Komentari na vest

Radoman istakao greške u korist večitih: Sudije idu linijom manjeg otpora, nemaju hrabrosti da izdrže pritisak

N

Nejbi

pre oko 1 godinu

Tek ce te se zaliti na sudije komsije. Znate da smo zadnja rupa na svirali u Evropi.
S

Salamander

pre oko 1 godinu

U kojim trenucima se sviraju penali, nije isto. Nekome na 0:0, nekome za preokrete. Jedina mi je želja da vas sledeće nedelje dobijemo, makar sa 3 gola razlike, posle će sve da ide svojim tokom. Ne može da se živi od njih, posebna sorta ljudi. Zamene teza. Da, mi smo izgubili od Voždovca i Čukaričkog, zbog naše igre. Kako dobiste IMT? Kako ovo juče? I onda, Zvezda ne sme da izgubi, a zapravo oni. Kažem, da vas dobijemo 3 razlike u sredu, da vas vratimo na fabrička.
P

PD

pre oko 1 godinu

A ako ne dobijete 3 razlike šta onda?
I

Iceman

pre oko 1 godinu

Gospodine Radoman, dođite u Srbiju, uzmite sudije pod svoje, ohrabrite ih i zaštitite ih da se ne plaše Zvezde i Partizana i rešen problem! Prosto!
K

Kolfild

pre oko 1 godinu

Prvo da naglasim da se gnusam uprave Partizana i da je Duljaj amaterski trener, koji nije dostojan kluba znanjem, a poceo je i da se ponasa dripacki. Smatram da je klub u katastrofalnom stanju, bez cilja, plana i nazalost buducnosti. Ali, kad toliko zalite pokradene, jadne male klubove iz nase lige, sto ne kazete i to da je golman poceo sa odugovlacanjem u osmom minutu kod prekida. Takodje, da su padali kao pokoseni svaki put i lezali dok ne vide kako se razvija situacija na terenu, pogotovo taj igrac koji se previjao nakon onog sa Severinom, pa potom ustao kao da mu nista nije bilo. Prednjacio je kapiten, koji je iskljucen na kraju. Ogradjujem se za ovog decka sto je izasao iz igre, ali izuzetak je potvrdio pravilo. Na primer da se pozalite da je prvo poluvreme trebalo da bude produzeno oko 12 minuta i da je svasta moglo da se dogodi u tom periodu. Da je drugo poluvreme takodje trebalo da se igra jedno 9, 10 minuta preko, pa i da je ponisten penal trebalo je da se igra jos nekoliko minuta u ozbiljnom naletu Partizana. Prvi penal je 50/50. U Engleskoj ga ne bi svirali, u Italiji i Spaniji verovatno bi. Drugi penal je faul nad Saldanjom, isto tako faul Ilica. U svakom slucaju dobili smo Savez kakav smo dobili, pa sad lepo svi da se lozimo i krvimo cele godine. Spas bi bila reorganizacija sistema takmicenja, zatim strane sudije, bez uplitanja drzave u bilo sta. Ali, eto to je utopija.
I

Ivan FCRS

pre oko 1 godinu

Vrlo jadan pokusaj pravljenja polarizacije izmedju zvezde i partizana. Zvezda svoje meceve koje igra lose, izgubi posteno na terenu, a partizanu se poklanjaju penali za pobedu. Kao da im se liga izvinjava sto su ih ovi u evropi naprskali pa im ovde sada vracaju sve.
I

Ivan FCRS

pre oko 1 godinu

Nisu u pitanju samo odluke iz kojih padaju golovi, nego trenutak kada partizan gubi 0:2, od tada za radnik i partizan vise ne vaze ista pravila. Tada partizanu na terenu postaje sve dozvoljeno, jer su oni ljuti, ne smes da im sudis normalno kao kada je 0:0.
S

Spartakus

pre oko 1 godinu

A kakva to pravila važe za vas?
P

PD

pre oko 1 godinu

Pa jeste ne važe ista pravila, nama je na 0-2 poništen čist gol, a vama je na 1-0 sviran najsmešniji penal
A

Ako n

pre oko 1 godinu

Niste znali,Zvezda i Partizan gube sve više navijača,zbog ovakvih stvari.Evo i ja sam se totalno oladio ,pratim čisto iz navike.Dohadilo mi je da se sve svodi na dva kluba,tek kad malo ostariš to shvatiš.

Zvezda ispred svih!

pre oko 1 godinu

Ma, uzasno je ko nam vodi savez i na kakav nacin. Nisu samo ovi nepostojeci penali pokazatelj. Pogledajmo terene kakvi su nam, kakvo je sudjenje, debakl nasih klubova u evropi, reprezentacija... i najgore od svega je sto svi cute. Oni se prave ludi jer ih niko ne dira, a mi smo kao narod postali manji od mahovog zrna! Sve je kao u redu! Strasno!
k

kradoman

pre oko 1 godinu

Živ. Au brate ako se on ponovo bude pitao. Pa on je uveo kompenzaciju u naš fudbal.
P

Pedja108

pre oko 1 godinu

Sudjenje je sramotno bilo za Partizan. Nakon vodjstva Radnika, dolazi do povredjivanja njihovog najboljeg igraca, covek ostaje na zemlji, a publika zvizidi. Dotle covek lezi na zemlji okrvavljen od "neznosti" Partizana, sudija izbacuje igraca sa strane da mu se ukazuje pomoc, cime daje prednost Partizanu, koji je kriv za situaciju. Epilog je da igrac izlazi sa zavojem oko glave i ulazi zamena. U tim trenucima dolzai i do saplitanja jos jednog igraca od strane Severine, igrac je na zemlji, a prejaki Partizan bez stida i srama nastavlja akciju i daje gol, koji biva ponisten zbog faula. Sramotno je kad vidis klub koji tako nisko padne, da ne staje ni kad su protivnici povredjeni, vec nastavljaju dalje. Takodje se desila i situacija kad su igrac Radnickog izbacili loptu zbog povrede, a Partizan posle toga najnormalnije nastavlja napad. U obrnutoj situaciji, skacu odmah da se biju ako neko to isto uradi kao oni. Scekic prilikom iskljucenja psuje sudiju na sav glas, preti mu rukama, sve je to i snimljeno, ali videcete da ce dobiti samo jednu uvrh glave dve utakmice kazne. U drugom poluvremenu sudija ne sme da dosudi faul za Radnik. Partizan ne igra agresivno, nego na faul, a sudija ne svira i zato Radnik ne moze da se spoji sa loptom. Ali zato svaki start Radnika se svira faul za Partizan. I na kraju penali, vise nego smesni. Gde je tu VAR soba da prijavi, niko ne sme. A Saldanja se momentlano pridize i cereka srecan zbog prevare.
Z

Zabrinut

pre oko 1 godinu

A penal za Zvezdu,cist kao suza,verovatno?????
G

Grga Cvarak

pre oko 1 godinu

Tebi je cudno da se igra nastavila dok se igracu Radnika ukazivala pomoc sa strane? Druze, koliko dugo pratis fudbal ako nisi nikad do sad vidio da se igra nastavlja dok se povrjedjenom igracu daje pomoc sa strane? Drugo necu nista komentarisati jer se cini sa ne znas elementarma pravila u fudbalu.
С

Свако зло...

pre oko 1 godinu

у Српском фудбалу креће од Звезде и Партизан!!!

Fuenlabrada

pre oko 1 godinu

Ovaj ima nadimak kradoman, i nema pojm, sudija posle gledanja var ekrana može da ostane pri svojoj odluci ne mora da uvaži sugestiju iz vara.
G

Gost Djape

pre oko 1 godinu

Ma mozete vi sada da kazete sta hocete, ali istina je da Partizan vec dva kola uzima bodove na sumnjive prelaze, i zbog toga niko iz FSS ne reaguje. Dokle vise da pravite narod budalama, pa videlo se u medjunarodnim utakmicama, koliko je taj Partizan jak. Kazete kako je nas fudbal slab, koliko sam ja video u ovih prvih par kola, nije fudbal toliko slab koliko se u njemu vara. Stop prevarama, hocemo posteno sudjenje. Kakvo potpadanje pritisku, do kad vise te lazi, zasto ne kazete sudije su korumpirane.
N

Nenad1246

pre oko 1 godinu

Tri.
G

Grga Cvarak

pre oko 1 godinu

A jesi li mozda vidio kako je prosao TSC protiv Brage u Evropi, a kako juce rastavi na komade Zeleznicar? I sta to, recimo, po tebi dokazuje?
N

Nikola44

pre oko 1 godinu

Cukaricki bi trebao da preti istupom iz Lige zbog sramnog sudjenja koje su imali protiv Zvezde, ista tako bi radnik trebao da preti da nece vise igrati nasu Ligu ako se sudije ne kazne zbog sramnog penala za Partizan. Takodje bi FSS morao da sudije koje su sudile nepostojece penale strogo kazni(da ne sude bar 3 meseca utakmice). To je vrlo lako resiti ako postoji volja da se to resi. Ta nasa liga postaje besmislena. Zamisite da se u premijer ligi sudi takav penal. Pa razapeli bi takvog sudiju. Odmah bi ga oterali u penziju. Ovde ce dobiti 2 utakmice nesudjenja, i bice sve zaboravljeno. Zato smo mi tu gde jesmo, a oni su tamo gde jesu. I da usput, nasa liga je puno kvalitetnija kada se igra trokruzno sa 14 klubova. Ovo sa 16 klubova dvokruzno je mnogo slabije.
G

Gostgost

pre oko 1 godinu

Cukaricki u dupe da se udara zbog sudjenja. Pustio ih sudija da biju nekaznjeno, dva cista penala nisu dosudjena protiv njih, gol dali nakon faula koji nije dosudjen. Radnik moze i UEFA da pise, dobili bi lagano
R

ROX

pre oko 1 godinu

Nije toliko strašno ako sudija na utakmici n ešto loše proceni ili ne vidi dobro. Ko je ikada išta sudio na bilo kom nivou, zna koliko je to teško. Ključni pokret ili kontakt se odigra u treptaj oka i ako nisi dobro vidio, moraš nešto odlučiti. Međutim, veliki je problem ono šta se juče dogodilo prilikom poništavanja Partizanovog gola. U pitanju je ili totalno neznanje čemu var služi ili je u pitanju bilo naređenje da se gol mora poništiti, šta nije u skladu sa pravilima. Glavni sudija sudi, a VAR je tu predviđen da asistira. To znači, da glavnom sudiji sugeriše da eventualno provjeri svoju odluku jer postoji vjerovatnoća da ista nije ispravna. Takvu situaciju smo juče imali na jednoj utakmici Engleske Premijer lige, kada sudija kod jednog starta nije dosudio penal. VAR ga poziva da provjeri, sudija odlazi gleda snimak i ostaje pri svom prvom uvjerenju tj. ne dosuđuje penal. (Iako je bilo duplo više za prekršaj, nego ono šta je svirano kao prekršaj kod poništenog gola Partizana). A šta se sinoć dogodilo na Partizanovom stadionu. Sudija je vidio da je Severinin start bio na loptu, koja je startom odnešena u drugom pravcu i samim tim postala nedostupna igraču Radnika, zato je i pustio da se nastavi sa igrom. Igrač radnika, kasni, ali simulira, sapliće se o tijelo fudbalera Partizana, koje po inerciji klizi, pada i kada vidi da prekršaj nije suđen, ostaje da leži, ne bi li izdejstvovao novi prekid i trošenje vremena, šta je poslije vodstva Radnika bio glavni fokus njegovih fudbalera. U nastavku akcije pada gol, dok se igrač Radnika izležava, šta bode oči svakom posmatraču sa stzrane. Kreću protesti Radnika, i volio bih znati čiji poziv iz VAR sobe i kakvo naređenje, namerno kažem naređenje, a ne sugestija. Vidilo se, da je glavni sudija i nakon pogledanog snimka bio uveren da je ispravno postupio što nije svirao prekršaj, ali nekome iz VAR sobe nije smeo reći "NE". NE može VAR da bude iznad sudije i iznad činjenica koje smo svi videli na ponovljenom snimku prilikom VAR provere. Dakle, sudija ili nije znao koja su mu prava i obaveze dok sudi ili nam je sistem postavljen tako, da kada satigne naređenje iz VAR sobe, po njemu se mora postupiti, što imlicira, da VAR u svetu služi da bi imali ispravnije suđenje, a kod nas, da bi neko skriven u sobi ispunio svoje ciljeve.
v

v1ad

pre oko 1 godinu

Sve je to lepo samo kod ponistenog gola Partizana igrac Partizana uzima cisto loptu ali onda pravi potez telom kojim saplice igraca Radnika i onemogucava da nastavi kretnju. Za to je sviran faul i ponisten gol.
N

Nenad1246

pre oko 1 godinu

Namerno saplitanje protivnika se kažnjava prekršajem. Ma kolko vi njakali da je suprotno. Da frajer nije digao nogu i namerno sapleo ne bi bio prekršaj.
m

mrvama

pre oko 1 godinu

Lepo napisano ,metar teksta al nigde o penalima
P

Pedja108

pre oko 1 godinu

Ako ti nisi video prekrsaj, onda si slep. Igrac Radnika protrcava, a Severina namerno podize nogu i saplice igraca. U brzini je moguce da sudija ne primeti, ali kad s epogleda snimak, sve je jasno. Ali, vidim da nisi prokomentarisao nijedna penal za Partizan. Za tebe je to verovatno cisto kao suza, sa sve smejanjem Saldanje na sviranje penala.
V

Vlada79

pre oko 1 godinu

Sudije su nam kriminal, što iz neznanja što iz verovatno finansijskih pobuda. Evo ja sam u subotu prisustvovao Ligi petlića i čovek je sudio utakmicu kao da mu sin najrodjeniji igra za protivnika. Znači produžava utakmicu, svira kontra faulove, navlači slobodnjak na ivicu kaznenog i na kraju ne svira penal za koji su svi roditelji, obe ekipe rekli da je penal kao kuća, jer je štoper povukao krilnog igrača sa ledja i srušio ga u centru kaznenog prostora, znači ne na ivici. Na kraju smo pobedili, ispričali se lepo sa protivničkim roditeljima i zajedno počastili ovog indijanca koji veze sa fudbalom nema a sudi deci od 11 godina.....ej...11 godina! Sramota....
R

Radnik

pre oko 1 godinu

je pobednik ali su bodovi morali ptici domaćinu. Vrlo sportski je bilo. A crveni je dobio onaj sto se nije složio sa tim.
С

Сале2323

pre oko 1 godinu

Пенал за Звезду, везе са везом нема! Први пенал за Партизан, може да се свира, али слаб интезитет додира, па пре је да се не свира код судија које дозвољавају чврсту игру. Други пенал Партизана, криминал! Очигледан фаул и гурање играча Радника од стране Илића, па онда овај по инерцији гура Салдању. Ако судија на терену није могао то видети, Вар судија је сигурно видео. Овако ћете ако наставите, свима нама огадити фудбал, па било за ког да навијамо.
G

Goust

pre oko 1 godinu

Sve se slazem, bas bi isto ovo napisao. I za kedne i za druge
C

Chiki Lav

pre oko 1 godinu

Bravo!! Hoćemo fer suđenje!!
z

zokilii

pre oko 1 godinu

Poznato je da nasim fudbalom vlada kriminal...ja se uopste cudim,da tu neko hoce da bude sudija i bavi se sudjenjem,u startu si osudjen na linc.
š

štrundla

pre oko 1 godinu

A što da ne sudi. Obraze su pendzetirali odavno. Umesto ovog sudiju od sinoć da suspenduju do kraja sezone. Eto njega da sudi za 15 dana na nekoj lakših utakmici. FSS je postala dno dna. UEFA nema šta da reaguje kada to FSS neće ni da razmatra niti ih zanima. Banana fudbal. Zato će u Evropi svi klubovi iz Srbije biti petardirani od bilo kojeg ozbiljnije ekipe.
R

Radomane

pre oko 1 godinu

Secamo se tebe i tvojih pulena koji sada ovde prosipaju pamet, a dok ste vi sudili i delegirali, Partizanu nije sudjen penal u derbiju vise od 22 godine. Pametnome dosta.
N

Nabiotena

pre oko 1 godinu

Pre samo godinu dana31.08.2022. 168 derbi KATAI NAPRAVIO PENAL, NATHO MATIRAO BORJANA! I šta ćemo sad, ko je sad pametan ????
@

@Nabiotena

pre oko 1 godinu

Ajde opet pročitaj šta sam napisao pa prosipaj pamet, ali opet ću da ti kažem. Napisao sam za vreme Radomana i njegovih pulena. Nisam napisao zadnje 22. godine. I šta ćemo sad?
V

VladaBg

pre oko 1 godinu

Neverovatno mi je ponasanje jednog dela navijaca FKP, koji iz kola u kolo opravdavaju njima dosudjene penale, a svi vidimo, i prave se blesavi na ono sto je ocigledno resenje da za CZ i FKP trebaju STRANE SUDIJE da sude SVE njihove utakmice u Ligi. I to je to. Nista jednostavnije od toga. A oni koji to ne zele ce i dalje tako da nastave da opravdavaju neke nove penale na sledecim utakmicama, kojih ce biti, i zbog njih i CZ i FKP i imaju pritiske da moraju da pobede sve ili su losi. Sto je totalno ludilo
C

COOL

pre oko 1 godinu

Važno je da su se igrači radovali i da je Duljaj bio prepun sebe i da je pokazao veliko samopouzdanje.
M

Mekmanaman

pre oko 1 godinu

1. Opravdano poništen gol Partizanu jer igrač pri klizećem startu i izbijanju lopte nepotrebno podiže nogu i sapliće igrača Radnika što je čist faul. Da li je bilo namere ili ne nebitno je. 2. Penal za Zvezdu nepostojeći. Igrač daleko od lopte, okrenut leđima golu,intenzitet slab... 3. Prvi penal za Partizan i može i ne mora da se svira. Postojao je kontakt ili povlačenje samo je pitanje intenziteta. Na primer u Premijer ligi se ovo ne bi sviralo. 4. Drugi penal za Partizan nepostojeći iz razloga što je igrač Radnika gurnut na igrača Partizana i to je direktno posledica guranja igrača Partizana. Neki kažu samo je stavio ruke na leđa igraču Radnika. Po novim pravilima svako stavljanje ili kontakt rukom u fudbalu se svira kao faul. Štoper čim stavi ruke na napadača svira se faul. To je klasičan primer.
G

Goust

pre oko 1 godinu

Realan komentar. Intezite i zvezinog penala i partizanovog je upitan. Ali samo sto su greske sudije imale uticaj na rezulata , a kod zvezde nisu. To je jedna velika razlila od 3 boda.
D

Drman

pre oko 1 godinu

Komentarišeš da je prvi penal za Partizan mogao da ne svira zbog tobože intenziteta a onda u nastavku kažeš da svako stavljanje ruku od strane štopera na igrača je faul...Odluči se druže...Jel presudan intenzitet ili kontakt...A crveni za Spajića bez komentara,jel???
m

meja

pre oko 1 godinu

gde si videp da igrač partizana podiže nogu? stopalo mu je na zemlji sve vreme i odmah po startu na loptu se okreće ka golu kako bi nastavio akciju. da nije trebalo da sačeka da se nakon starta igrači radnika istrče i postave gde žele pa kad je sigurno da niko neće da naleti na njega onda da ustane. intenzitet kod prvog penala? čovek ga vuče i odneo bi ga kući da nije pao, o čemu ti pričaš? samo interpretiraš ono što si zamislio a što nema veze sa realnošću. o penalima za zvezdu je besmislemno govoriti
S

Slaba odbrana

pre oko 1 godinu

Mekmanaman-U Premijer ligi se ovo ne bi sviralo,kakav vic,njima je trebalo dve godine da ustanove kako uopšte radi taj var,izmišljali neke linije,čitav sve im se smejao.O njihovim penalima je suvišno govoriti,tamo se za pogled svira penal a kamoli ovo,svake nedelje imaš neku bizarnu situaciju iz te lige iako je najača po mnogima.U Evropi sudije jedva čekaju da dosude ovakav penal protiv Zvezde i Partizana i što je najgore svake godine ih sviraju .Spominješ intezitet kod drugog penala,izadji napolje sa još dve osobe i probaj da gurneš jednu osobu na drugu,šta misliš šta će se dogoditi,obe osobe će pasti 1/1 u to nema dileme,ovde tvoja priča ne pije vodu,jedna osoba je pala.Sudija je gledao snimak 5 minuta,doneo je odluku kakvu je doneo,da se ne lažemo Zvezdi bi svirao penal 1/1 i to bi bio penal čist kao suza.Ovo bi se sviralo i Barceloni,Realu,Bajernu,Juventusu itd svim većim klubovima širom Evrope pri ovakvom rezultatu,to se dešava svake nedelje,igra se dok ne daju gol,itakmice nekad traju po 100 kusur minuta...
Z

Zoranbe

pre oko 1 godinu

Da je igrac radnika prvi dosao do lopte,prije Severine,onda bi bio prekrsaj za radnik,ovako je ponisten cist gol partizana.
C

Chiki Laf

pre oko 1 godinu

Bravo kralju za komentar!!
S

Sani Boj

pre oko 1 godinu

Jao, jao, jao, sve sami stručnjaci. Ajde bre pročitajte pravila, toliko ste pismeni. Dakle, ako pri samom startu na protivnickog igraca kad se izbije lopta nema prekrsaja posle je potpuno nebitno da li je igrac digao nogu, oborio ga, sapleo, znači bitan je sam momenat starta na loptu, ako nema prekrsaja kraj price, sve sto se posle dogodi nebitno. Gol neopravdano ponisten. Edukujte se malo, bar pročitajte, nije tesko.
m

mikac678

pre oko 1 godinu

Drugi penal za Partizan je diskutabilan ali je čist ko' suza u odnosu na onaj koji je Zvezdi sviran. Da nije poništen gol u prvom poluvremenu ova utakmica bi bila ranije rešena i to je problem a ne sumnjivi penal na kraju utakmice.
Š

Šta s

pre oko 1 godinu

Sam sinoć napisao,najveći licemeri su navijači večitih,uvek će braniti svoju tezu.Da neko ubije protivničkog igrača u šesnaestercu,oni će naći priču da to opravdaju.Ima izuzetaka,ali je to manjina.

gemathegreat

pre oko 1 godinu

Ja samo pitam zašto penal za Zvezdu nije prikazan iz drugog ugla već samo iz ovog koji deluje kompromitujuće, gde se ne vidi sve ??? Gde su ofsajd kamere i snimak sa strane gde bi se videlo kako vuče igraća za dres i obara. Da je i taj snimak prikazan sve bih se složio.
y

ye

pre oko 1 godinu

Izvrsen pritisak od 1 kola, skandiranja sa tribina, pritisci i pretnje sudijama, to je taj uspesan sistem partizana
G

Gost1234

pre oko 1 godinu

Opet poredjenje neuporedivog... Oba penala su bila ispravno dosudjena, narocito onaj pri kraju utakmice gde je igrac fauliran pri skoku gde bi sigurno dao gol glavom, ali je bio odgurnut...
J

Jedno

pre oko 1 godinu

Navijači,vole onu gebelsovu.Šta mislite čiji,a to im decenijama unazad ide od ruke.
K

Kliss

pre oko 1 godinu

Secam se ja i kakvih je bisera imao Radoman
m

mare8

pre oko 1 godinu

bisera kao clan Ds i komesar za sudjenje kada je kupovao ili otimao firme po Vojvofini..ako nece onda rodjak direktor poreske salje inspekciju..pok Zoltanu Sabu je ukrao par miliona i unistio ga..ili kada ga je Arkan vijao po Lovcencu..ili kad je igrao protiv mene je bio 58 godiste..kao sudija se podmladio.pa bio 63!
G

Gostivojed

pre oko 1 godinu

Oba penala za FKP su cista,ko to ne vidi i ne zeli da vidi,moj savet je da predje da prati drugi sport,jer sa fudbalom,gospodo,nemate blage veze!
G

Gost 1504

pre oko 1 godinu

Tesko da bi se ti penali svirali u evropi
j

ja iskreno

pre oko 1 godinu

onu vrstu penala nideo nisam nikada tebi ako je cist onda okej.Kad je bio penal protiv indjije i slicni kao sad protiv cuke ja sam se ogradio ali ste poznati kao velika opozicija kao sto ste i na baksetu bili kad ste pricali zvezda drzavni projekat a onda vam nije smetalo kad drzava od vas kao sedmoplasiranog tim abe napravi za godinu dana tim za f4 evrolige..a da nije drzava to ste vi skupljali pare za f4 igrace donirali svi po malo xaxaaa
P

Pa jeste

pre oko 1 godinu

a vidi se da si se baš uradio,sve vidiš pozitivno.
B

Bio je i treci

pre oko 1 godinu

A mozda i cetvrti
s

soichiro

pre oko 1 godinu

var je uveden da minimzlizuje sudijske greske, a postao je problem par ekselans...ponistiti gol partizana zbog faula je genocid nad fudbalom....kao i sviranje onog penala nad zvezdom...kao i nesviranje bar jednog zvezdi na istoj u takmici....za var sobu ne treba delegiranje sudija...bez problema mogu trojca sudija da se3de uvar sobi na jednom mestu, a da pregled var mogu traziti subije sa terena, kao i treneri ekipe koji smatra da je ostecen...s tim da trener ima pravo na dva celendza po utakmici da omasi i kad omasi gubi pravo izmene...
m

mare9

pre oko 1 godinu

ovde var sudije su u pazovi ne na stadionu..i oni nikada nisu sutnuli fudbal dok nisu postali sudije

gemathegreat

pre oko 1 godinu

Kakav genocid, pa u trenutku gola ste imali situaciju 9 na 11. Jednog su izneli sa terena drugog ste sasekli u korenu ko Mile kombajnom. Koje je vaše poimanje sporta najbolje govori reakcija natka posle Radnikovog autakad šutira na gol.
G

Gorka istina

pre oko 1 godinu

Ajde nekako za sve da kažemo pa mozda je i ovako i onako, ali kod drugog penala za Partizan ne moze biti cistija situacija, Saldanja skocio i samo da postavi glavu i ovaj ga gura sa ledja. Penal ČIST iz aviona. Dakle ko je nama sudio i sudi bruka pravi se filozofija i od sudjenja i od fudbalske igre, a u sustini sve jako prosto. Istrazivanje kolektivnih sportova ustanovilo da su fudbaleri najneobrazovaniji i sa najmanjim stepenom IQ.
T

To

pre oko 1 godinu

Je gorka laž,šta si napisao.Pristrasan si , a takvi nisu objektivni.I vidi se da nikad nisi igrao fudbal.
g

gost89

pre oko 1 godinu

A to sto Nikolic gura tog igraca na Igraca partizana to nikome nista??? Ajde molim te....
a

ajde

pre oko 1 godinu

ne lazite ..ko koga gura...cist penal kao kuca
?

???

pre oko 1 godinu

A sto je Ilic gurnuo igraca radnika na saldanju sa obe ruke to nema veze?
S

Slaba odbrana

pre oko 1 godinu

U suštini nije ništa rekao,samo je potvrdio da nije bio penal za Zvezdu,da je poništen regularan gol Partizanu,prvi penal je bio,drugi tvrdi da nije...Pošteni zvezdaši bi rekli da se ovo desilo Zvezdi,da sudija nije poništio gol,ne bi došlo do penala,slože oni nekako priču..Za prvi penal navodi da je bio u sivoj zoni.Živimo u 21 veku i jasno se može videti na snimku kako igrač Radnika drži igrača Partizana,kontakta je bilo,pritom povuko ga je za dres,gola ledja mu se vide u nekom trenutku,sve se to može lepo videti kada se snimak zaustavi a i golim okom se vidi,ko hoće da vidi,ako to nije penal ja ne znam šta je,u stvari više ne znam ni šta je faul,ne poznajem fudbal uopšte,ovaj fudbal i onaj od pre samo 10 godina razlika nebo i zemlja,više ne poznajem pravila fudbala,toliko pravila ima da je to smešno.Sijatet ovakvih penala se svira širom čitavog sveta a i rivalima sa druge strane brda,ne znam šta se bune,to se njima svira maltene na svakoj drugoj utakmici,neka pogledaju šta im je svirano protiv Novog Pazara,ako je to bio penal,ovo su penalčine.

gemathegreat

pre oko 1 godinu

Možeš li da mi objasniš zašto se zvezdin penal samo strogo i isključivo prikazuje iz ugla koji ostavlja sumnju kad postoje i druge kamere gde bi se video kako mu za kragnu od dresa vuče ručnu.
S

Slaba odbrana

pre oko 1 godinu

gemathegreat-Pa otkud bi ja to znao nisam kamerman.To pitaj amatere sa Arene.Tolike pare su dali za sve i svašta isto tako prenose sve i svašta a stalno vrte reprize.Komentatori užas,vrište na svaku moguću situaciju,pomisliš evo gola ono aut.Verovatno nemaju dovoljno kamermana ili kamera da pokriju sve terene ili ne znaju da postave kamere kako treba i gde treba,ne znam nisam stručnjak za to,jednostavno sve to amaterski izgleda,ne znaju da se organizuju....
d

dsvdsv

pre oko 1 godinu

Prvi penal cist ko suza i ko prati iole fudbal zna da jeste, drugi penal faul sa ledja sad je dilema dali je Ilic gurnuo Orašanina pa ovaj Saldanju to je za analizu... navijaci zvezde imaju namjanje prava od svih u ligi da komentarišu penale oni su prvi u evropi po dosudjenim penalima
z

zar je bitno

pre oko 1 godinu

Laz koju izgovarate godinama ti si takodje izgovorio. Nije isto dosuditi penal na 3:0 i na 0:1. Godinama vam sude ovako penale
S

SilverSurfer

pre oko 1 godinu

Javila se sudijska gromada. Što on u svoje vreme nije sudio tako kako sada priča? Ako se neki ne sećaju navijači su mu dali nadimak koji je počinjao slovom K ispred prezimena. Može da ispriča anegdotu kada je sudio Obiliću pa na poluvremenu umesto u svlačionici sudijska trojka je završila radeći stepenice. Ovde suđenje nikada nije bilo dobro. Sudije nikada nisu bile zaštićene. Da ne pišem o nekim drugim stvarima kojima su se bavile sudije pa često neke čudne odluke nisu imale veze ni sa Zvezdom a ni Partizanom a pripisivane su tim klubovima i njihovom uticaju. Prvo pitanje je da li sudija treba da zaštiti ekipu koja hoće da igra ili one koji su samo spremni da krljaju? Na Banovom brdu bilo je 42 faula. Nemoguće je igrati fudbal sa tolikim brojem faulova. Sudije treba sve opstrukcije igre, čitaj valjanja po terenu i odugovlačenja, u minut da nadoknađuju i to da postane pravilo. Sudije treba da imaju zaštitu ali mora da postoji odgovornost koju snose za greške koje prave. Juče Šćekić preti sudiji tokom izlaska sa terena zbog crvenog kartona i nikom ništa. Danas nema nijedne vesti o tome. Da li je tako treba da se ponaša bilo koji profesionalni fudbaler? Da je ovo liga u kojoj postoje nekakva pravila onda bi ga lepo kaznili sa tri meseca suspenzije pa bi imao vremena da razmisli o svom ponašanju a drugima bi bio primer kako će da prođu. Od raspada države ovde se fudbal kroji prema šnitu koji sa sportom nema nikakve veze. Sudije su se samo uklopile u taj nakaradni kroj.
m

mare8

pre oko 1 godinu

i pobegao u Lovcenac i ostavio.mamu samu u Ns da doceka Arkana..a one devojke koje su mu radile kao sekretarice a imao fikrivnu firku i radio nocu..i brata od strica zovu Kradoman.ali je Ovaj fuco kradoman..i politicar
R

Rubikova kocka

pre oko 1 godinu

Zvezdi i Partizanu treba uvijek da sude strane sudije!
t

tacka

pre oko 1 godinu

ono penal sinoc u 92 minutu nije bio ... Ponisten gol je bio jer je igrac jsd podigao visoko nogu da ga saplete
G

Gorštak

pre oko 1 godinu

Koliko godina imas, 8,9,10? Bolje cuti nego da lupetas. Ako je kontakt bio na loptu i tom prilikom nije bilo faula svaki naknadni kontakt sa igracem se ne smatra faulom, znaci posle izbijanja lopte moze igrac i da padne itd.ali faula nema. Prosto. VAR pokazao elementarno neznanje ili losu nameru kod poništenog gola.
R

Rule55

pre oko 1 godinu

@Gorstak,ni meni nije jasno zasto su ponistili gol Partizanu, prvo je igrac Partizana stigao prvi do lopte i izbacio pa tek posle doslo do kontakta, jedino ako se sad nesto promenilo neko novo pravilo.
G

Goust

pre oko 1 godinu

auuu braco, vi i ne treba da pratite fudbal. Ono je bio cist faul, igrac posle lopte ide na namerno saplitanje igraca i to je faul. Nema veze sto je prvo odneo loputu ako je posle napravio ful koji nema veze sa tim kontaktom nego potpuo novim koje podize nogu i urdara igraca. Da se rauzmeme, nije bilo prirodog polozaja nego namere da se udari igrac. Po vasoj logici, ako udraim loptu , posle mogu i slomim glavu igracu , to nije faul.
@

@Gorštak

pre oko 1 godinu

Bio bi u pravu, da je to bio prirodan pokret. Ali on je bukvalno video da je izgubio loptu i tek onda podigao nogu, koja je do tada bila na zemlji. Čist faul. Inače, navijač sam Zvezde, ali se trudim da gledam objektivno. Što se tiče penala, sramota su i onaj suđen za Zvezdu i drugi za Partizan.
C

Cccc

pre oko 1 godinu

Izvinite molim vas kakve gluposti se ovde iznose to je neshvatljivo. Po meni nije bio ni jedan od ta tri penala, a kada se govori o nekom pritisku od strane Zvezde onda ako ga je bilo sudija je morao suditi još dva penala koji su bili ocitiji od prvog dok bi za Partizan svirao i još dva da je trebalo za pobedu. Kada se govori uopšteno o penalima koji se sviraju kod nas i evropi to je neverovatna razlika u tumačenju pravila.
a

ajde dalobu

pre oko 1 godinu

suti...
m

mare8

pre oko 1 godinu

a zasto nisu penali..bar jedan razlog?
A

AcaM

pre oko 1 godinu

Dva dana čitam komentare navijača i jednih, i drugih : "Vi ste lopovi, ne vi ste veći lopovi...". E pa da vam olakšam. I jedni , i drugi ste lopovi. Uopšte nije bitno ko je u istoriji kada više krao. Lopov je lopov. Nije kancer našeg fudbsla ni N.Pazar, Radnički Rad, Spartak... Naši najveći problemi su Zvezda i Partizan. I to je jednostavno tako, ma koliko svi to prikrivali.
Д

Дадо Нк

pre oko 1 godinu

Ма какви,а какве смо пенале гледали између "мањих" екипа да се ногама крстиш.Битно им је да обезбиједе опстанак,а кад то ураде,то су трговине коме треба итд.
d

dokle vise

pre oko 1 godinu

https://twitter.com/Veteran1970/status/1703099600603619640?t=Xvqooa4ROEwJdb9KJNhaRw&s=19 Zasto se ova situacija iz drugog poluvremena uopste ne spominje? kako bre? cist penal.
V

VladaBg

pre oko 1 godinu

Strane sudije za CZ i FKP, ovu VAR sobu na stadionu zakljucati, 2 policajca i 2 kamere ispred, sa javnim emitovanjem, i VAR odlucivanje van stadiona, nek bude iz FSSa, da ima centralna VAR soba, i resen problem regularnosti lige. Kraj dobijanja utakmica na veliko ime, i na pritiske na sudije

maxa160875.dm@gmail.com

pre oko 1 godinu

Вар и јесте из собе ФСС у Старој Пазови.
1

1991goran

pre oko 1 godinu

Ili dovesti strane sudije ili udariti katanac, ovo je bolesno vise.
G

Gost999

pre oko 1 godinu

Strane sudije, i na terenu i VAR, i to ne neki Bugari, Rumuni, i ostali potkupljivi, vec nekinkojo nece da se brukaju ovako.
z

zokilii

pre oko 1 godinu

Koliko je poslednjih godina ,dosudjeno izmisljenih penala za Zvezdu i Partizan,sve zbog pritiska iz tih klubova na sudije,ovde se nesme posteno suditi!Manji klubovi sluze samo da se takmicenje odradi,dokle ce Drzava vise dozvoliti da se fudbal igra samo zbog ova dva kluba?Zato smo i dotakli dno dna,vidi se gde smo kad izadjemo u Evropu.Dokle vise da slusamo u Drzavi prepucavanje Terzica Vucelica Vazure itd..ima li kraja njihovoj bahatosti,ni jedne njihove titule nisu postene ni jednih no drugih,samo ko je sposobniji da bolje to odradi iznedju njih.Uzas
G

Gost999

pre oko 1 godinu

U principu si u pravu, ali za Zvezdu je izmisljeno mozda 3-4 penala, a za Partizan 30-40.
d

darkok

pre oko 1 godinu

Ako već hoćeš da se praviš pametan i da uniziš pobedu Partizana i osporiš regularne penale što to nisi radio u predhodnim kolima kada je zvezda dobijala penale koji nisu postojali i u tim utakmicama imali i igrača više jer su protivnici dobijali crvene kartone već do 20 minuta opet nezasluženo,hoćemo od prvog penala da krenemo odbrambeni igrač vuče za dres Saldanju i pritom pravi kontakt nogom koleno o koleno i sprečava Saldanju da nastavi kretanje u obećavajućem napada sam ispred golmana dakle čist penal,kod drugog penala može da se diskutuje da li je eventualno bio faul Ilića nad oreščaninom pre nego je on nabo laktom u bubrege Saldanju mada je ilić stavio ruke na rame oreščanina ali samo to nije bilo trzaja rukom nikakav pokret što je u fudbalu dozvoljeno nema intenziteta dakle po meni i ovo je čist penal čak je u padu Saldanju po lice zakačio igrač ispred njih sve se lepo vidi na snimku e sad poništen gol Partizana je tek priča za sebe prilikom uklizavanja Severina dolazi do lopte pre igrača radnika on pruža nogu kako bi se na nju oslonio i pridigao se kako bi nastavio akciju,igrač radnika se namerno sapliće o njegovu nogu što se takodje jasno vidi na snimku pokušaj da se iscenira faul kog nije bilo i čist pogodak Partizana poništavaju podsetiću dotičnog kradomana da je Partizanu ovo drugi regularni poništen gol od početka sezone a prvi je bio protiv tsc-a za pobedu i ukradena dva boda,i da je partizanu na ukupno 6 meča u sezoni na tri utakmice isključen igrač toliko o kradjama.Svi znamo ko instruiše ove spodobe da se oglašavaju i osporavaju Partizanove čiste i teškom mukom zaradjene pobede dr terza svd je to iz njegove kuhinje a i kradoman je poznati zvezdin sudija
G

GostGost

pre oko 1 godinu

Navedi jedan neregularan Zvezdin Penal. Evo ja samo 2 od juce vasa
@

@GostGost

pre oko 1 godinu

Evo, Vas protiv Cuke.. Ili je to bio faul za najstorzu kaznu, a isti blag kontakt nije kad je u korist Partizana.. Problem i jeste mentolsko rqzmisljanje "navijaca".. Ni jedan od 3 penala nije postojao, kao sto nije bilo regularno ponistiti gol Partizanu.. Mi uprvo zbog ovakvog sudjenja i dobijamo samare u Evropi, jer ona sesna padanja se sviraju samo kod nas.. I kad izadjes, onda se cudimo "kriterijumu"..
P

PP

pre oko 1 godinu

Kaže Radoman da sudije gledaju da se ne zamere Partizanu. A ovaj poništio gol Partizanu...regularan gol po rečima Radomana. I još produžio utakmicu samo šest minuta iako je bilo osnova za najmanje deset. Čudan način da se ne zameriš Partizanu.
G

Gostiona

pre oko 1 godinu

Ljudi,braco,prijatelji i suparnici svi zajedno,mi sve ovde dzabe pisemo i mastamo,bice kako”oni”zele. Jbg to je sto ubija narod i navijace
I

Igor8888

pre oko 1 godinu

Pa lijepo učinite ono što Željko Pantić priča evo 6 godina. Da na utakmicama koje igraju Partizan i Zvezda sude strane sudije i strane sudije budu u VAR sobi, uključujući i derbi.
G

Gostiona

pre oko 1 godinu

Ima i ostalih klubova u ligi.Svima treba posteno sudjenje.To je mnogo tesko,jednostavno nije moguce.Ali resenje neko treba!
P

Peki30

pre oko 1 godinu

Ko o čemu, kradoman o... sećamo se i njega mi malo stariji, kome i kako je navlačio redovno
J

JT

pre oko 1 godinu

Da bismo imali dobre sudije, oni pre svega moraju biti zaštićeni od ataka svakakvih budala koje leče frustracije na njima. Ovako ćemo uvek da imamo sudije kojima je samo u interesu da se nikome ne zamere previše.
e

ejjj

pre oko 1 godinu

https://twitter.com/Veteran1970/status/1703099600603619640?t=Xvqooa4ROEwJdb9KJNhaRw&s=19 Zasto se ova situacija iz drugog poluvremenq uopste ne spominje? Jel moguce ovo?
Н

Немања123

pre oko 1 godinu

Веће је питање зашто немамо успорене снимке досуђеног пенала из овог угла и са камере десно од гола. Ту би се лепо видело да је пенал био чист и онда не би могли да се баве стављањем у исти кош.
J

Jöle 39

pre oko 1 godinu

Pod hitno treba uvesti strane sudije ali bojim se da bi i posle toga se nastavilo sviranje penala za zvezdu iz kola u kolo
V

VladaBg

pre oko 1 godinu

Kada CZ ili FKP igraju dobro, tu im ne trebaju sudije, pa prvenstvo izgleda regularno. Problem je kada CZ ili FKP ne igraju dobro, kao sto je sada slucaj sa FKP, pa sudije guraju nenormalno za FKP, iz utakmice u utakmicu, da vec postaje smesno. Postavlja se pitanje dokle su sudije spremne da guraju za FKP, ako FKP gubi 3-0, jel ce onda FKP morati da dobije 3 penala, jer je eto nacionalna katastrofa da FKP slucajno ne izgubi. Ne mogu se u Televizijskoj eri TV prenosa, ove stvari ignorisati. Prosto se mora pustiti, da pobedi bolji, a ne veci klub
S

Simić

pre oko 1 godinu

A zašto nisu prokomentarisane dve situacije u kojima su Lučić i Endiaje faulirani u šesnestercu Čukaričkog? Zašto se to prećutkuje? Jel video neko onaj rvački zahvat nad napadačem Zvezde? Ko nije video neka obavezno to potraži na netu. Kako je moguće da to nije penal?
z

zirge

pre oko 1 godinu

radomane ne dadee komentar zvezdi dva penala nisu dosuđena važno je da nije biopenal za zvezdu ostalo je sve uredu čak i izmišljni penal za nkp
G

Gost999

pre oko 1 godinu

A sta cemo sa dva nedosudjena penala za Zvezdu, jer tu i te kako ima intenziteta??? Ko ce to da analizira?
m

miki33

pre oko 1 godinu

Poenta je da za 7 kola ljudi imaju 3 prelaza a toga vise nema ni u zanzibaru... zvezdi jesu svirani penali ali nisu uticali na rezultat kao partizanu, plus protiv cuke nije sviran cist penal nad ivankcem i posle lucicem. Penal nad ndajem se retko svira, ali tako je to u ligi gde se prave truli kompromisi... drugi penal za partizan, lik gurne sa ledja igraca radnika i kvaj blago se nasloni na partizankvog igraca i penal. Nad Ivanicem bio penal pre penala za cuku pri tom jeste bio crveni za spjica, ali da li bi doslo do toga da je zvezda povela 1:0???
N

Nekad

pre oko 1 godinu

Ste imali i po 7 prelaza, ćuti ne brukaj se.
G

G

pre oko 1 godinu

Znaci sve ste smeli da ga pitate, sem penala nad Lucicem ?
ч

чиста болест

pre oko 1 godinu

Од почетка лиге је направљен притисак од стране јсд и ово је само последица , претње позиваање судија , то је тај систем њихов
M

Malopre

pre oko 1 godinu

Sam na drugoj vesti napisao,i ponoviću.Dovedite strane sudije,makar za večite,imena objavite na dan utakmice.Videćete ogromne promene,naše sudije su pod teškim pritiskom i zato se gube I svaki taj sudija navija za nekog od večitih.To su Grci isto uradili.Ovako dalje ne ide,gubi se svaki smisao takmičenja,a UEFA nas odavno prati.Kamo lepe sreće da nam malo i pripreti,kao Kolubari.A taj cirkus ste već zaboravili,a to je bilo nedavno.
m

miki343

pre oko 1 godinu

Slazem se sa tobom... treba uvesti za meceve visokog rizika strane sudije, kao i za utakmice za vrh i dno tabele poslednja 4 kola. Jos nesto mora da se resi, a to su ovi ocajni tereni... treba da se onemoguci timovima koji nemaju normalnu podlogu da igraju super ligu. Nek prave vestscki teren ako nemaju pare za travu.
c

cer

pre oko 1 godinu

hahah sudije se boje Partizana koji danas u fudbalskoj Srbiji ima manje uticaja od Lucana. Idi bre Radomane setaj unuke
D

Duško krtola

pre oko 1 godinu

Zaboravih da se nadovežem, šta se čeka sa stranim sudijama više kako bi prestali sa kuknjavom i jedni i drugi.
C

Cekaj

pre oko 1 godinu

Al ima neko od starijih ovde na portalu, al to onaj Radoman sto je nekada bio sudija, sto je u upravi Zvezde bio, dal je jos uvek tamo?
s

srxx

pre oko 1 godinu

Imaju oni te ispade godinama unazad. Sudije clanovi uprave zvezde i ujedno delegiraju sudije u fss. Nista novo kod njih.
A

Archie

pre oko 1 godinu

Prebaciti blizance na jednu sezonu u Prvoj ligi, pa da vidite kako će srpski fudbal odjednom postati regularniji i zanimljiviji.
?

??

pre oko 1 godinu

Sta ima da se plase? Jos sad postoji var, znaju pravila valjda. Vratis pogledas, doneses odluku. Sta ljudi sve rade gde je zivot njih i mnogih u opasnosti ako ne donesu pravu odluku i sta oni da kazu "pa ja sam malo poubijao 15 ljudi bio sam pod stresom pa sam doneo pogresnu odluku". Onaj sudija koji se plasi i nije siguran u sebe nek ne radi taj posao, kraj price.
V

VladaBg

pre oko 1 godinu

Dovedite strane sudije da sude na svim utakmicama koje Zvezda i Partizan igraju protiv drugih. VAR sobu izmestite sa stadiona, nek bude u FSS VAR odlucivanje, da CZ i FKP ni ne znaju ko su VAR sudije. Ovo je uzas koja se steta nanosi srpskom fudbalu, milionska steta. Zbog toga nema navijaca na tribinama, oni su merilo, gledaoci su ti koji imaju poslednji sud, i oni nece da ih niko pravi budalama za njihove pare. Nista FKP nema od ovog pogurivanja, nisu ni za playoff. Ovako su vestacki pogurani u Evropu, a tamo ih napenale. Mladi igraci koji imaju talenat a nisu u CZ i FKP, nece da igraju u nasoj ligi, gledaju da sto pre odu za sitne pare, treba da se zapitamo zasto? Onaj decko juce bio iskreno zapanjen sto ga je igrac FKP gurnuo na igraca FKP da je on skrivio penal. Sta mislite, kako to utice na druge talente koji to gledaju? Mladi ljudi ne trpe nepravdu, pogotovo kad imaju opcije da odu, svi ce da odu. To je seča talenata.
V

Vin

pre oko 1 godinu

Ako zelimo da nam fudbal napreduje, a zelimo. Pod hitno treba kaznjavati sudije za ovakve stvari. Postoji sudijska komisija, a ako sam sudija pored vara, pomocnika i sudija iz var sobe nanese stetu nekom timu, treba za istu da i odgovara! Postaje smesno sta se sve svira vecitima. Dok protivnicki treneri ne krenu da izvode ekipe sa terena ovo se nece spreciti. Sta da kazu igraci Cukarickog za onaj penal i karton ili igraci Radnika za one penale i crveni?! Sa kakvim ambicijama da izadju na teren sledeci put? Neka neko stane na put ovakvom sudjenju. Neka se uvedu drasticne kazne, suspenzije... Nemojte se ljudi igrati sa fudbalom. Pod hitno treba regulistai sudjenje i uvesti obaveznu hibrdidnu travu kao uslov da se igra SLS ( ako se nema za to, onda prva liga) ali to je vec neka druga tema.
G

GostO

pre oko 1 godinu

Kakav crni VAR, sinoc je VAR morao da ponisti penal na kraju zbog faula u napadu, oni gledali ofsajd. Na utakmici Zvezde sa Cukarickim, VAR gleda saplitanje Lucica i cuti. VAR je isto kompromitovan do bola.

Bojank91

pre oko 1 godinu

Baš to, apsurdno je bilo da se NE SVIRA kazneni udarac nakon rvačkog zahvata koji zapravo i traje sve vreme dok igrač pokušava da šutne na gol (Šerif), a nad istim igračem minimalan kontakt sa leđa kad je išao od gola penal ko metak dosuđen. Čak je i Šerif bio u čudu. Slične stvari i dan kasnije kad smo svi videli da igrač Partizana prvo gura igrača Radnika. Bolje bi bilo FSS-u da kazni ove ljude da UEFA ne bi počela da gleda snimke jer sudije nisu dorasle superligaškom fudbalu čak ni oni iz VAR sobe
s

srxx

pre oko 1 godinu

Kako kaznjavati nekog ko je tu postavljen po zadatku. Eto, ponistio cist gol Partizanu pa posle svirao diskutabilni penal. O penalu za zvezdu necu ni da pricam. Ono je nevidjena sramota. Ali o tom penalu niko ne prica nista vec dva dana. Da nije bilo penala za Partizan, ne bi se ni pricalo o penalu za zvezdu. Toliko o tome. Nema izlaska iz ovog mulja nikada.
G

Gostiona

pre oko 1 godinu

Tesko da ce ostati sudija da sude! To je dug period a mi odmah i sad! Moraju se prvo postovati klubovi i igraci svi u ligi,Srbiji celoj!Bez obzira ime ko finansira itd Ma sve je ovo isuvise zamrseno i pretesko za nas navijace koji se svadjamo jer volimo svoj a mrzimo tudj klub!Greh veliki!
P

Perica grobar

pre oko 1 godinu

Zvezdin sudija pa ajde da budemo svi isti.... nije tacno a i nije svoje znanje upotpunio novim propisima, ofsajd se gleda po zavrsetku akcije. Voleo bih da vidim i drugi ugao zvezdinog penala , kod partizanovih sve jasno postoji kontakt kod prvog ( igra;u sa loptom u noge ule'e odbrambeni igra; i pravi penal - kontakt telom nebitan ) kod drugog penala cisto ometanje u 100% gol sansi - eventualno ceniti kontakt igraca partizana M.Ilica sa kapitenom Radnika. Ofsajd gledan apsolutno u skladu sa novim pravilima. Ponavaljam jedini spas za utakmice gde igraju veciti - STRANE SUDIJE ( i oni grese ali nikog ne slusaju)
G

Gostiona

pre oko 1 godinu

Sudije grese i uvek su i uvek ce! Jeste li ispratili juce onaj penal eng liga?Start na loptu ali je sekundu ranije igraca zakacio!Samo komentarisem da var mora jer ga namecu da je to resenje da odreaguje i donesu odluku zajednicku!Jbg koje resenje ima?
d

da n

pre oko 1 godinu

Negde greše slučajno,a negde namerno.To je poenta priče.
n

naravno

pre oko 1 godinu

Fudbal ziva igra, sudije zivi ljudi nisu roboti i grese ali ne mozes da dosudis penal a bio faul u napadu pre toga. Kod prvog penala Saldanja znao da padne i to je to, Zvezdi nad lucicem nije sviran veci penal nego prvi...
G

Gostiona

pre oko 1 godinu

Zato ima var! Sta dalje!

Eskobar 1

pre oko 1 godinu

gori smo od Italije cetvrte lige
с

страшноо

pre oko 1 godinu

Онај фаул над шерифом у другом полувремену је пеналчина само таква, а нигде га нема у медијима. као да није се ништа десило само га вукао са две руке
Z

Zaza Paculia

pre oko 1 godinu

Bukvalno rvanje Grcko - Rimskim stilom! Decko je dobio batina, ja verujem da ga je svaki deo tela boleo, Vranes i onaj drugi stopera su ga sa dve ruke obarali jedno jedno 10 puta.
G

Gost 2112

pre oko 1 godinu

I nad Lučićem-takođe!!!
A

Ab

pre oko 1 godinu

1)Penal za Zvezdu nije bio, 2) Penal nad Lučićem kasnije jeste bio, nije sviran... Dupla greška sudije.... 1) Oba penala za Partizan nisu bila, 2) poništen regularan gol Partizana... Ovo nam jasno govori da sudije nisu imale lošu namjeru , nego da su se pogubile i nisu znale šta rade, i da su išle linijom manjeg otpora, i jedino je Radnik realno ostao oštećen na kraju... Problem je u tome što naše sudije ne gledaju VAR, u ostalim ligama gleda 10min ako treba... Najveći utisak ostavljaju ova 3 smješna penala, bez ozbiljnig kontakta, koja se nigdje nikome ne bi svirala... Da bude jasno greške iskoče u prvi plan kada igraju Zvezda i Partizan, ima wtf odluka i na ostalim utakmicama... Sve u svemu treba pustiti ljude da rade bez pritiska, prošle sezone je bilo suđenje pristojno... Ove se bgm sudije poprilično gube i olako sviraju neke stvari, pa kasnije peglaju... A to je onda konfuzija i haos totalni...
M

Maskooo

pre oko 1 godinu

Poenta price da partizanu su izmisljena 2 penala, i on je pucao penale dok nije pobedio. A zvezdi izmisljen jedan penal, a dva cista im nisu svirana, i izgubili su. Ko je profitirao, pa Partizan
P

Profitrao

pre oko 1 godinu

Je Adenudzi, najbolji igrac ovog kola.
P

PD

pre oko 1 godinu

Pa po kojoj to logici, jedino tvojoj navijački ostrašćenoj, pa Partizanu poništen čist gol, penali diskutabilni, kod prvog kontakta ima ali ga ja lično nikad ne bih svirao, a drugi penal što se tiče kontakta je čist kao suza, jedino se može uzeti u obzir da li je prvo kontakt Ilića nad Oreščaninom dovoljan za uticaj. E sad dosudjen penal za Zvezdu je više od komedije, a onaj nedosudjeni što pominješ ja bih ga lično svirao jer mislim da je bilo dovoljno elemenata. Teško je biti realan pored navijačkog ubedjenja ali vredi pokušati, ne može da škodi. Sportski pozdrav
m

mikka

pre oko 1 godinu

Ja sam vam rekao kao protiv IMT, i protiv Radnika kod 2-0 za Radnik odmah skandiranje pogrdno za AV, i odmah da bi se to sprecilo 2 penala u 98 minutu. Grobari imaju recept za pobedu...
P

Penal

pre oko 1 godinu

Je bio u 93, a penal izveden u 98 zato sto onaj 5 minuta nije hteo da izadje posle crvenog kartona, to sto ste vi navikli da vam produzavaju nadoknadu po 12 minuta i sto ne mozete da izjednacite to je vas problem.
p

prc

pre oko 1 godinu

tako je imamo recept,primenite ga i vi,krenite i vi da udarate na predsednika ,pa ce vam dati kao i namaa.Ajdeeeee vi ste opozicionarii uvek bili,borili se sa svima,hahah jaojj dj...

Umetnik

pre oko 1 godinu

Evo reče čovek istinu. Poklonili su oba penala Partizanu i onaj jedan Zvezdi. To je i više nego očigledno. Ne moraš biti sudijski ekspert da bi video to. Samo izgleda niko iz saveza to ne vidi. I već treća utakmica od početka kako partizan preokreće i pobeđuje a druga za redom od 0:2 do 3:2 i nikom ništa. Sve normalno?! A penali ovi što su im svirani su komedija. Isto i Zvezdi onaj penal što su svirali, presmašno. Imali su na toj utakmici dva penala prava koja nisu svirali. Izgleda da se ova naša liga igra za kladionice i sudije, ni za šta drugo.
Ć

Ćuti

pre oko 1 godinu

Vama su znali da dosudjuju i van kaznenog prostora, nekad i kad igrac sam sebe saplete, a da ne pricamo u derbiju gde su vam svirali cak i po dva penala da da Mrdja sam pada a da ga niko nije ni pipnuo.
G

Gostiona

pre oko 1 godinu

OK poklonjeno,ajde!Ali od goka to sudije strepe i plase se neka kaze kad zna covek stanje ocigledno.Da bude procisuiran taj koji seje strah!Hoce li?
J

Jeste

pre oko 1 godinu

Samo postoji,velika razlika.Zvezda je izgubila,a Partizan tim penalima osvojio tri boda.U tome je caka prijatelju,i sad te penale hoće da izjednače,kao grešili su na obe strane.Samo negde tri boda ,a negde nula.Pametnone dosta o čemu se radi.Ibače molim boga da treći klub titulu osvoji,moguće je Tsc,imaju i oni zaleđinu u savezu.
@

@ćuti

pre oko 1 godinu

A šta reći za opssjd sviran Milijašu,a čovek dva metra iza igrača Partizana,to je tek bio skandal.
S

Simić

pre oko 1 godinu

Ovi već 15 godina pričaju o dosudjenom penalu van šesnesterca. U svakom prvenstvu na nekoliko utakmica se Partizanu poklanjaju penali za pobedu, a oni kao papagaji pričaju o "prekršaju van šesnesterca". U 3 od 6 utakmica im dolazi prelaz iz 2 u 1 ili obratno, a oni deceniju pišu o meču OFK Beograd - Zvezda. Ozbiljna dijagnoza.
S

Surdulica

pre oko 1 godinu

a sta cemo mi iz Surdulice koji smo izgubili bodove zbog penala? zar se sve svodi na Partizan-Zvezda?
M

Maxxo

pre oko 1 godinu

Poenta price da partizanu su izmisljena 2 penala, i on je pucao penale dok nije pobedio. A zvezdi izmisljen jedan penal, a dva cista im nisu svirana, i izgubili su. Ko je profitirao, pa Partizan
z

zaxxo

pre oko 1 godinu

2 cista penala nisu svirana Zvezdi ali zato jesu 2 izmisljena svirana Partizanu u 98 minutu. Niko se ne dodice lomljenja vilice najboljem igracu Radnika, prekrsaj za cist crveni karton, ponisten gol partizana svi smo jasno videli da igrac partizana nakon izbijanja lopte podize nogu sa zeljom da povredi igraca Radnika, i to je pored ponistenog gola trebao da bude zuti karton. O tome se cuti.
d

def

pre oko 1 godinu

Javi se ozbiljan sudija i kaze da je Partizanu nepravedno ponisten gol i onda se ti javis i kazes da je bio faul jer navijas za Zvezdu.Najgore je kad covek misli da je pametan.
p

poručnik

pre oko 1 godinu

ćuti bruko,da išta znaš o fudbalu drugačije bi pisao
B

Baxter88

pre oko 1 godinu

To sto je on bio sudija ne znaci da zna vise od nas, svi imamo oci i svoj sud o datoj situaciji. Zvezdi poklonjen penal a nije sviran posle cist na Lucicu. Partizanu prvi bio drugi cist poklon, ponisten gol pola pola, Severina ostavio nogu, ovaj se zakacio namerno i pao, cisto sudijsko uverenje po meni, i da se prizna gol i da se ponisti.
d

def

pre oko 1 godinu

Baxter88 To sto ti kazes je posteno.Ali problem je sto to umnogome odredjuje dalji tok utakmice i kako ce sudija da sudi.Reci da je situacija 50 50 a ne kao sto strucnjak Raka kaze da je zaustavio igraca da uzme loptu a ovaj trcao bukvalno u kontra smeru, ta situacija nije uticala direktno na pogodak ,jeste prethidila pogodku ali ko je kriv igracu Radnika sto lezi 3 min ko da mu je polomljena noga.Da su priznali pogodak Partizan bi bio u psiholoskoj prednosti jer je postigao gol na vreme,ovako doslo se u situaciju da se sude isforsirani penali.Ne znam koje je to pravilo da var preinacuje odluku sudije kad mu se sve dogodilo ispred ociju.
k

kendisport

pre oko 1 godinu

Lepo receno, i nije ovde problem u Trifkovicu ili Milanovicu. Jedini sudija koji sme da sudi 50/50 je Srdjan Jovanovic kojeg bukvalno ne delegiraju ili ga stave u VAR sobu. Neka se ovlasi sudijska organizacija neka zastiti sudije i kaze ko pravi pritisak, ko im preti, ko ih ucenjuje, ko preko kojih kanala dolazi do njih jer sve se to vrlo dobro zna. Dakle problem je dublji, a to sto dodju neki trifkovic, milanovic, lukic, simovic i samo odrade zadatak jer nemaju karakter da odbiju, oni su samo zadnja karika u lancu problema
g

goatttttt

pre oko 1 godinu

Poenta je sledeća: Nisu bili penali za večite. Kraj priče
P

Pakko

pre oko 1 godinu

Poenta price da partizanu su izmisljena 2 penala, i on je pucao penale dok nije pobedio. A zvezdi izmisljen jedan penal, a dva cista im nisu svirana, i izgubili su. Ko je profitirao, pa Partizan
G

Gostiona

pre oko 1 godinu

Radomane legendo navedi ti nama lepo ko ih plasi i zasto? To je bitno mnogo,naj bitnije!!!!!!!!!

Sakur

pre oko 1 godinu

Cuj boje se Partizana pa zasto je onda ponistio cist gol Partizanu ako sude za njega.Partizan je pokraden i u topoli a gde je to zvezda ostecena?Kako pokusavaju da nas stave u isti kos kao guraju se oba kluba,smejurija
F

Faku

pre oko 1 godinu

Poenta priče, oba kluba izbaciti u 4 rang i onda će svi da prate nižu ligu, popularniju od prve lige.
B

Baxter88

pre oko 1 godinu

Ma odakle ti to da neko gura Partizan?! Samo 3 prelaza bilo u 7 kola, desava se a Zvezda sa ovom masinom od tima, toliko se gura sa svih strana da vec ima 2 poraza od dece iz Vozdovca i ovog raspalog Cukarickog. Stvarno svasta od tebe...
G

Gost0007

pre oko 1 godinu

Osnujte ligu gde ce samo blizanci da igraju. Ono sto se desilo pre dva dana i juce vredja zdrav razum. Pritisak na sudije je nenormalan, juce onaj nesrecnik gleda potencionalni ofsajd, bukvalno nije smeo da ponisti penal. S obzirom da je gledanost lige i ovako ocajna, ne bi me cudilo da se ljudi vrate na stadione ako ovi istupe, jer niko ne zeli da gleda kradje u reziji blizanaca vise.
D

Dr.Jekyll

pre oko 1 godinu

Jel bio faul nad Zvezdinim igračem na sredini terena (kada je i oduzeta lopta za kontru) pre drugog gola Čukaričkog i još jedan očigledniji prekršaj mislim nad istim igračem u šesnaestercu Čukaričkog i kada nije sviran penal za Zvezdu.Niko se ne dotiče ovih stvari !
C

Chiske

pre oko 1 godinu

Druze, toliko vam se ociglednih faulova i kartona gleda kroz prste na svakoj utakmici da je to sramno. kanga pesnicom udara igraca u zeludac i nikom nista... VAR namerno premotava situacije koje nemaju vezu sa vezom. Juce VAR gleda dal je bio pazi sad ofsajd a ne da li je penal regularan za partizan. Ova liga nema nikakvog smisla vise. Odjedom NN rastura kako igra u Vosi pod faulom celo vreme ne moze da mrdna a ni da hoda normalno. Baraj koga pljujete je bio stalno pod faulovima koji nisu svirani. Sram vas bre bilo sve!
@

@Chiske

pre oko 1 godinu

Ајде друже држи се ти рукомета. Не просипај памет као ваш председник Збиљић. Много лајете а апсолутно немате никаквог основа за то. И тако из сезоне у сезону. Тише мало, прво своје двориште почистите
@

@Chiske

pre oko 1 godinu

Pa upravo i kažem da se niko ne dotiče toga.Da li je neko pravio scene kao što ovi prave za onaj poništeni gol protiv Radnika ili,ko je bio najglasniji od igrača i pretio sudiji protiv Čuke kada je Zvezdi dosuđen penal - pa bivši igrač Partizana.
A

Archie

pre oko 1 godinu

''Много лајете а апсолутно немате никаквог основа за то.'' - Znači ako Vojvodina nema dobre rezultate njeni navijači nemaju pravo da komentaarišu fudbal, niti sudijske greške u srpskom fudbalu?