Komentari na vest

Radnički je sve što Partizan nije! Ima stil, trenera, navijače, osvetnika i petlju za Evropu

k

kondor007

pre 21 dana

Mauro Tasoti , smeni ce se on sam , nece dugo proci vremena . Vreme ce pokazati ko je sa kim tikve sadio , nekom ce se razbiti o glavu Mauro .
Н

НС ДУНАВ

pre 23 dana

Медији ,медији,ви сте чудо. Напаравили сте од Радничког к'о да је Реал. Сад одједном имају и навијаче,сетили се партизановци и звездаши да имају "њихов" Раднички. Свака част оном малом проценту крагујевчана који стварно воле свој град и клуб,то поздрављам и подржавам,а што се тиче кме,кме гробара,већ сам више пута поновио:чекајте неког новиг Тадића и Толета и онда ће те бити ви "сила" и вишеструки шампиони. Звездана ће онда да кмечи ко и ви сада и тако у круг,а ми ће мо да гледамо режимску багру како се свађа ,биће нам мука,биће нам зло,повраћаће мо на ваше "успехе" ,али ће мо бити достојанствени и поносни што нисмо део вас. Поздрав за све који не воле ТИТИНЕ близанце.
O

Otac Makarije

pre 30 dana

Nije tesko nadmasiti ovaj i ovakav Partizan, sa nesposobnom upravom, diletantima od trenera, rasulom od igrackog sastava, bez navijaca na jna….sve u svemu jad i beda.Vecina prvoligasa je iznad Partizana organizaciono.Tako da Radnicki treba da trazi organizaciono a samim tim i klubski jaceg takmaca.Partizan je samo ime od nekadasnjeg kluba.
Ķ

Ķ

pre oko 1 mesec

Llĺĺ
D

Deyan X

pre oko 1 mesec

Pljujte vise, pljujte jace .. pljujte sada kada je najteze, najjace ..... pljujte svi... al znajte jedno, ustace Partizan. Kao fenix,iz pepela. Posle kise dolazi Sunce iznad Humske ulice....

Psihozza

pre oko 1 mesec

Pa naravno da je on kriv...taj koji vuče konce u celoj državi vuče konce i u Partizanu. Avav je pre svega navijač pa sve onda ostalo...a tako se i ponaša.
D

Drvo

pre oko 1 mesec

Apel da se zabrani klubovima sa imaju generičke nazive tipa Radnički, već da smisle originalno ime. Kako bilo ko može da navija za klub koji ima random ime, kao još 56 klubova u zemlji i nema svoj identitet.
J

Javier

pre oko 1 mesec

Znaci u Spaniji zabraniti Real? Al si pglu, daleko bilo!
D

Drvo

pre oko 1 mesec

Samo jedan klub zovu Real, ostale oslovljavaju po gradu, čak i ako se zvanično zovu Real. kad kažeš Real, znaš na koga misliš, kad kažeš Radnički ne znaš.
G

Gostza

pre oko 1 mesec

Ali mi imamo Ovusua...kome Aleksic deli lekcije.
M

Mauro Tasoti

pre oko 1 mesec

Današnja utakmica nije merilo ničega jer je Radničkom pobeda značila mnogo a za Partizan je bila bez ikakvog značaja.Normalno da je Partizan i ove sezone bio očajan,da će takav biti sve dok politički vrh ove zemlje ne odluči da je vreme da se prekine sa urušavanjem kluba.Prvi korak ka ozdravljenju bi bio sklanjanje Vazure,Vučele i njihovih poltrona ali oni sami neće da odu dok oko Partizana ne postoji snaga da se oni najure, da ne kažem kakvom motkom.Za neke koji odlučuju o svemu u ovoj Srbiji Vučela i Vazura rade dobar posao radeći u korist Partizanove štete,a možda i ne smeju sami da odu dok im njihov mentor,nalogodavac i gazda to ne dozvoli.To što država da neki milion za licence,struju,vodu i sl.ustvari daje Vučelić i Vazuri lično.Bio je i danas Partizan zreo da izgubi ali Radnički koga ste ovoliko nahvalili možda nije baš za tolike pohvale jer su sami krivi za loš rezultat na kraju.Ipak verujem da bi svakom navijaču Partizana bilo draže da je Radnički umesto Vojvodine bio četvrti ali sad je kasno da se bilo šta promeni.
@

@Mauro Tasoti

pre oko 1 mesec

Vučić vam kriv za sve ovo ? Imate priliku 2. juna da ga smenite kad ste takve face
с

сигурно

pre oko 1 mesec

угасити овсј загребачки клуб
C

Cool

pre oko 1 mesec

Pa zar ovi da nas predstavljaju u Evropi? Ovi što su vezali pet uzastopnih poraza što nisu mogli ni Radnički da pobede.
P

Partizan je i...

pre oko 1 mesec

dalje jedini klub iz naše lige, koji je ove sezone pobedio nekoga u Evropi (Sabah). Ostali nikoga nisu pobedili.
R

RKG

pre oko 1 mesec

Zbog onog poraza od Vojvodne u Humskoj, i zbog toga sto ste zapeli danas da osvojite bod, zelim vam da vam Vucic vlada jos 100 godina, a Vazura bude predsednik!
S

Slanina

pre oko 1 mesec

Imali ste direktnu sansu kod kuce protiv Vose i niste pobedili. Sad ti drugi krivi.

Bojan Urosevic

pre oko 1 mesec

Partizan ako ne promeni sva četri igrača odbrane nema šta da traži u Evropi nisam verovao da ćemo ikad imati gore bekove od Miljkovića i Lazevskog ali su me Antić i Stojković demantovali sigurno od raspad SFRJ najgori par bekova u ligi koji je neki klub imao a da nije u donjem delu tabele
M

Ma

pre oko 1 mesec

ni ovde nemaju šta da traže.
T

Torbicis

pre oko 1 mesec

Miljković i Lazevski su Kafu i Karlos za ove danas
X

XYZ

pre oko 1 mesec

Neka mi neko objasni ovo, izbacujes Jankovica koji je usao u igru umesto Goha znaci decko odigrao mozda 60-70 min, juris da das gol i ubacujes BEKA Zivkovica koji godinu dana utakmicu nema a imas napadaca na klupi Ko koga ovde zajebava?
S

Slavuj

pre oko 1 mesec

Da li Nađ i dalje voli najviše klub? Ima li većeg partizanovca od njega? Mene je bilo sramota statistike na poluvremenu. RdK ima posjed od 65% u sred Beograda. Više šuteva i šansi i naravno vodi . Strašno je izgledao Partizan, da sam ubijeđen da bi Teleoptik bolje izgledao od njih. Ni znanja, ni volje i želje , samo čekaju kraj. Kompletnu sezonu igraju 1 utakmicu sedmično i vuku se kao prebijeni. Ne mogu sastaviti tri dodavanja, a da neko predribla protivničkog igrača to se nije vidjelo cijele sezone. Prekide nam izvodi lijevi bek koji kompletnu sezonu nije pogodio ni jedan centaršut i danas svaki korner spora lopta u 5 metara tek da se Leković malo ispruži. Bolje da su bili treći jer bi samo tako mogli igrati LK, a ovako sledi ispadanje u sezoni kupanja. Uprava? Navijači? Moje mišljenje je da su zaslužili jedni druge i da je tu nekakav dogovor između juga i Vazure. Idite na gostovanja i tamo vičite uprava napolje, ali ne dolazite na JNA da možemo mirno gledati utakmicu. Ovi to i poštuju tako da VV mogu mirno planirati sledeću sezonu gdje će cilj biti drugo mjesto i polufinale kupa. Nađ nije trener, kao ni Duljaj, ostali neće, tako da nam je sledeći trener onaj iz Teleoptika. Bolje nismo zaslužili. Na kraju svi napolje, pola tima, uprava, trener i naravno organizovano navijanje. Grobari zar vas ni malo nije sramota? Posle Belivuka i Mutavog i ne zaslužujemo organizovanu navijačku grupu. Nema nikakve zavjere tu smo gdje zaslužujemo.
N

Nenad B.

pre oko 1 mesec

👏👏👏
Z

Za početak

pre oko 1 mesec

Radnički je srpski klub što Partizan nije.
С

Сале2323

pre oko 1 mesec

Боље за Раднички да играју ЛК, јер тај тим мора да се надограђује стално. Надам се да има паметних људи у управи, па ће знати да искористе овај замах, да нису прича за једно лето. Дај Боже да уђу и јаки спонзори, помиње се Телеком, шта знам већ, али битно је да не журе нигде, да иду корак по корак, степеник, по степеник. Крагујевац је велики град, заслужује то, треба Србији јак тим одатле. Са срећом нека им буде у Европи!
t

trinki vinki

pre oko 1 mesec

Partizan je prestao da bude KLUB krjem 60-ih.Imali su i posle toga velike igrače i trenere, ali nikad nisu bili veliki. Dok je Zvezda igrala sa Barsom, Milanom, Realom, Bajernom, njihovi epski dueli su biki protiv QPR-a, Seltika i Groningena..
f

fakti

pre oko 1 mesec

Partizan nema nista on samo zna da krade
d

definitivno

pre oko 1 mesec

najjadniji klub na svetu
n

nema frke

pre oko 1 mesec

Ako ne udjemo u evropu dace nam Aca pare od naroda Srbije
B

Batistuta1

pre oko 1 mesec

Skraćeno za tebe P M K.
G

Grga Cvarak

pre oko 1 mesec

Neka nama "Aca" samo dadne da otjeramo Vazuru i ostale zlotvore iz kluba; za ostalo cemo lako.
R

Rodman93

pre oko 1 mesec

Eno ace posle pobjede u un došao da proslavi još jednu pobjedu.
@

@@@@

pre oko 1 mesec

Euforija u zagrebu
N

Nenad B.

pre oko 1 mesec

Baš mi je krivo i žao, što ljude spustismo u LK i to dva puta, porazom protiv Vojvodine u poslednjem minutu nadoknade i ovim beznačajnim bodom. Momci igraju moderan fudbal, vidi se ruka trenera, mogli su da nas napune da ne beše raspoloženog Jovanovića. A kako i ne bi kad Nađ i danas izađe sa najgorom defanzivnom linijom u ligi, dva vezna od kojih je jedan pešak, dva krila i dva špica. Takva postavka se ne viđa ni u seoskim ligama. Nisam verovao da neko može biti gori od Duljaja, ali Nađ me demantovao za ovo kratko vreme. UPRAVA NEPOLJEEEE....!!!
B

Burek

pre oko 1 mesec

Pošten komentar !!!
m

mile led

pre oko 1 mesec

Za evropu nema frke ,sve ce to oskar da da pare kada god zatreba
B

Batistuta1

pre oko 1 mesec

Uprava se neoglasava.Njima je dobro.Nekoga ce utopiti, lova u džep i ukrug.Ovo je čist primer sto se dešava sa Partizanom da su politički postavljeni,neće ovo na dobro izaći,renome kluba je totalno uništen,iole ozbiljniji igrač ce nas zaobići u širokom luku.Sramota za jedan klub sa velikom istorijom.
B

Bolna istina samo

pre oko 1 mesec

Istorijom koja pocinje i zavrsava se 60tih godina proslog veka..
M

Ma da bre to

pre oko 1 mesec

Tim koji od 7 ekipa iz PO nase lige pobedi dve ekipe zasluzuje grcevitu borbu za evropu....da niste otimali jesenas, danas bi plakali, a oni drugi....kukala vam majka, kad vam dodje fener bice gore od mitjulanda. Bice to epsko gazenje. Jos oni misle da mogu da igraju sa dinamom iz kijeva....kakva promaja u glavama.
Š

Šta je

pre oko 1 mesec

poenta naučniče? Šta te muči?
M

Ma da bre to

pre oko 1 mesec

Poenta je sto ti mislis da vama neko otima titule i pobede, ne vidite da ste ocajni. Ne vidite da niste za kvalifikacije za LS,a boga mi ni LE...za vas je to trenutno druga dimenzija. U ovom PO su vas svi nadigrali sem mladosti, a vi mislite da svi rade protiv vas. Natho kome je dusa u nosu i ne kapira burazer da ne moze iz poteza da resi utakmicu i da bleji 60 min, jer jednostavno nikad nije bio taj kalivar, nam prica ovde kako je sve ovo smesno i da njemu neko nesto brani....pakao. i da, ne muci me nista, muka je u humskoj ulici i zemunelu.

@Ma da bre to

pre oko 1 mesec

Bolje vam je da gledate u svoje dvoriste cega vam je muka sto se Partizan raspada slavite titulu i uzivajte dok traje,ponavljam tim Partizana je raspad ali sto se Natha tice on je za ovu nasu ligu i u tim godinama i sa tom energijom jos uvek tata mata a kamoli ranije .Zli jezici su ga penzionisali jos kada je Stanoje bio tu, on da gol u derbiju ovaj ga skloni u sledecem ne bili dao ponovo prosle sezone u prvom derbiju imao vise energije od vecine igraca oba tima.
B

Burek

pre oko 1 mesec

Realno, kad Radnički ispušta dva gola prednosti protiv ovako slabog i nezainteresovanog Partizana, onda ni ne zaslužuje četvrto mesto. Voša je ipak slavila u Humskoj
G

Gostgost

pre oko 1 mesec

Koliko se Partizan srozao govori to da je statisticki Radnicki bio skoro duplo bolji od njih. Ali oni opet, kao X puta ove sezone, dolaze do golova ni iz cega. I dzaba Iviceve i teorije zavere ostalih, jednostavno su losi.
l

laker

pre oko 1 mesec

dajte i nama 10m da damo za hvanga pa cemo i mi biti dobri doktore fuzbala
J

Jöle 39

pre oko 1 mesec

I ono najvažnije, UPRAVU!
p

polkadj

pre oko 1 mesec

Dudic je Ferguson za sve ostale Trenere u Ligi !
@

@polkadj

pre oko 1 mesec

Ako izuzmemo Miloja i Lazetića, da
D

Drvo

pre oko 1 mesec

Ajde ne prosipaj se, lik ne može ni Partizan da pobedi. Blam.
Б

Блок

pre oko 1 mesec

Глупост је вечити да играју кући последње коло. Меч Радничког у Хумској и Воше на Карађорђу је морао у исто време да се игра . Чука и онако мање шансе је имала за Европу. Гробари у овом тренутку сте иза Звезде,Тсц-а,Воше...ту негде егал са Радничким ...и егал са Чуком. Није лако бити коментатор и ствар је укуса ...ал кад овај преноси ,не може да се гледа ...колико развлачи сваку другу реч...драње,кад је шанса ,промени глас. Како нема опцига без коментатора ,ако имају два три добра .
B

Burek

pre oko 1 mesec

Što se tiče početka rečenice - da je neko od večitih bio peti, poslednje kolo bi bio gost, takav je protokol jbg

Sakur

pre oko 1 mesec

Glupost je sto predsednik drzav odlucuje ko ce biti sampion pa eto igra se i dalje
2

225883

pre oko 1 mesec

Sakur je izgleda profesionalni sakupljac minusa na mocartovim portalima, drugo objasnjenje za njegove komentare nemam.
O

Ovome

pre oko 1 mesec

je Žeks potpuno isprao mozak pa sada mu je pored tolike pameti svaki drugi komentar isti. Ali Sakura nije jedini kome je Zvezda uništila život.
Б

Блок

pre oko 1 mesec

Само игнор,видиш слику њега игнор. То ти је ко да уђеш у кухињу и причаш са нпр шпоретом .
M

Mile led

pre oko 1 mesec

pokrali su drugo mesto i nije ih sramota
B

Batistuta1

pre oko 1 mesec

Ajde bre,kako te nije Sramota gluposti pisati.Non stop visis i provociras bez ikakvog smisla.
R

Runda N

pre oko 1 mesec

svaka cast Duda, ti si ponos Bosne, Radnicki i slijedece godine ce da bude hit Srbijanske Lige. sportski pozdrav
R

Rodman93

pre oko 1 mesec

Samo zato što je Partizan u kanalu uništen od same države i režima jednog čovjeka, ne znači da su radnički ili bilo ko na ne znam kakvom nivou. To su prošle godine pokazali tsc i čukarički, tako da me dižite dževu bezveze. Nemate amneziju da se ne sjećate na šta je ličila euro jedem srpskih klubova. Na kataklizmu. I opet će. Bez brige. Prvo euro i reprezentacija pa onda klubovi.
@

@Rodman93

pre oko 1 mesec

5:0 Norjseland, mali podsetnik :))) Inače, tvoj Dodik je Partizanovac
A

Arroyo

pre oko 1 mesec

Plakanje
R

Rodman93

pre oko 1 mesec

Nema mog političara, nijedan nije "moj". Nisam ja sendvičar parizeraš da imam "svog" političara i da se divim političarima, režimima i vlastima.
G

Gorostase

pre oko 1 mesec

TSC nije pokazao nista u Evropi?
v

vulex

pre oko 1 mesec

Gluscevic mora na EURO!
Š

Šteta RFK 1923

pre oko 1 mesec

Samo što i mi i Partizan imamo jedno te isto, a to je MRTVA ODBRANA 🙄 Šteta. Baš šteta. Radnički igra toliko otvoren fudbal, sa nenormalnim trčanjem, da igrači poslednjih 20 min APSOLUTNO ne mogu na nogama da stoje. Ili bolja fizička sprema, ili više igrača u rotaciji. Kad povedemo sa 3 ili više razlike, onda nije problem tih zadnjih 20 min, ali kada ulazimo u egal završnice, onda je čupavo - baš kao danas. U Evropi SVI trče, čak i oni koji su tehnički slabi, ali su SVI profi po pitanju snage, motorike. Aleksić sa boljim fizičkim performansama je igrač za ozbiljne lige, verovatno i reprezentaciju, Gluščević je klinac u glavi još uvek, kada to ne bude bio više, biće solidno krilo Pozdrav
z

zmagole

pre oko 1 mesec

Koju petlju za Evropu prijatelju, oni ne mogu ovaj mrtvi Partizan da pobede, otici ce na ekskurziju na neki Kipar dobice sedam komada i aj kuci.

Stadium

pre oko 1 mesec

Neka bolje je tako da ulepsa malo stvarnost kao i pre godinu dana 3 tima garantovana grupa u sva 3 takmicenaj jos 2 u kvalifikacijama a onda pocne Evropa i ponovo se prisetimo gde smo ,sta smo i ko nas vodi ciklus koji se ponavlja sada se otvaraju i grade novi stadioni sve sija i blista...
p

pa

pre oko 1 mesec

i šta imaju od toga što igraju dopadljiv fudbal ako ih je Partizan u par minuta nokautirao i ostavio bez lige evrope.
c

cv

pre oko 1 mesec

partizan ga odradio iskusno dzaba subse razleteli po terenu vojvodina je 4.ćao