PSŽ i Roma se raspituju za Kastrovilija, Fjorentina ni da čuje

Vreme čitanja: 2min | sub. 11.01.20. | 14:14

Prvi čovek Viole Roko Komizo ne želi da se odrekne usluga talentovanog veziste

Kako dođe vreme prelaznog roka, tako Fjorentina postane sredina koju žele da opustoše najmoćniji klubovi Italije i Evrope. Viola godinama vodi bitku za ostanak Federika Kjeze, a sada su sve aktuelniji mladi biseri Dušan Vlahović i Gaetano Kastrovili.

Tokom nedavno obraćanja lokalnim medijima prvi čovek Fjorentine Roko Komizo otkrio je da klub ne planira da prihvata nikakve ponude za dvojicu najtalentovanijih igrača i da su oni projekti za budućnost. Međutim, to ne sprečava skaute da dolaze redovno na Fjorentinine utakmice i obavljaju svoje radne zadatke.

Izabrane vesti

Ovih dana emisari klubova najviše se motaju upravo oko Kastrovilija. Pouzdani izvor informacija Đanluka di Marcio tvrdi da je skaut Pari Sen Žermena bio prisutan na stadionu Renato Dal'Ara tokom remija Bolonje i Fjorentine i da je pratio baš Kastrovilija. Rimski dnevnik Korijere delo Sport nadovezao se na ove tvrdnje svojim informacijama da je i Roma vrlo zainteresovana da angažuje Kastrovilija. Tačnije, da je Paulo Fonseka veliki poštovalac Kastrovilijevih kvaliteta i da bi voleo da već sada zatvori posao za jun.

Kastrovili je prethodne dve sezone proveo u Kremonezeu u Seriji B i do ove jeseni nije nastupao u najvišem rangu italijanskog klupskog fudbala. U dresu Fjorentine skupio je 18 nastupa, od čega 17 u Seriji A i dosadašnji učinak mu je na tri gola i dve asistencije. Njegova vrednost je prema procenama stručnjaka drastično porasla u poslednjih šest meseci i trenutno je na 25.000.000 evra. Navodno, Fjorentina za njega u ovom trenutku ne bi prihvatila ni 40.000.000 evra...

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara