Radi metla u Totenhemu: Đed u Lidsu, Endombele i Tanganga blizu Italije, malo 9.000.000 za Sančeza

Vreme čitanja: 2min | sre. 30.08.23. | 11:08

Smanjuje se spisak prekobrojnih u taboru Spursa

Ušao je Totenhem ovog leta u novu eru sa Ejndžom Postekogluom i bez Harija Kejna. Potrošili su Spursi blizu 200.000.000 evra na kupovine, stigla su pojačanja poput Medisona, Vikarija, Van de Vena... Ali još nije kraj. Ni što se tiče dolazaka, ni što se tiče odlazaka.

Ozbiljan posao čeka Totenhem do petka i kraja prelaznog roka što se tiče igrača koji su višak i na koje Postekoglu ne računa. Jedan od njih je danas otišao. Defanzivac Đed Spens je prešao u drugoligaša Lids na pozajmicu vrednu 1.000.000 funti. Imaće Lids i opciju da ga otkupi...

Izabrane vesti

Desni bek je došao u Totenhem pre godinu dana za skoro 15.000.000 evra ali se ispostavio kao promašaj i već posle šest meseci je prosleđen na pozajmicu u Ren. Ni novi trener nije video u njemu potrebni kvalitet a ponuda nije bilo mnogo. Raspitivao se Lion, hteo ga na pozajmicu Sautempton ali je na kraju najkonkretniji bio Lids.

Pored Spensa, Totenhem želi do petka da se reši još nekoliko igrača. Iskusni golman Ugo Loris je posle propalog transfera u Lacio ponuđen Romi gde bi bio rezerva Rui Patrisiju. Erik Dajer je ponuđen Bajernu ali Bavarci imaju neke druge prioritet. Odbijena je Renova ponuda vredna 9.000.000 evra za Dejvinsona Sančeza i čeka se neki bolji predlog. Francuski vezista Tangi Endombele na pragu povratka u Seriju A gde je prošle sezone igrao na pozajmici u Napoliju. Ovoga puta je Totenhem dogovorio pozajmicu u Đenovu i čeka se da igrač pristane. U Italiju bi mogao i štoper Džafet Tanganga kojeg Torino želi na pozajmicu. Pjer Emil Hejbjerg se pominje kao želja Mančester Junajteda ako ne dođu Amrabat ili Gravenberh, a na Old Traford bi mogao i Serhio Regilon kao jedna od opcija za levog beka posle povreda Šoa i Malasije. Na kraju, tu je i Đovani Lo Selso koji se nada prelasku u Betis.


tagovi

Đed SpensLetnji prelazni rok 2023

Obaveštavaj me

Totenhem

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara