Komentari na vest

Radnički na Mornar! Barani stižu u Leskovac, Kragujevčani idu u Podgoricu

?

??

pre oko 2 meseca

Zoran djuraskovic je bio paklen napadac, a izgleda dobar i trener. Treba nasi klubovi da obrate paznju na njega. Puno srece radnickom, ja verujem da oni prolaze
G

Gostina

pre oko 2 meseca

E sad krece evropa,da vidimo i tog dudica i hoce li sada da kmeci na sudije ligu zvezdu partizan..
A

Ako su

pre oko 2 meseca

Cipoli iz Bara oglodali kvaračkelijine rođake ne vidim razlog da ne sljušte leskovački roštilj uz ladno nikšićko
P

Pazi

pre oko 2 meseca

Podrška za Radnički od delije. Navijamo za naše u Evropi.
G

Grobarčina

pre oko 2 meseca

Naš bratski albanski Partizan je prošao. Bravo!
A

Albanac

pre oko 2 meseca

Nije, vi ste naš bratski klub, Zvezda je prvu utakmicu odigrala u Tirani, dok je rat još trajao. Nosili ste crveno bele dresove, ali na kvadratiće, po uzoru na šahovnicu. Nije ljepo da se ljaže, drug Rom.
T

Televizor

pre oko 2 meseca

Ovo kolo i moze da se prodje, sledece vec nema sanse.
M

Mutommbo

pre oko 2 meseca

Radnički je favorit protiv Mornara, važno je da u prvoj utakmici odigraju dobro, kako im ne bi plasman zavisio od rezultata druge utakmice, gde može da im se desi neki nesmotreno kiks. Dudić je dobar trener i važno je da su rešeni da igraju fudbal a ne da se foliraju. Očekujem prolaz i nadam se dobrom žrebu u III kolu. Srećno im bilo.
R

Rubikova kocka

pre oko 2 meseca

Lijepa prilika da veliki broj navijača Radničkog krene put Podgorice!
K

Kunde

pre oko 2 meseca

Ne brigajte, Mornar je Vuckova investicija u CG. Valja probati 7+ ili meki preokret.
Ж

Жоржо

pre oko 2 meseca

Доћи ће доста подгоричана, биће пун стадион Под Горицом!
K

KM12

pre oko 2 meseca

Ovo se prolazi lagano
M

Milllllan136

pre oko 2 meseca

Ada oce sigurno...da ne dolazi mornar gore?sto mislis??a da vi direktnobodete u grupe??mozda je to najrealnije??
L

Ldk

pre oko 2 meseca

Gledao sam obe utakmice, mislim da je za nas bolje što igramo protiv Mornara. Barani nisu bolji od Dinama, u prvoj im se posrećilo da daju gol sa 35m a Dinamo svašta ispromašivao. U drugoj Dinamo rano dobio crveni. Obe ekipe fizički nisu na nekom nivou, stim da Mornar igra dosta motovisano. Dobro je što ne putujemo u daleku Gruziju i što Feđa ima iskustva u Evropi da spremi ekipu. Radnički će u obe utakmice imati ogromnu podršku. RFC1923KGC 😈😈😈
Б

Белграно

pre oko 2 meseca

Иначе су испали Балкани, Тузи, Егнатија, Струга, Тирана, Шкендија, Влажнија - и то све од клубова из четвртог неког ранга. И опет имају још представника, ово је сачувај боже.
v

vroom

pre oko 2 meseca

Znaci Radnicki iz Kragujevca i Mornar iz Bara ce igrati svoje meceve u Leskovcu i Podgorici..... vest kao iz Alan Forda....
V

VladaBg

pre oko 2 meseca

RKGnuće ih Radnički
Н

Нфнене

pre oko 2 meseca

Братске утакмице, за уживање, једино је штета што се не игра у кг и бр
H

Halapenjo

pre oko 2 meseca

Jel zna neko da li Vosa nastavlja u LK ako ispadne od Ajaxa u LE?
С

Сале2323

pre oko 2 meseca

Да, наставља у ЛК.
n

naravno

pre oko 2 meseca

vec se vidimo u sl .kolu..mentalitet, 6:0 u nas i 18:1 u Baru za nas..Kad nas izbace djetici onda ce u tisini
I

Immobile

pre oko 2 meseca

Radnički će doneti bodove srpskom fudbalu da se bar održi malo to mesto na kom se sada nalazimo, pričamo o ovim klubovima koji treba da donesu bodove, pošto Čukarički i TSC nisu doneli nijedan jedini bod prošle godine. Imaju najboljeg trenera u ligi, najperspektivnijeg koji ih je doveo od pretposlednjeg mesta lige do Evrope. 2 mlada igrača eksplodirala kod njega, Glušcević i Aleksić, i Vidosavljević koji je podigao nivo igre. Al to je zato što njegova ekipa igra fudbal, napadački, moderan, znaju šta hoće. Ne valjaju se, ne nameštaju, ne prevrću se. A trener je taj koji je totalno promenio filozofiju i razmišljanje kluba, nikakav sistem i ostali. Zato ga i napadaju non stop i teraju iz ovog razvaljenog fudbala. Dudiću trenerčini želim sve najbolje i da napravi veliku karijeru koja je pred njim, možda ne na zapadu ali u Turskoj, Emiratima, Rusiji.
L

Lokalpatriota

pre oko 2 meseca

Jel trener doveo Aleksica, Gluscevica i Vidosavljevica ili ih je nasledio? Jel trener dosao sam u klub ili ga ne neko doveo? Zasto ga nije doveo ni jedan drugi klub u Srbiji nego Radnicki Kragujevac ako ne postoji sistem? Trener je vrhunski i sigurno da se bez njega ne bi napravio ovakav uspeh ali nije on doneo loptu u Kragujevac, igrao se fudbal i pre njega. Ta ekipa je i prosle godine igrala play off sa Joksimovicem, znaci nije bila u barazu za opstanak nego je igrala play off, a to sto je u trenutku kada je Fedja dosao bila lose plasirana, pa da nije bilo tako on nikada ne bi ni dosao za trener. Sve najbolje o treneru najiskrenije samo nemoj da se brkaju stvari.
I

Immobile

pre oko 2 meseca

@Lokalpatriota SNS direktor i ostali cirkuzanti drže klub na veštačkim disanjima, da si svake godine pred prvenstvo morao da se moliš da ne ispadneš, puno protekcija, haosa, dogovora. Nije baš nasledio Dudić tim, uradio je određenu doselekciju Dudić zimus sa Dadićem, Šerbečićem i Ćosićem što je gotovo cela odbrana Radničkog KG do kraja godine. On je lično zaslužan za napredak Aleksića i Gluščevića, pa i Vidosavljevića. Digao je kvalitet njihove igre zahvaljujući njegovoj fudbalskon filozofiji, a to je da se igra napadački, da mu je ekipa fizički spremna i da svakog može da nadigra. I sve su nadigrali sem CZ,a i njih su u Kragujevcu namučili ozbiljno u prvoj utakmici koja je na kraju registrovana kako je registrovana. Nisi upućen, Dudić je imao ponudu Novog Pazara sezonu ore nego što je preuzeo Radnički KG, u drugom delu ali nije preuzeo jer su navijači fizički napali golmana, on je sve dogovorio ali nakon te scene je odustao od Novog Pazara. Dudić je osvojio kup sa Veležom iz Mostara, u istoj sezoni izbacio AEK u kvalifikacijama za LK koji je tada vodio Vladan Milojević, Sarajevo je napustio zbog opravdanog sukoba sa upravom. Gde je bio Dudić i koji su njegovi rezultati pre Radničkog KG, a gde je bio Radnički KG pre Dudića? Tavorenje i mučenje, teško. Između ostalog, podatak da je uveo Radnički KG prvi put u Kvalifikacije za neko UEFA takmičenje dovoljno govori i želim i njemu i Radničkom puno uspeha. Nije baš ni sve to tako kao što si ti pisao.
S

Simicmacan

pre oko 2 meseca

Ali Velež izgubio od ovih iz Andore. Kakav čemer i jad
B

Baranin

pre oko 2 meseca

Ne bih bio baš toliko srećan ovim ishodom da sam na mjestu Radničkog. Dinamo igra sa momcima od 16, 17, 20 godina, peti su u svojoj ligi. Mornar ima istu ekipu na okupu već preko 2 godine i najtvrđa su ekipa u CG. Igrali su i na pripremama na Zlatiboru sa srpskim klubovima i nisu nijednu izgubili. Ko se zadnji smije, najslađe se smije.
B

Bresnitza

pre oko 2 meseca

Taman im evo prilike da izgube :D Svakako ste zasluženo prošli, ali protiv RKG ipak su vam šanse znatno manje. U svakom slučaju biće masa navijača Radničkog i u PG jer pola Kragujevca letuje u Sutomoru i okolini.

Bojan Urosevic

pre oko 2 meseca

Realno u dva meca da Radnicki postigne minimum 4 gola a Mornar 1 ako da srecni da budu
X

XavieRS

pre oko 2 meseca

lagano Kg prolazi..Mornar je bas tanak, Zoric, Kaludjer i jos mozda jedan polu igrac..
v

v1ad

pre oko 2 meseca

Fino. Dobra sansa za prolazak Radnickog. Iskreno, mislim da bi i Tbilisi prosli.
G

GOST 510

pre oko 2 meseca

i tako će Radnički ni kriv ni dužan lagano da prođe u sledeće kolo. Da je Dinamo protivnik već bi bilo problematično.
g

gogi 123

pre oko 2 meseca

Ovo bi moralo da se prodje.
R

RKG

pre oko 2 meseca

Idemo bre do dve lagane pobede. U Leskovcu barem 3:0 uz pun stadion i crvene djavole!
G

Gostgost

pre oko 2 meseca

Laganini, daleko bolje nego da je Dinamo. Gazi to Kragujevac!