Komentari na vest

Pukla transfer bomba u Čelsiju: Stiže Sančo!

E

Eto i

pre 20 dana

Opet svašta nakupovali osim onog što im treba ,špica
G

Golsio

pre 20 dana

Citao sam da je Juventus imao sve spremno ali Sanco je htio samo u Celsi. Tako bar pisu talijanski mediji
E

Eseks

pre 20 dana

Nije mi jasno sta se radi sa junajtedom,pare imaju,marketing,ma sve osim trenera..Sanco je kidao u Dortmundu i bolji je od svih krila junajteda
Š

Šejn85

pre 19 dana

Amad Dialo i Garnacho su u boljoj formi od Sancha, drugo Junajted trenutno ima 4 krila tako da je tu stvarno veliki broj igrača...dosao je i Zirkze tu je i Maunt takonda je i u rotaciji pitanje koliko bi imao prostora za igru..
G

Gost "

pre 20 dana

Zna li neko koje zadužen za transfere u Čelziju ima jedan mali na rekreaciji a nije skup...
T

Ten Hag prevara od trenera

pre 20 dana

A Ten Hag deset dana samo jedno te isto brbolja, Sančo ne ide nigde u super smo odnosima. A Sančo ga dobro zaeba. A neka je i treba. Onaj nije trener za kakvog ga izvikuju, nit je Sančo igrač kakvog ga izvikuju.
K

Kešig

pre 20 dana

Neće Gui da igra PL često. Špic je Dzekson, verovatno će se rotirati sa Enkunkuom, levo Sančo i Mudrik, desno Madueke i Neto, iza špica Palmer i Feliks. Imaju ligu konferencije, PL, FA kup i liga kup, sasvim dovoljno utakmica da se svi izrotiraju...
L

Lf

pre 20 dana

Junajted kiksnuo i to veoma ozbiljno,trener nije svoj.
N

Nek ide

pre 20 dana

Dobro sto nije dosao Sterling Ovako ga uzeo Arsenal koji je morao Nelsona da pozajmuje za da potpisu Sterlinga..
g

gost1998

pre 20 dana

Hvala Bogu pa smo se resili ove prevare od igraca. Celo leto molim Boga samo da on ode, toliko bezkprostan igrac od kad je dosao u Junajted nista uradio nije, nije bitno ko je trener bio, uvek je bio jedan obican prosek, cak u vecini slucajeva i ispod toga. Putuj Igumane, da se ne ljubimo!
S

Samuilo

pre 20 dana

Sanco ne valja, a Antoni, Rasford, Maunt, Eriksen su odlicni?
U

U Tem Denveru

pre 20 dana

Izmislio fudbal za sva junajtedova krila
g

gost1998

pre 20 dana

Nisam rekao da valjaju, ali ne mozes sve da oteras za jedan prelazni rok, ovako su dosta ocistili ovo leto, i rade fenomenalan posao. A oce minuse lupaju samo ovi sto navijaju za Celzi, ali ce brzo videti kakva je prevara od igraca. PS ja sam prvi bio u ozbiljnom hajpu kada je on dolazio u Junajted, a sad samo sto dalje od kluba...a nadam se sledece leto i svi ti koje si naveo

The KING sa Sportske

pre 20 dana

Ja sad razmisljam sta ce biti sa Mudrikom, ako se uzme uz prepostavku da ce Feliks levo Sanco tu dodje rezervna opcija znaci Mudrik vise verovatno nece igrati…
x

xnxx

pre 20 dana

pa on je doveden samo pro forme da se posalje novac u ukrajinu, decko je operisan od fudbala

The KING sa Sportske

pre 20 dana

xnxx@ Pa da to je bila cista donacija 100 miliona nista vise.
K

Kralj Aleksandar

pre 20 dana

Opet gomilaju. Sledeće godine ista priča. Novi trener i igrači
S

Soleeee

pre 20 dana

Malo para za Junajted ali ajde… Niko onako bedno nije pokazivao da ne zeli da igra u tu. Izgurali su obavezni otkup i ne zanima ih vise. Imao je i vremena i sanse, ali drugi Pogba. Problem je u glavi decku. Partiju nikad nije imao ni blizu iz Dortmunda sto je njemu na ruku, ne moze bas toliko da ti smeta ceo tim i trener. Grinvud je isto podbacio pre incidenta. Doslo neko drugo vreme ovi sto pre nisu marili, drugi sad ne trpe
H

Haxer

pre 20 dana

Da su malo u klubu pametni Grinvud i Sanco bi bili po krilima, a ne ove prevare od Rasforda, Antonija i Dijaloa koji nema dovoljno kvaliteta..
T

Trololo

pre 20 dana

Grinvud podbacio? Stvarno ne znam sta si pratio... Da je srece da je Grinvud ostao, a Rasford otisao.
S

Soleee

pre 18 dana

druze to sto ti vidis da grinvud sija sad, nije tako bilo pre incidenta, potpuno bezvoljno i ucinka nekog, pogledaj statistiku i par utakmica . Igras u Junajtedu moras da doprinosis. Kad se probio u prvi tim, prve dve sezone masina.
H

Haxer

pre 20 dana

Kao navijacu Junajteda, bas mi je zao sto odlazi, jer ima potencijal, daleko veci nego Antoni, Rasford, Dijalo..Ipak, nista cudno, prevarant Ten Hag tera sve igrace koji nesto i znaju i dovodi bivse igrace iz Ajaksa sve..Dosta za sredinu tabele, jedva cekam ledja da mu vidim..
7

73

pre 20 dana

Tako je i Mourinho, glumeci znalca, oterao De Bruyne-a, Salah-a itd. Kad je ego veci od interesa kluba, desava se upravo ovo sto gledamo...
A

Anđusara

pre 20 dana

Da si navijač Junajteda, video bi da Sančo nije dobro igrao ni kod jednog trenera niti se trudio...
I

Iggx

pre 20 dana

Čoveče, jesi li ti kao navijač uopšte pratio ove dve poslednje sezone? Neverovatno šta pišeš.
J

Joba

pre 20 dana

Bio je Sančo tu i kod prethodnih trenera. Biće da nije do Ten Haga.
H

Haxer

pre 19 dana

Pisem ono sto jeste, samo vi uzivajte sa bravurama Antonija, Rasforda, Dijaloa, i zadovoljavajte se negativnom gol-razlikom na kraju sezonu..bruka nevidjena za takak klub, a trener uziva poverenje, jer je slucajno osvojio FA Kup..
3

39393939

pre 20 dana

Zivo me interesuje imaju li neki plan kad dovode ovolike igrace ili im samo pogledaju ocene na FM i kazu ajde, neka ga...
W

Ww

pre 20 dana

Problem je sto je od tih opcija jedino Dzekson špic, dobro ajde i Guju ali on nije kalibar PL jos uvek

The KING sa Sportske

pre 20 dana

Ne kapiram ovaj transfer. Celzi je potpisao dva najtalentovanija klinca iz Juzne Amerike Kenedri Paeza i Esteva Vilijana… Oni ce morati da Prodaju sledece leto najmanje Maduekea, Mudrika i Enkukua da bih za njih otvorili neki prostor. Mada i to znaci da bi ovi Feliks, Neto, Sanco mogli da gule klupu njima kad dodju sledece sezone.
H

Hammers Srbija

pre 20 dana

E sad gledajte sta radi decko u ultra ofanzivnoj ekipi, 10+ golova i asistencija.

Proficap

pre 20 dana

Pa iskreno, kada imas 10 napadaca, mozes sebe da tako zoves. Mada, nisam nesto primetio prosle sezone tu njihovu ultra ofanzivnost. Gazio ih jenkako je ko hteo.
v

veliki strumf

pre 20 dana

Ћути бре, једва прошли Сервет. Још изгубили у Швици. Потпуни крш од клуба, купују на кило као на пијаци! Гарантујем да ни најзагриженији Челсијев фан не може да наброји све играче који су дошли у клуб у задњих годину и по. А резултати - нула!
K

Kleo

pre 20 dana

Ni sami ne znaju sta ce im, toliko opcija u napadu imaju da ce garantovano neko morati da bude i van protokola svaki vikend, posto nema sanse da ce im od 9 igraca na klupi 5 biti iz napada.