©MN Press
©MN Press

Radonjić je prioritet Roberta Daverse i najbolja prilika da ostane u Seriji A

Vreme čitanja: 2min | čet. 15.08.24. | 16:47

Srpski fudbaler glavni cilj Empolija na mestu levog krila, aliternativa je Josip Brekalo

Deset godina kasnije, Nemanja Radonjić bi ponovo mogao da zaigra u Empoliju. Kako javlja italijasnki novinar Alfredo Pedula, srpski fudbaler je trenutni prioritet kluba iz Toskane, a samim tim i najbolja prilika da nastavi da igra u Seriji A.

Zasad nije poznato u kojoj fazi se nalaze pregovori, ali će klub sa stadiona Karlo Kastelani pokušati da dogovori Radonjićev dolazak. Torino ne bi trebalo da pravi nikakve komplikacije, s obzirom na to da je srpsko krilo skrajnuto u drugi plan, ne trenira sa ekipom, a ušao je i u poslednju godinu ugovora, što znači da bi obeštećenje bilo simbolično. Dakle, sve zavisi od pregovora između Empolija i Radonjića.

Izabrane vesti

Srpski fudaler je prvi izbor Roberta Daverse, ali ukoliko pregovori ne budu uspešni, Empoli će se okrenuti drugoj opciji. U pitanju je hrvatski krilni fudbaler Josip Brekalo, koji je pod ugovorom sa Fjorentinom, ali ga na Artemio Frankiju, takođe, ne vide u timu za narednus sezonu. Prošlu sezonu, hrvatski fudbaler je proveo na pozajmici u Hajduku iz Splita. Nemanja Radonjić je nosio dres Empolija kad je bio omladinac, a klub iz Toskane je tada bio usputna stanica na putu ka prelasku u Romu.

Početkom leta Crvena zvezda je bila u igri za dovođenje Radonjića, ali je mogućnost njegovog povratka na Marakanu vremenom postajala sve nerealnija. Brzi fudbaler je želeo da isproba sve opcije za ostanak u inostranstvu, a srpski šampion nije imao vremena da čeka. Takođe, Piter Olajinka je od starta bio primarna opcija Vladana Milojevića na levom krilu, a sada kada je odlučio da ostane na Marakani, praktično je zatovrena svaka priča o eventualnom nasledniku Nigerijca.


tagovi

Nemanja RadonjićLetnji prelazni rok 2024

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara