Radnik ispraća Odenze

Vreme čitanja: 1min | uto. 04.02.20. | 09:59

U sastavu i novi-stari golman Nikola Vasiljević, pristigao na pozajmicu iz Crvene zvezde

Klupa žulja, minuti prijaju. Nikola Vasiljević, golman Crvene zvezde, do kraja sezone čuvaće mrežu Radnika iz Surdulice, pošto se nije našao u prvom planu kod novog trenera Beograđana Dejana Stankovića, koji je odlučio da prednost da neprikosnovenom Milanu Borjanu, zatim Zoranu Popoviću i Aleksandru Stankoviću.

Želja ljudi iz Zvezde je da Vasiljević u drugom delu sezone ima utakmice i zatim se u junu vrati u tabor crveno-belih, koji će tokom leta napustiti Popović i preseliti se u bugarski Levski.

Izabrane vesti

Visoki golman se tokom jučerašnjeg dana preselio u turskom Beleku u redove tima iz kog je upravo letos došao u Ljutice Bogdana, a već danas biće u prilici da čuva gol Surduličana. Naime, Radnik igra pripremni meč sa danski Odenzeom, kome će to da bude poslednji meč u Turskoj pred povratak kući (13.00).

Odenze je juče minimalcem uzeo meru Rubinu iz Kazanja, dok je pre rivala iz Rusije remizirao sa bečkim Rapidom i savladao švedski Helsingborg. Sa druge strane, Radnik je podelio plen sa ukrajinskom Vorsklom, dok je izgubio od ruskog Tambova i igrao nerešeno sa Rotorom iz Volgograda.

Foto: Star sport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara