Nikola Radmanovac (©Twitter)
Nikola Radmanovac (©Twitter)

Radmanovac pokazao Erakoviću srednji prst, pa se izvinjavao (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pon. 03.06.24. | 11:40

Scena posle superfinala Kupa Rusije je brzo postala viralna

Srpski fudbaler Nikola Radmanovac na teži način je saznao kako kombinacija nesrećno uhvaćenog kadra i društvenih mreža može da napravi od muve slona. Zbog šale posle superfinala Kupa Rusije i poraza od Zenita, fudbaler Baltike se našao na udaru medija i na kraju je morao da se izvinjava javnosti.

Zenit je u nedelju posle preokreta savladao Baltiku sa 2:1 i tako je objedinio sve trofeje u Rusiji ove sezone. I dok su fudbaleri kluba iz Sankt Peterburga podigli trofej i slavili na pobedničkom postolju, Radmanovac je snimljen kako im pokazuje sredni prst.

Izabrane vesti

Naravno, kritika javnosti je zbog toga bila ogromna, pa je 27-godišnji defanzivac na kraju bio prinuđen da snimi izvinjenje na ruskom jeziku.

Želim da kažem nekoliko reči povodom snimka koji se pojavio. To je bila šala između mene i Strahinje Erakovića, koji igra za Zenit. Dobri smo prijatelji, nisam mislio ništa loše i ovim putem želim da se izvinim ako sam nekoga uvredio“, kazao je Radmanovac.

U finalu je igrao samo Eraković, prvih 45 minuta. Trener Zenita Sergej Semak ga je na poluvremenu ostavio na klupi, pri vođstvu tima iz Kalinjingrada sa 1:0, što se na kraju ispostavilo kao dobar potez. Zenit je stigao do preokreta u nastavku golovima druge dvojice štopera, Ninja u 81. i Alipa u 95. minutu.

Radmanovac i Ivan Ostojić, presedeli su čitavo finale na klupi Baltike. Ostojiću će 30. juna isteći ugovor sa tim klubom, dok Radmanovac ima još godinu dana i ukoliko ne promeni sredinu sledeće sezone će igrati u drugom rangu, pošto Baltika ove sezone nije uspela da opstane u Premijer ligi.

Radmanovac je član kluba iz Kalinjingrada od leta 2022. godine, došao je iz surduličkog Radnika za obeštećenje od 120.000 evra. Prethodno je igrao još za matični Napredak iz Kruševca, te na pozajmicama u Trsteniku, Bežaniji i Trajalu.



tagovi

Kup RusijeStrahinja ErakovićNikola RadmanovacZenitBaltika

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara