Radnički doveo vezistu Dinama iz Vranja

Vreme čitanja: 1min | čet. 23.01.20. | 15:19

Nišlije otputovale u Tursku

Fudbaleri Radničkog iz Niša otputovali su danas u turski Belek na glavni deo zimskih priprema, a pred polazak niški tim je predstavio još jedno novo pojačanje. Radi se o Miroslavu Sićoviću. Ovaj 20-godišnji fudbaler sredine terena je pre Radničkog nastupao za Dinamo iz Vranja, Kabel i beogradski Sinđelić.Radnički će u Turskoj ostati 15 dana i odigraće pet kontrolnih utakmica.Fudbaler Radničkog Nikola Čumić je pred put izjavio da je veliki optimista pred nastavak sezone i da očekuje kvalitetne pripreme u Turskoj.
"Jako sam srećan što ću do leta nositi dres Radničkog. Mislim da sada imamo za 50 odsto kvalitetniju ekipu nego jesenas, dovedeni su odlični igrači i verujem da su pred nama dobri rezultati", rekao je Čumić koji je ove zime prešao u grčki Olimpijakos, ali će kao pozajmljeni igrač ostati na Čairu do leta 
On je istakao da ekipa ima dovoljno vremena da se uigra i da će već od prvog kola prolećnog dela "napasti" Evropu.
"Imamo dva puta, a to su prvenstvo i Kup. Smatram da u ligi možemo do četvrtog mesta, ali za taj podvig nam je potrebno da krenemo s pobedama več od meča u Subotici protiv Spartaka, dok je u Kupu sve moguće. Prošle godine nas je Partizan zaustavio u polufinalu, pa sada svakako želimo da napravimo makar korak dalje", rekao je Čumić.

Izabrane vesti


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara