Komentari na vest

Puklo u Bajernovoj svlačionici, potukli se Mane i Sane!

g

gostgg

pre oko 1 godinu

mane ruka ti se pozlatila,od sanea ne postoji nadmeniji igrac na terenu glumi nekog maradonu uzeo broj 10, igra vec par godina uzasna kvari sanse gubi lopte bio dobar jedino sa 18 kad je bio brz i napaljen, noge staklene a tehnika i dribling bolju imaju deca na skolskom. ali bitno da je on istetovirao cela ledja i da je to izaslo u svim sportskim medijima to mu je verovatno i najveci uspeh u fudbalskoj karijeri
P

Pobeda je resenje

pre oko 1 godinu

Sta li je uradio Sane kad se Mane koji je miran i povucen covek ovako iznervirao.Ko je pobedio u bici bilo je sigurno neizvesno osim slicnosti u prezimenima.
S

Slalomakers

pre oko 1 godinu

Bukvalno istina, ovaj Sane je toliko prepotentan, samopouzdan i sebican, a toliko malo "daje", to je haos, zamisli uspijes da izludis Manea, jednu od najvecih dobricina na fudbalskoj sceni, toliko da te isti opali...
T

Tite

pre oko 1 godinu

Sane ima Mane niko nije savrsen
P

Proficap

pre oko 1 godinu

Gofinama kradu igrace iz lige, sada su se svi opametili pa im ne daju i ne prodaju igrace. Pustili su glavne igrace da im odu zbog politike plata, i mislili su da ce ih lako nadoknaditi tako sto ce ukrasti jos nekog igraca ekipama iz lige. Braco bistri politiku, Miler je glavni u ekipi, Bayern polako pada. Tu im je Sane, tu im je Mane, samo im fali moj frizer Dane i sve ce biti u naiboljem redu.
b

bosko2020

pre oko 1 godinu

potukli se Sane i Mane i poneka saka pane i dodje do rane na obe strane.
P

PeraV

pre oko 1 godinu

Ovo ne lici na Nemce, ovo lici na crnce
o

ovo nam poznato

pre oko 1 godinu

kanga i kwanga likes this
p

podesen

pre oko 1 godinu

Ovde pre neki dan hvaljen Bajern i njegova politika plata,poslovanje,sad druga prica.Vi se povijate kako vetar duva.Odavno sam vam ovde napusao da limut plata za najbolje igrace ce im doci glave.Otlazak Alkantare kid Klopa je bio pocetak tragedije,zatim Alaba,Leva.Himik menja Alkantaru,pa on bio treca rezerva Aljantari,Alaba drzao odbranu,igrao beka levog,levog stopera,nekad i desnog stopera oni mu daju platu 7 milke.Covek kao slobodan igrac dobio 10 milke na ruke i 10 po sezoni plus bonuse za trofeje,nagrdice se covek.Za Levu da ne pisem bezveze.Nojer skija ,sjebe nogu,Zule ode covek pobeze.Ubamekana platise i pozlatise covek sinoc amater.Dok je Braco bosansc sportski ima da ih Frajburg resetuje.
n

ne znaš

pre oko 1 godinu

Nije bosanac nego jugosloven. Proveri kako se izjasnjava.
p

podesen

pre oko 1 godinu

Ja sam Srbin,a mogu da se izjasnim da sam Somalijac,stvar ne menja,po difoltu sam Srbin.
@

@Podesen

pre oko 1 godinu

Па ако ћемо тако онда је и Брацо Србин. Босанац, Херцеговац, Сремац, Шумадинац, Влах или како већ хоћеш, али Србин.
M

Magusa

pre oko 1 godinu

Cekamo TAKOO JEE Da nam pocne objasnjavati kako ovo u stari nije ovo i kako ne treba otpisivati Bajern. Zao mi je samo sto revans nije sutra da ne citamo preseravanja nekog ko ne moze da se nosi sa porazom.
Г

Гост 1

pre oko 1 godinu

Испали су у купу, де факто су испали у ЛШ, да ли је дошло време и да буду 2. у Бундеслиги?
F

Fenomenomenomenalno

pre oko 1 godinu

Odakle cemo da pocnemo ? Nemacka Reprezetacija godinama unazad krizira i blamira se. Klubovi iz Nemacke Lige vise ne prodaju igrace Bayernu tako da je prvenstvo malo neizveznije, Bayern vise nije toliko mocan evo na primer Union i Freiburg nemaju kvalitet ali imali mentalitet i srce i kad im dodje Bayern imaju i tekako M**** da ih tuku. Pre u ovo Vreme Dortmund je godinama u nazad po 10,12 poena imao vise a sad samo dva. Godinama unazad su pustali igrace da im idu da nebi im slucejno platili vecu platu. Evo Lewandowski i Alaba...igraci koji ne mogu se saml tako zameniti a pogotovo ne sa Maneom koji jos ovr Sezone visd u Bolnici nego u Bayernu. Politika sto se tice transfera je Bruka i Sramota ! Ej imaju 5 skolovanih desni Bekova a pravog Spica jednu 9tku nisu ni nasli niti doveli ! Pojacanja im ne igraju, Cancelo doveden a nema u ugovoru utkupnu Klauzulu tako da ce se on vratiti u City i ovako i onako. Zasto su doveli one silne igrace iz Ajaxa ? Niko im ne igra ! Njihova Deca ? Gde su neki novi : Schweinsteiger,Müller, Badstuber? Sem Musiale godinama ne izbacuju nikog !
B

BayernAut

pre oko 1 godinu

@Fenomenomenomenalno jos doveli Gagelsmana mladog Strucnjaka koji mora da soli Pamet Neueru,Mülleru i Kimmichu koji su osvojili sve i svasta i koji vazr za Ikone u Nemacku. Posle toga Tuchel u sred Sezone onako nespreman covek ispade iz Kupa evo sad iz Lige Sampiona nebi me cudilo i Dortmund na kraju da osvoji. Uz to Sane,Gnabry teski manekeni.
s

sps

pre oko 1 godinu

@BayernAut Ispasce iz LS to je izvesno ali sumnjam da moze Dortmund da ih prestigne, jeste se Tuhelu desavalo da mu Lil pobegne i ako je imao daleko kvalitetniju ekipu, ali mislim da ce Bajern ligu izgurati na misice, na suvi kvalitet u odnosu na ostatak lige i na mentalitet kluba, prosto gde su dominantniji tesko gube, nema to veze mnogo sa Tuhelom sta ce da radi.
g

gost0101

pre oko 1 godinu

Nije Tuhelu pobegao Lil, nego Poketinu 😊
k

ky

pre oko 1 godinu

@gost0101 Istina bezao mu je Lil kad je dobio otkaz, i kad je ekipu preuzeo Ponetino kojem je pobegao jos vise.

Enzo bg

pre oko 1 godinu

Musiala nije ni njihovo dete nego Celzijevo
M

Mylo358

pre oko 1 godinu

Nije mali Nagelsman bio lud,video je on sve probleme,ali ih je amortizovao koliko toliko i dobro su gurali,zalosno je sto se jedan igrac(Miler) pita vise u klubu nego trener,ko je gledao utskmicu sinoc sve mu je jasno ko je sada prvi Tuhelov pomocnik u timu.....nema sta,karma je k....izvinte me sto psujem.
C

Cer

pre oko 1 godinu

Jos da ima neki Dane
f

fste

pre oko 1 godinu

Meni je i dalje nepojmljivo da klub velicine Bayerna promeni trenera 10 dana pred ¼ finale. Da li ijedan trener moze da implementira ideje, filozofiju u ovako kratkom roku? Ovim potezom su osudili sezonu na propast, a nadam se i da ce Dortmund uzeti domace prvenstvo.
l

lak

pre oko 1 godinu

I to pred utakmici sa jednim od najdominantnijih klubova danasnijice ti promenis trenera.
R

Robert Lewandowski

pre oko 1 godinu

Gnabriju i Maneu se treba zahvaliti, njihova izdanja su skandalozna. Ja mogu da razumem da je neko van forme, ali oni se ponasaju toliko nezainteresovano, kao da su rekreativci, a plata im je 20 miliona evra godisnje. Za taj novac mogu da biraju krilo, Hvica, Leao... bi poginuli za taj novac na terenu. Kjeza bi isto super legao Bajernu, samo da se vrati na onaj nivo na kome je bio pre povrede. Bernardo Silva im je juce odrzao cas fudbala, on bi isto igrao sjajno u Bajernu, a koliko znam bice dostupan na leto. Pored toga neophodno je da dovedu spica (Osimen, Kejn), jendog veznjaka (Maunt, De Jong) i desnog beka. Pavara treba da prebace da igra stopera. Gravenberh i Tel treba da odu negde na pozajmicu da se razvijaju (Lever, Lajpcig...)
V

Vare

pre oko 1 godinu

Gnabrija treba oterati nikakav igrač a dovesti samo Kejna koji bi im legao kao Haland sitiju.Kejn bi u Bajernu u bundes ligi dao 50 golova.
a

arnaut čečen

pre oko 1 godinu

Ode Bajern u Aut ovo nema ni na radiju . Ima Tuhel pune ruke posla . Pametn Nagelsman što otišo na skijanje uzeo Bajernu 60 miliona i dalie mu plaćaju to je poso baju .
D

Deka PG

pre oko 1 godinu

Sane-Mane, Mane-Sane... Zavrće mi se u glavu dok pročitah članak. E, kad je Njemac dobio batine, sve mi je bilo jasno. Još da sam ukapirao ko je Njemac
C

CZ***

pre oko 1 godinu

Majka mj je Nemica. Otac mu imao dve godine kad je sa roditeljima došao iz Senegala. Praktično dve generacijr u Nemačkoj. U Africi verovatno nije bio u životu. I ti ćeš da mu objasniš šta je!?
U

Udario

pre oko 1 godinu

Nemca,ne trebam dalje pisati.Ja mislim da se onaj okreće od muke u grobu.
C

CZ***

pre oko 1 godinu

Misliš na Adolfa? Nedostaje ti?
Z

ZzzRrr

pre oko 1 godinu

Izgleda da je ovde Nagelsman bio najmanji problem
s

salamidzic iss98

pre oko 1 godinu

Dokle god njima jedan bosanceros vedri i oblaci nad ekipom, igrace bas tako, a nista nije bolji ni onaj Kan, lud kao igrac, jos ludji kao funkcionier.
R

Robert Lewandowski

pre oko 1 godinu

Ukoliko ima bar malo obraza oticice na kraju sezone. Nedovodjenjem spica i smenom trenera u finisu sezone je ukanalio klub. Tuhel realno nije mogao nista, jedva je stigao da upozna sve igrace... Da je Bajern izvukao Inter, Milan... Mogao bi Tuhel da ih izbaci, iako mu ekipa nije uigrana. Ali dobiti Siti koji je najbolji tim na svetu trenutno, a imao si manje od 10 treninga sa ekipom, nema sanse. Da je imao bar jos 2 nedelje vremena za pripremu utakmice i uigravanje ekipe bilo bi bolje. Njemu se tek sledece sezone moze nesto zameriti, kada odradi pripreme sa igracima i dovede potrebna pojacanja za njegov sistem.
p

pratimSamoKošarku

pre oko 1 godinu

Zar to nije isti igrač?
A

Aleksejko

pre oko 1 godinu

Isti vala, Sane Mane. 😂😂😂
c

carapan

pre oko 1 godinu

posle vam je Nagelsman kriv.....
v

v1ad

pre oko 1 godinu

Mane, Sane... ko je ovde Senegalac a ko Nemac?
D

Don Rossi

pre oko 1 godinu

Mane je bio dobar do povrede,treba ga ostaviti jos jednu sezonu mozda i proradi. Bajernu treba sveza krv, treba da prodaju Gnabrija,Gorecku,Upamekana i Pavara koji ne pruzaju dobre partije vec duze vreme...Lajmer stize na leto, da dovedu jos Osimena i Virca,otkupe Kansela za nekih 50 miliona i to je to.
B

BicuSlobodan

pre oko 1 godinu

Možeš misliti koliki moraš da budeš debil da isteraš Manea iz takta.
f

fore

pre oko 1 godinu

Ne znam zasto kod nas i u celom svetu generalno ljudi imaju stav da ako je neko musliman, da je to odmah daleko veci vernik od svih drugih i da je to smirena licnost. Ako je neko prgav igrac, to je Mane. Ono sto on radi za svoje ljude, skidam kapu majstore. Ali to nema veze kakav je ovako. Pamtim onu kopacku u glavu Edersona, ono provociranje Holgejta, udaranje rukom u glavu Vidala, itd. Mane nije bas primer smirene osobe.
P

Pupovac Srpski Musliman

pre oko 1 godinu

Ako je Musliman koji iskreno zivi svoju veru onda veruj mi da jeste
U

UMKS

pre oko 1 godinu

Sabotirali nagelsmana, sad malo karma sabotira njih...dace bog i salataru da uzme bvb.
F

FM

pre oko 1 godinu

Mane, Salah, Firmino, Fabinjo, Van Dajk, Kutinjo, Emre Can,... Sve su to igraci svetske klase ali samo u sistemu koji je napravio Jirgen Klop. Jos pre 3,4 godine sam govorio da oni mogu takve partije da pruzaju samo u Liverpulovom sistemu, gde god drugde da odu, nece biti ni pola igraca koji su bili u Liverpulu, najbolji dokaz za to je klubovi iz kojih su dovedeni. Treba biti posten i reci, niko od njih nije imao ime pre Liverpula, a tako ce biti i posle. Jedan vrlo zanimljiv fenomen...
n

nije valjda

pre oko 1 godinu

Mane krtica iz Bayerna😉
G

Gost83

pre oko 1 godinu

Jedan je Juup Heynckes...
u

unitedalltheway

pre oko 1 godinu

Tvrdim vec pet godina i dan danas isto, da nikad niko nece biti jaci menadzer i imati bolje rezultate na klupi Bayerna od Juppa.
5

5500

pre oko 1 godinu

A Dane i Gane?
i

idemoo

pre oko 1 godinu

Joja mali joja veliki
H

Hehehe

pre oko 1 godinu

Mane može u zubima da nosi Sanea😄