Viktor Živojinović ©Star Sport
Viktor Živojinović ©Star Sport

Radnički doveo nekadašnju Zvezdinu nadu pred meč sa Partizanom

Vreme čitanja: 2min | uto. 08.02.22. | 17:22

Viktor Živojinović stigao na Čair, zajedno sa golmanom Markom Drobnjakom

Radnički iz Niša je danas promovisao dva pojačanja za drugi deo sezone. Ugovore sa Nišlijama potpisali su krilni fudbaler Viktor Živojinović i golman Marko Drobnjak.

Živojinović (22) je fudbaler koji bi svojom eksplozivnošću, prodornošću i brzinom trebalo da donese ozbiljan kvalitet u ofanzivnom delu ekipe. U pitanju je fudbaler koji je do sada nastupao za Voždovac i Proleter, a u novosadskom klubu se profilisao kao jedan on najboljih krilnih igrača u Superligi. Dres Proletera oblačio je 53 puta i dao je osam golova.

Izabrane vesti

Ovaj Beograđanin je stasao u mlađim kategorijama Crvene zvezde, a potom je igrao i za Grafičar i Jedinstvo sa Uba.

Drobnjak (26) se ekipi priključio na pripremama u Turskoj, branio je na nekoliko kontrolnih utakmica i veoma dobrim partijama i zalaganjem na treninzima zaradio ugovor sa Nišlijama. Drobnjak je fudbalski izdanak škole čačanskog Borca.

Nakon što je stigao do prvog tima usledile su epizode u kragujevačkom Radničkom i Poletu iz Ljubića, a potom je došao poziv iz inostranstva. Dve godine proveo je u slovačkom klubu Podbrezova. Potom je branio za Zlatibor, Jošanicu, Novi Pazar i jermenski Sevan. Bio je golman selekcija Srbije do 19 i 20 godina.  

Njegovim dolaskom Radnički je kompletirao konkurenciju na poziciji golmana. U ovom prelaznom roku je već stigao mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine Filip Dujmović, a tu je i talentovani Dimitrije Stevanović.

Pridošlice će biti u konkurenciji za sastav ekipe Radoslava Bataka za derbi sa Partizanom u subotu od 14.30 (TV Arena Sport Premijum 1).


tagovi

Viktor ŽivojinovićMarko Drobnjak

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara