Puklo u Barseloni: Abidal i Dembele u žustroj svađi

Vreme čitanja: 2min | pet. 23.08.19. | 21:13

Direktor katalonskog kluba hteo da se požali agentima na ponašanje francuskog reprezentativca, a onda je sve otišlo krivim putem

Barselona je izgubila strpljenje sa Usmanom Dembeleom, Barselona više neće da trpi gluposti francuskog reprezentativca!

Pouzdani radio Katalunja javlja da je nastao haos u klubu i da je odnos između dve strane pukao! Razlog je povreda Usmana Dembelea posle meča protiv Atletik Bilbaoa prošlog vikenda, zbog čega se digla ogromna prašina! Dembele je uprkos povredi iskoristio dan odmora koji je Ernesto Valverde dao celom timu kako bi se ukrcao na avion za Senegal. U javnosti kruži priča da je Dembele proveo noć na aerodromu u Baskiji kako ne bi propustio let. Po povratku u klub dijagnostikovana mu je povreda zadnje lože zbog čega bi mogao da odsustvuje s terena minimum mesec i po dana!

Izabrane vesti

Mada agent Musa Sisoko tvrdi da Dembele nije bio u Senegalu, već kod svoje majke u Renu, sportski direktor Barselone Erik Abidal želeo je da razgovara s Sisokom o ponašanju njegovog klijenta posle čega je atmosfera postala uzavrela. Abidal je, naime, želeo da iskaže razočaranje Dembeleovim ophođenjem prema klupskim obavezama, a svedoci ovog razgovora tvrde da je isti trajao preko sat i po i da su glasovi bili izuzetno povišeni! Abidal je bio besan na Dembelea i želeo je od njega da dobije uverenje da će se konačno opametiti ako želi da ostane u klubu, što je naišlo na otpor.

Ovo nije prvi put da Barselona ima ozbiljnih problema s jednim od najskuplje plaćenih fudbalera na planeti. Prošle sezone se, između ostalog, jednom prilikom nije pojavio na treningu i javljao na telefon ceo dan, da bi se onda pravdao kako je imao stomačnih problema i da mu telefon nije bio pri ruci... Setimo se da je kuća u kojoj je živeo dok je igrao u Dortmundu bila ruinirana, a da su se u Barseloni žalili da živi nezdravo, jede brzu hranu i igra igrice po celu noć... Ipak, zbog poslednjeg ispada šuška se da bi Dembele mogao da bude udaren po džepu i to u visini od čak milion evra!

Dembele je prošlog leta stigao u Barselonu iz Dortmunda za ukupno 140.000.000 evra, od čega je 120.000.000 bio fiksni deo, a ostatak u bonusima. Čini se da će svaki utrošen cent u klubu proklinjati dugo...

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara