PSŽ kupuje golmana

Vreme čitanja: 1min | pet. 04.09.20. | 14:17

Po manjoj ceni od očekivane

Pari Sen Žermen je ovog leta ostao bez brojnih igrača kojima su istekli ugovor poput Kavanija, Tijaga Silve, Menijea, Kuasija, talentovanog Aušiša, a jedan od retkih koji će dobiti novi ugovor je rezervni golman.

Španski mediji javljaju da je PSŽ sa Seviljom dogovorio otkup Serhija Rika koji je branio za Svece kao pozajmljen fudbaler španskog kluba u minuloj sezoni. Zbog neočekivanog produžetka sezone mu je pozajmica produžena na dva meseca, a sada će ga Francuzi i definitivno otkupiti. I to po manjoj ceni od očekivane.

Izabrane vesti

Letos je prilikom Rikovog dolaska dogovoreno da PSŽ ima opciju za otkup po ceni od 10.000.000 evra. Francuski šampion je rešio da ne iskoristi tu opciju jer mu je cena previsoka, ali je istakao želju da ispregovara novu cenu. Sevilja je pristala jer joj Riko baš i nije neophodan, a ugovor mu ističe za godinu dana i ovo je poslednja šansa da zarade bilo kakav novac.

Iz Španije stižu informacije da su se dva kluba našla na sumi od 6.000.000 evra koliko je PSŽ pristao da plati za golmana koji će i u narednoj sezoni biti alternativa Kejloru Navasu. Ostaje da se vidi kada će transfer biti i ozvaničen jer se čekaju rezultati Rikovog testa na korona virus s obzirom da je bio na odmoru na Ibici sa grupom saigrača koji su zaraženi virusom COVID-19. 


tagovi

Serhio RikoLetnji prelazni rok 2020

Obaveštavaj me

PSŽ

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara