Entoni Udža (©Reuters)
Entoni Udža (©Reuters)

Radnički odustao od Udže: Mnogo je 180.000 godišnje kad se ispadne od Gzire

Vreme čitanja: 1min | pon. 01.08.22. | 09:00

S druge strane, Etunge Emogu stiže u Niš

Trebalo je to da budu dva kapitalna pojačanja iz inostranstva, ali ono zvučnije ime – neće doći. Antoni Udža, golgeter sa zavidnim bundesligaškim stažom, ipak se ispostavio kao preskupo rešenje za Radnički.

Udža je, piše Sportski žurnal, Nišlijama prvo tražio platu od 250.000 evra godišnje, uspeli su na Čairu da taj zahtev smanje na 180.000 evra, ali su na kraju ipak procenili da je i to previše za igrača koji je prošle sezone odigrao samo 32 minuta za Union Berlin, pošto je celu prethodnu sezonu proveo na terapijama zbog operacije meniskusa.

Izabrane vesti

Faktor pri donošenju konačne odluke svakako je bilo i ispadanje od Gzire junajted već na startu kvalifikacija za Ligu Evrope, tačnije u drugom kolu. Jer zarada Radničkog od Evrope tako je za ovu sezonu ostala limitirana na početknih 350.000 evra. Da se prošao protivnik sa Malte bilo bi i celih 550.000 evra. Taman za Udžinu platu.

Da ne bude ipak sve crno: Etunde Emogu Ignase, defanzivac iz Kameruna, doputovao je u Niš i potpisaće trogodišnji ugovor s Radničkim, dodaje Sportski žurnal.

Radnički posle tri kola ima bod na kontu i pretposlednji je na tabeli Mozzart Bet Superlige, istina sa utakmicom manje od većine rivala...


 


tagovi

Antoni Udža

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara