"Radomir Antić"
"Radomir Antić"

Radomir Antić dobio otkaz u Kini

Vreme čitanja: 1min | uto. 18.08.15. | 14:47

Srpski stručnjak se razišao sa upravom Hebeja

Radomir Antić

Radomir Antić nije više trener kineskog drugoligaša Hebeja. Do raskida saradnje došlo je posle niza loših rezultata ovog kluba, koji nisu na nivou očekivanja rukovodstva.

Izabrane vesti

Srbin je na klupu kineskog kluba stigao krajem januara ove godine, a tada je potpisao trogodišnji ugovor. S njim je tada stigao i nekadašnji kapiten Crvene zvezde Nenad Milijaš, koji je igrao solidno u proteklom periodu, ali to nije pomoglo Hebeju da ostvari očekivane rezultate.

Kineski tim je, inače, angažovao Antića sa željom da klub vrati u elitno društvo, međutim, izvesno je da se to ove sezone neće desiti. Klub trenutno drži šesto mesto na tabeli, a do kraja sezone ostalo je još osam kola. 

Sa Antićem su klub napustili svi njegovi pomoćnici, a Srbina će na mestu trenera zameniti Li Tje, nekadašnji reprezentativac Kine i bivši fudbaler Evertona.

Podsetimo, francuski mediji su ranije objavili da je Antić jedan od kandidata za mesto trenera Olimpika iz Marselja, koje je ostalo upražnjeno posle odlaska Marsela Bjelse prošle nedelje. Ipak, s obzirom na to da se svako slobodno trenersko ime spominje kao potencijalni trener slavnog francuskog tima, pitanje je koliko je realna ova informacija.

Antić je tokom bogate trenerske karijere, između ostalih, vodio Real, Atletiko, Barselonu, Seltu i Ovijedo, a bio je i selektor Srbije, koju je odveo na Svetsko prvenstvo u Južnoj Africi 2010.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Radomir AntićNenad Milijašmeđunarodni fudbalHebei

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara