Kokorin u sudnici
Kokorin u sudnici

Putin odlikovao državne službenike koje su Kokorin i Mamajev prebili

Vreme čitanja: 1min | pon. 15.10.18. | 15:54

Pak i Gajsin od predsednika Rusije primili priznanje "Za zasluge otadžbini" II stepena

"Pijane i bog čuva" kažu, ali ako su Aleksandar Kokorin i Pavel Mamajev bili pod uticajem alkohola kada su "huliganisali" širom Moskve, prebivši pritom bez razloga dva visoka državna službenika, onda ova izreka pada u vodu.

Jer, sada je već sasvim jasno, u pitanju nisu neke obične birokrate već veoma važni menadžeri državnih projekata koji mnogo znače Rusiji. Zato i ne čudi ekspresno hapšenje dva fudbalska asa (iako je ruska policija veoma efikasna, čak surovo-efikasna), ali i serija izvinjenja i pokajanja. Ništa ruskim fudbalerima nije vredelo, eno ih već nekoliko dana iza rešeteka, a svetlost dana će ugledati tek početkom decembra. A i ko zna šta im još sledi.

Izabrane vesti

A koliko su Denis Pak i Sergej Gajsin važni za Rusiju govori i podatak da su pre neki dana odlikovani od strane Vladimira Putina! Predsednik najveće zemlje sveta uručio im je priznanje "Za zasluge otadžbini" II stepena pošto su "dali veliki doprinos implementaciji projekta Jedinstvene modularne platforme koja je doprinela razvoju velikog broja modela domaćih automobila".

FOTO: Action Images


tagovi

Aleksandar KokorinPavel Mamajev

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara