Ilija Ivić počeo prelazni rok: Stiže Bosanac iz Švedske

Vreme čitanja: 1min | pon. 13.04.20. | 11:43

Stiže i levi bek

Odličan potez napravio je sportski direktor AEK-a Ilija Ivić da poverenje ukaže italijanskom stručnjaku Masimu Kareri. Nekadašnji šef stručnog štaba moskovskog Spartaka preporodio je žuto-crne, nanizao pet pobeda u poslednjih šest zvaničnih mečeva, i učvrstio se na trećoj poziciji grčkog prvenstva.

Međutim, nije to pozicija koja zadovoljava fanove AEK-a. Oni žele borbu za vrh sa Olimpijakosom i PAOK-om, a za taj poduhvat Iviću su potrebna pojačanja.

Izabrane vesti

 AEK je na dobrom putu da dobije veliko pojačanje iz Švedske. Grčka štampa prenosi informaciju da je usred pandemije virusa korona Ilija Ivić kompletirao transfer ofanzivnog veziste Hamarbija Muamera Tankovića. Reč je o Šveđaninu bosanskog porekla koji se školovao u Fulamu i AZ Alkmaru. Ipak, vratio se u drugu domovinu, potpisao za Hamarbi za koji je postigao 22 gola u 70 mečeva.

Grci navode da je Masimo Karera aminovao angažovanje Muarama Tankovića i da će on vrlo brzo postati član AEK-a. Žuto-crni će u letnjem prelaznom roku dovesti i levog beka. I to iz Grčke, pošto je Ivić krug kandidata sveo na dvojicu.

(Foto: Star Sport)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara