Kilijan Embape (©Reuters)
Kilijan Embape (©Reuters)

PSŽ i Bolton najisplativije opcije u Mozzartu

Vreme čitanja: 3min | uto. 07.05.24. | 10:18

Nigde nećete naći veće kvote

Početak maja obično je klizavo tle u sportskim takmičenjima. Ovog utorka u jeku je završnica u Ligi šampiona, nižim engleskimligama... Mozzart je i ovog puta spremio velika iznenađenja.

Odsteri su bili raspoloženi, pa su pred vama dve kvote kakve nećete naći nigde na svetu. U pitanju su jedinica na PSŽ u sudaru sa Borusijom Dortmund u okviru revanš susreta polufinala Lige šampiona, kao i kec na Bolton protiv Barnslija u sklopu revanša polufinala baraža za ulazak u Čempionšip.

Izabrane vesti

Drugi put u aktuelnoj kampanji Lige šampiona PSŽ se doveo u tešku poziciju porazom u prvom meču. Parižani su u četvrtfinalu izgubili na svom terenu od Barselone sa 3:2, ali su se ubedljivo revanširali na gostovanju rezultatom 4:1. Ovoga puta situacija je malo jednostavnija, s obzirom na to da će Sveci igrati kod kuće. PSŽ je izgubio samo dva puta u poslednjih 13 mečeva Lige šampiona. Konkretno, u grupnoj fazi ovog takmičenja Parižani su već igrali sa Dortmundom, kada su slavili kod kuće sa 2:0, a remizirali 1:1 na strani. Pre nedelju dana u Dortmundu izabranici Luisa Enrikea izgubili su sa 1:0 od Milionera. U Ligi 1, PSŽ je postao šampion i imao je nedelju dana da se odmori i pripremi za revanš meč polufinala. Borusija Dortmund u početku nije bila kandidat da daleko dogura u nokaut fazi. Ipak, nemački tim je blizu plasmana u finale Lige šampiona prvi put od 2013. Dortmund je prošao PSV i Atletiko Madrid u plej-ofu. Ovoga puta BVB je sebi napravio minimalnu prednost zahvaljujući golu Niklasa Filkruga. Biće teško Borusiji da zadrži nesigurnu prednost jer prema statistici, Dortmund nije pobedio na pet od sedam prethodnih gostovanja u Ligi šampiona. U Bundesligi izabranici Edina Terzića su na petoj poziciji, a tim neće završiti niže. Podsetimo, sledeće sezone ova linija u Nemačkoj daje pravo igranja u Ligi šampiona. Borusija je u prošlom kolu na svom terenu savladala Augzburg rezultatom 5:1.

-------------

Koji je tvoj navijački san?

Da li maštaš o tome da gledaš Real Madrid na Santjago Bernabeuu, Mančester Junajted na Old Trafordu ili možda Borusiju Dortmund na Vestfalenu?

Mozzart ti ovog proleća ispunjava želje.

Učestvuj!

-------------

BOLTON - BARNSLI (UTORAK, 21.00), KEC 1,75

Bolton je dobio ogroman zamah i deluje rasploženo u ključnom momentu u sezoni. Tim je imao sjajan završetak u Ligi 1 pošto je bio bez poraza na osam mečeva zaredom. Četiri susreta tokom ovog kalendarskog perioda završena su pobedama Boltona, koji je kampanju okončao na trećem mestu sa 87 poena iz 46 kola. I u prvoj utakmici polufinalne faze borbe za promociju, Bolton je u gostima uspeo da pobedi Barnsli rezultatom 3:1 i sada mu kod kuće preostaje da sačuva prednost. Barnsli nije uspeo da slavi na sedam mečeva zaredom. Uz to, pet susreta tokom ovog perioda završio je porazima. Barnsli je ligaški deo trećeg ranga završio na šestom mestu sa 76 bodova. Oba međusobna duela Boltona i Barnslija u ligaškom delu završena su nerešeno.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Obaveštavaj me

PSŽ
Dortmund

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara