Komentari na vest

Puma Rodrigez: U Panami neće razumeti moju odluku da odem iz Zvezde

A

Astoria

pre oko 2 sata

Puma nastupa za Juarez, klub koji je smešten u gradu Ciudad Huarezu. Ako se ne varam, ovaj ozloglašeni grad (poznat po kriminalnim aktivnostima i švercu narkotika) je pominjao Milovan Jovanović u svojim nastupima kod Anđusa, poredeći ga sa Kotorom u Crnoj Gori :) I ako se ne varam, za Juarez (izgubili juče od Tigres-a na svom terenu 0:1) igra Estupiñan, napadač kojeg je želela Zvezda ako se ne varam.
t

ti bas

pre oko 1 sat

volis da napises ako se ne varam , ako se ne varam ?
d

dr finansija

pre oko 1 sat

pa to je isto...kriminalna dva kluba ,snacice se on u tom mulju iako nece ni tamo igrati
A

Astoria

pre 13 minuta

@ ti bas Nije mi poštapalica, ali uvek volim da se ogradim u izjavi za slučaj da nisam u pravu ili da se nečega ne sećam dobro. Obe varijante su moguće, i ja umem da pogrešim. Ali generalno se slažem, moramo paziti da ne ponavljamo fraze, ne zvuči dobro. A vama hvala što detaljno čitate moje komentare, to mi znači ;)
P

Pedja557

pre oko 2 sata

Nemacks stampa i navijaci Stuttgarta zale zbog odlaska Silasa, sad da li ce se pokazati kao pojacanje ili promasaj, videcemo. Mozda puma i nije tako los igrac, medjutim imao je malo vremena za adaptaciju a u Zvezdi nema strpljenja. Krasso je bio vrh tehnike ali se nazalost nije adaptirao kao i Mnogi drugi. Smejali smo se Barkosu, kraca noga i sl. a taj isti bio orvi strelac u Argentini. Pravilo je da nema pravila.
d

dr finansija

pre oko 1 sat

druze to se inostranstvu zovu "drive thru " igraci iliti igraci da samo prodju kroz klub i da se obrne na njima procenat
D

DS1989

pre 25 minuta

Salas je imao kracu nogu a ne Barkos... Puma je svakako igrac koji nije dobar za Zvezdu jer nema brzinu, on je krilo koji stalno ulazi u sredinu nekim timovima i treba taj profil krila ali nama ne jer mi u LS smo slabiji od svih i igracemo na kontre a tu nam treba brzina... Inace kada si spomenuo Barkosa i ako je legenda Piksi sta je sve radio je bruka i sramota mislim pojacanja nam bila Ailton od 110 kg i visinom 1,70. Salas sa kracom noge pare od transfera isle na racun njegove zene tako da ko sedne u fotelju tesko da ce raditi posteno....
B

Bata Želja

pre oko 2 sata

Momak je poluamater i to je i pokazao jedino što brine je to što i njegov naslednik ne izgleda baš najbolje na terenu i počinje da liči na Pumu a došao je kao veliko pojačanje☝️nadam se da će me demantovati na današnjem derbiju.
N

Njegov naslednik

pre oko 2 sata

je već pet godina jedan od boljih igrača Bundeslige koji eto nema kvalitet za Ling Long!
d

dr finansija

pre oko 1 sat

navijaci u Panami nisu takodje ni shvatili zasto si dosao u zvezdu .To vrlo dobro i samo znate ti ,menadzer i tvorza
Z

Za njegovo

pre oko 2 sata

dovodjenje i Stojicevo,pa preprodaja istih bi neko debelo trebalo odgovarati .....
R

Realno posmatrano

pre oko 4 sata

Da je rekao ja sam brz igrač koji traži prostor da utrči ili tako nešto pa da razumem. Čovek 1 na 1 u Zvezdi dok je igrao nikog prošao nije, a znamo kolko je (ne)kvalitetna naša liga.
p

procenat je bitan

pre oko 1 sat

sta nije ?pa presli su on i tvorza brdo vas
о

овај је

pre oko 4 sata

за Северину и Калулуа Роналдо лично
м

можда неки

pre oko 4 sata

Роналдо из Бољевца...
п

партизан је

pre oko 4 sata

смешан тим
d

d. g.

pre oko 4 sata

Je li on pozajmljen ili prodat?
C

CaleB pravi

pre oko 4 sata

"Ja sam mocan igrac"....hahaha...covek je bas dobar komedijas. Doduse, ako cemo iskreno, Silas je pokazao i manje od njega, doduse u prvoj utakmici.
K

Kalistoreally

pre oko 3 sata

Zašto si propustio priliku da u istoj rečenici 3 puta iskoristiš reč “doduše”????!
D

Don Vito Corleone'

pre oko 4 sata

Ja sam moćan igrač koji traži igru jedan na jedan 😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂
b

bitno je da smo mi shvatili

pre oko 4 sata

da si ti takva prevara od igrača da te nismo trebali ni uzimati
п

па није

pre oko 4 sata

сам дошао....
N

Nebitan63

pre oko 3 sata

Terziceva kombinacija ,uzeo covek proviziju i prosledio ga meksikancima.Ne verujem da Terza nije znao da Puma nema kvalitete za LS, dovoljno je bilo videti njegovu statistiku.A sa takvom statistikom da plati 2 mil€ je vise nego sumnjivo.Na transfermarktu je 500 hilj €. To su te Terzine kombinacije , ali sta ces pala mu kasika u med , covek vedri i oblaci.
G

Gostgost

pre oko 1 sat

@Nebitan63 - Odavno to pricam, ali jos se ljudi nisu osvestili. Kad Zvezda kupuje, uvek su u medijima napumpane cene, jer razlika izmedju te u medijima i prave ide zna se kome. Isto tako, kad Zvezda prodaje, uvek su u medijima nize cene od realnih, a razlika se zna gde ide. Niko nije placen koliko je pricano, ni Sremcevic, ni Hvang, ni Endiaje, ni Puma, ni Djiga, verovatno sam nekog i ispustio. A zaradjeno je sigurno vise nego sto je zvanicno plasirano u javnost.
d

dr finansija

pre oko 1 sat

nebitan 63...tvorza nije platio 2 miliona ..to su samo cifre da bi se sutra opravdalo kad neko pita gde su sve one pare od sponzora,uefe,itd ...nijedan od tih stranaca nije dobio celokupne pare oni samo prolaze kroz klub a masa se bogati .Sta mislis odakle silne koreografije, vatrometi, ofk ,itd .
m

muaaaaaaaaaaa

pre oko 4 sata

Da da bas ti odgovara. Od igranja protiv Barse i Intera u LS do nekog nizeligasa u Meksiku. Ko zna kakvo je tu muljanje bilo oko tebe prijatelju. Opasna se lova izvukla u neciji dzep.
M

Milence Pilence

pre oko 4 sata

Podrška sa moje strane... Želim Pumi,da mu se poklopi u novoj sredini.. 🍀🐞
l

lol12

pre oko 4 sata

U Srbiji ne razumeju odluku uprave da tebe dovedu.