Humanitarni tiket u podne: Bora Đorđević tipuje za Opštu bolnicu Čačak

Vreme čitanja: 4min | ned. 19.04.20. | 07:22

Bora Čorba očekuje plemeniti dobitak od 58.900 dinara

Današnji plemeniti listić započinjemo tradicionalnim pozdravom za najveći hrišćanski praznik:" Hristos vaskrse – Vaistinu vaskrse"! Dan je sunčan, ali i prazničan, pa smo za stranicu "Humanitarnog tiketa u podne" rezervisali gostvanje legendarnog muzičara Bore Đorđevića.

Naši čitaoci i kladioci često su upućivali zahtev da gost MOZZARTOVOG  “Humanitarnog tiketa u podne” bude Bora Čorba. Đorđević, kao iskusan kladilac, opet se vrlo rado pridružio velikom broju poznatih ličnosti koje svakodnevno pomažu u realizaciji dobrotvornog listića kompanije Mozzart.

Izabrane vesti

“Moram da pohvalim kompaniju MOZZART na društveno odgovornom poslovanju posebno u doba pandemije. Hvala MOZZARTU čije kladionice posećujem kada sam u Srbiji”.

I danas, evo Bora Đorđević je ponovo u dobrotvornom listiću, 1410. po redu. Živeo Boro i nek bude srećan praznik i dobrotvorno klađenje!

Krećemo sa Tajvana, HANG JEUN – TAIČUNG FUTURO. Rivali su ostvarili trijumfe u prvom kolu od 4:0 i 2:1. Domaći su u seriji od četiri, dosta ubedljive, pobede. Isto važi za goste. U međusobnim duelima sva tri pita su remizirali.

“Dupla šansa, jedan, iks”.

MING ČUAN – TAJVAN J. Domaći imaju jedan trijumf uz četiri poraza, prilično ubedljiva. Gosti imaju šest poraza u nizu. Startovali su rivali sa dva neuspeha, a međusobni skor je 1:0:2.

“Iks, dva”.

Sa Tajvana prelazimo u Tadžikistan, KUKTOŠ – HUČAND. Domaći imaju pobedu i remi, uz gol razliku 3:0. Gosti su na pobedi i porazu, 5:4 je gol razlika. Prvo mesto u ligi vodi u Azijsku ligu šampiona, drugo u kvalifikacije za Azijski kup. A Bora očekuje da mreže ne miruju.

“Gol, gol”.

Poslednje dve utakmice kreću u 16.00 sati, CSKA PAMIR – LOKOMOTIV PAMIR. Domaći imaju dva početna praza, a gradski rivali imaju četiri boda uz gol razliku, 3:2. CSKA je minulu godinu zaključio sa četiri pozitivna ishoda, ali je loše startovao sa dva poraza, gol razlika 1:5.

“Najsigurnije mi je da igram GG”.

ISTIKLOL – HATLON. Derbi trećeg kola jer su protivnici startovali sa dve pobede upisavši po šest bodova. Domaći imaju niz od četiri pobede, jednu od 7:0. Međusobni skor glasi 17:2:0. Uvek je bilo golova kad igraju ovi rivali, makar u mreži Hatlona.

“Tri plus”, zaključuje dobrotvorno tipovanje Bora Đorđević i potencijalni dobitak namenjuje bolnici u rodnom gradu. Opšta bolnica u Čačku dobijala je, a kako nezvanično saznajemo, dobiće nove donacije od kompanije MOZZART. 

Naredne redove posvećujemo MOZZARTOVOM društveno odgovornom poslovanju. Naša kompanija, kao mnogo puta do sad, vodi borbu da pomogne svima kojima je pomoć potrebna. Poslednje informacije glase da će MOZZART srpskim bolnicama donirati deset respiratora, za kojima vlada velika potražnja. Deset najsavremenijih respiratora za ukupnih 200.000 evra. Izdvojena su sredstva za pomoć bolnicama od 100.000 evra. Trenutno donacije od po 10.000 evra dobile su bolnice u Ćupriji, Novom Pazaru i Subotici. Potom, besplatni paketi za penzionere po gradovima Srbije, od 100.000 evra.

Svojevremeno, učestvovali smo u akciji “Bitka za bebe” i donirali smo veći broj inkubatora srpskim porodilištima, a bio je plan da kompanija donira nove inkubatore. Bili smo generalni sponzori studentskog sporta na Beogradskom univerzitetu. U Rektoratu nam je uručena specijalna zahvalnica za naročite zasluge za razvoj sporta na BU. Mozzart je bio naslovni sponzor KLS – a, sponzor ABA lige, KK Borca… Beting partneri smo KSS – a , FSS – a , FK Crvena zvezda, KK Partizan…U akciji “Sto terena za jednu igru” obnovili smo i svečano otvorili tačno 82 košarkaška terena. Poslednje je otvoreno u čast legendarnog  Slobodana Pive Ivkovića.

Mozzart ima 203 plemenita dobitnika u Humanitarnom tiketu u podne, a ukupna donirana suma iznosi 14.876.989, 00 dinara.

Podsećamo i na MOZZART – ove plemenite kladioce u “Humanitarnom tiketu u podne” sa iznosima od preko 100.000, 00 dinara.To su: Andrea Trinkijeri, Ivan Jović, Strahinja Gavrilović, Vanja Bulić, Momčilo Bajagić, Uroš Tripković, Radomir Antić, Vojin Ćetković, Vojkan Borisavljević, Zdravko Čolić, Jovan Maljoković, Nenad Stojmenović, Sara Sakradžija, Milan Caci Mihailović, Miloš Teodosić, Danica Ristovski, Dimitrije Ilić, Marko Tejić, Srđan Vasiljević, Milica Mandić, Branislav Trifunović, Predrag Miljuš, Dragana Cvijić, Boris Režak, Duško Pijetlović, Prof. Branko Đurović, Duško Nikolić, Zoran Vujičić, Milan Pavkov, Ana Joković, Ivica Šurjak, Emir Kusturica, Aleksandar Srećković, Nikola Mišković, Dejan Mišković, Zoran Višić, Ljubiša Stojanović, Milan Mačvan, Nenad Brnović, Ivan Paunić, Dejan Ristić, Milena Pavlović Čučilović, Antun Novaković, Pero Antić, Ivan Ivković, Brajs Džouns, Nebojša Vučićević, Darko Tešović i Aleksandar Simetrija Đorđević .I tako do 49 članova kluba od 100.000, 00 dinara.

MOZZART – ov  843. učesnik Humanitarnog tiketa u podne, proslavljeni eks jugoslovenski i splitski fudbaler, Ivica Šurjak, sastavio humanitarni tiket za rekordnih 823.600, 00 dinara. Ivica je dobitak usmerio ka Udruženju roditelja dece obolelih od malignih bolesti – ZVONČICA.

Obaveštenje važno za Republiku Srpsku! 

Ukoliko prođe humanitarni tiket našeg gosta Bore Đorđevića dobitak će biti doniran i za “Daun centar”, za rad sa decom u Banjaluci, zajednički projekat Beograda i Banjaluke u nadi da će takvi projekti biti masovniji. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Kvote, na odigrane utakmice, bile su aktuelne u momentu sastavljanja tiketa!

*  Takođe, analiza ponude mečeva bila je aktuelna u momentu objavljivanja rubrike. U slučaju da neki od događaja u međuvremenu bude odložen zbog aktuelne situacije vezane za proglašenu pandemiju koronavirusa, po pravilima igre na tiketima odigranim pre otkazivanja meča računaće se kvota 1,00 ukoliko utakmica ne bude održana u roku od 50 sati od vremena navedenog u ponudi za klađenje. 
Sve informacije o pravilima MOZZART igara pogledajte OVDE!

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar Mozzartove onlajn ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mestu, gde morate da obavite mnogo više koraka da biste se opkladili, preko sajta ili aplikacije mozzartbet.com samo u ŠEST koraka obavićete sve što je neophodno da bi igra počela. Detaljno uputstvo pogledajte OVDE!

PIŠU: Đurđe MEČANIN i Miloš MILIĆ


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara