©FK Crvena zvezda
©FK Crvena zvezda

Puma: Želim da osetim atmosferu Marakane i osvojim sve moguće trofeje sa Zvezdom

Vreme čitanja: 2min | sub. 13.07.24. | 13:44

Novajlija crveno-belih optimističan pred zvaničnu premijeru

Izazovima u Sankt Peterburgu, na letnjem kupu, Crvena zvezda je završila pripremni period, te će naredni izazov biti susret 1. kola mozzart Bet Superlige protiv Jedinstva, a letnja akvizicija Crvene zvezde, krilni napadač Puma Rodrigez, ne krije želju da oseti atmosferu pune Marakane.

Izabrane vesti

"Osećam se veoma srećno što sam ovde. Otkad sam stigao, istina je da su me svi tretirali veoma dobro i nadam se da ću ostati u Zvezdi dugo. Takođe, dosta sam slušao o Marakani i o atmosferi koju prave naši navijači. Gledao sam klipove na internetu, ali sada to želim da osetim na svojoj koži. Nadam se da će biti pun stadion na otvaranju prvenstva", istakao je Puma.

Naglasio je novi fudbaler crveno-belih da su treninzi naporni, ali da je upravo to i potrebno tokom pripremnog perioda.

"Za sada sve protiče kako treba, treninzi su intenzivni, u predsezoni smo, tako da ekipa trenira naporno. Do sada je sve bilo jako dobro, dočekali su me na najbolji način, uvek se trude da me podrže koliko mogu i sa jezikom, zahvalio bih se svima ovom prilikom na podršci".

Tokom boravka crveno-belih u Rusiji igrač pristigao iz Portugalije je upisao minute na dva susreta.0

"Veoma sam srećan što sam imao priliku da zaigram u prijateljskoj utakmici, jer sam se sa timom osećao veoma prijatno i opušteno. Nije bilo dovoljno vremena da se dokažem, ali dobro, nadam se da ću pokazati svim navijačima i saigračima mnogo više, kao i da ću pomoći ekipi", rekao je brzonogi fudbaler i istakao ciljeve za predstojeću sezonu:

"Dolazim sa velikom željom da osvojim sve moguće trofeje, igram u najvećem timu u Srbiji, takođe jedan od ciljeva je i da se plasiramo u Ligu šampiona".

Crvena zvezda će takmičenje u kojem brani tron otvoriti 20. jula od 20 časova kada na stadionu Rajko Mitić gostuje ubsko Jedinstvo, novajlija u superligaškom društvu.


tagovi

Puma RodrigezFK Crvena zvezda

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara