i noci Radonja pre Pume ali sta ces onda s ovog lika kad ga ne mozes nikom uvaliti.
Z

Zvezdale!!!

pre oko 1 mesec

Radonja je jedino znao da radi sa Milojevićem i u Zvezdi i u Čukaričkom. Ne bi me čudilo da puste Olajinku posle play-off a i dovedu njega, samo ne znam šta će nam... Gotivim ga al samo da ne bude rušenja atmosfera u svlačionici i to je to...
D

Dejanii

pre oko 1 mesec

Nije mi jasno šta on hoće. Ne možeš u Mallorci, ne možeš u Torinu, pa šta hoćeš jbt? Man Utd? Juve? Barca? Bayern? Možda si za njih ako si za one prelos
l

lzzzr

pre oko 1 mesec

jao ako ga piksla bude pozvao protiv Spanije...
K

KalcopolistaGorostasVamos

pre oko 1 mesec

Nece, pozavace Žila faljijog sa nula centarsuteva na EP, da ne pričamo o asistencijama i golovima, post je postigao jedan gol ukupno iako je svih ovih godina igrao i krilo.
l

lzzzr

pre oko 1 mesec

taj ZILA imao 2asistencije na SP, a splavonja?
В

Втб

pre oko 1 mesec

Овај младић нема грам мозга али је и као такав доктор за Пуму, Олајинку, Милсона, Лучића и остале Звездине крилне играче и то кад је мамуран. Читам и не могу да се начудим, као не треба нам имамо Пуму и Милсона...циркус
K

Komentator

pre oko 1 mesec

Sad kad ga niko neće, dobra mu je Zvezda. Neka ide kod drugara Mitra i Sergeja (ista priča kao za Ristića)
U

U Tem Denveru

pre oko 1 mesec

Nema sta on da trazi u zvezdi. Moze 7.krilo da bude…
P

Pedja108

pre oko 1 mesec

Na kraju zbog svoje pohlepe, nigde nece otici i posle jos godinu dana neigranja, bice potpuno van svake forme. Zvezdi je sad potpuno nepotreban, bio je pozvan odmah na pocetku, ali je on zeleo nesto vise, goluba na grani. E sd kad nema, onda moze. Medjutim, sad Zvezda ima na levom krilu Olajinku i Milsona, na desnom Pumu i Jovanovica. Da dodje i peto krilo, bilo bi suludo, da svi igraju ne mogu, a da se povecava broj igraca za plate i nezadovoljstvo sto se ne igra je besmisleno.
P

Prcko33

pre oko 1 mesec

Pedja legendo , kako to napisa kao da su sva ta cetiri sto pobroja Roben, Riberi ili Bale 😁 Legendo Radonjic je uvijek dobro dosao , bolji od svakog krilnog igraca u Zvezdi ... Tako da ne pametujte , dobar i brz igrac je uvijek potreban !
@

@Prcko33

pre oko 1 mesec

Radonja je u isto vreme luda glava. On ako bude dosao ima da mu se igra samo protiv Reala, Barse, Juvea i slicnih u LS i u vecitom derbiju. Protiv malih klubova u nasoj močvara ligi ocekuj Radonju "povredjenog" ili i ako bude igrao to ce biti preko k... samo da odradi posao. On je takav.
P

Prcko33

pre oko 1 mesec

Brate nema toga "on je takav" , treneri sluze da iz igraca izvuku maksimum , i sve najbolje! Tako da , co'ek kvalitet ima , Zvezdi bi itekako legao ... Znaci ako dodje , eto Miloja pa nek odradi za sta je placen i Radonja ce pokazati najbolje!
M

Mozda

pre oko 1 mesec

je i dogovor sa Olanjikom.Zbog mira u kuci,da ostane za bodo a posle nam poture Radonju i svi zadovoljni. Mozda gresim ali nekako mi lici.
s

splavovi

pre oko 1 mesec

Pa Torino je ipak lepsi grad od Empolija. Radonja i ovako bira klubove po klimi i atrakciji grada. Gleda gde ima vise klubova, restorana, prcalista itd.
F

Fru

pre oko 1 mesec

Neka hvala! Gde god je bio nije bio duže od jedne sezone.
1

123123123

pre oko 1 mesec

Sto dalje od Zvezde!!!!!