Naslovna strana A Bole
Naslovna strana A Bole

Prvo pojačanje novih gazda Čelsija? Gvardiola ga svrstavao među najbolje na svetu, Sporting traži 50.000.000?

Vreme čitanja: 2min | sre. 06.07.22. | 10:16

Tvrde portugalski mediji

Razmetao se Tod Boli bombastičnim izjavama, ali nakoh višenedeljenog tihovanja među navijačima se već može čuti ono: “Pravićemo mi Romana Abramoviča od blata”. Jer tokom ovog prelaznog roka Plavci još nisu doveli nijedno pojačanje, a već su ostali bez Romelua Lukakua – uzeli sramno niskih 8.000.000 evra za pozajmicu Milanu – Antonija Ridigera i Andreasa Kristensena.

Novi gazda londonskog kluba možda je ipak krenuo po prvo pojačanje, portugalska A Bola tvrdi da će u narednim sastima Plavci poslati ponudu za Sportingovog vezistu Mateusa Nunesa.

Izabrane vesti

Sve skupa, transfer bi koštao 50.000.000 evra, od toga 45.000.000 bi išlo fiksno, još 5.000.000 bi zavisilo od bonusa. Ostaje doduše da se vidi da li A Bola ima prave informacije, jer se Nunes do sada uglavnom dovodio u vezu sa Vulverhemptonom.

Kad govorimo o Čelsiju, pisalo se o Žilu Kundeu, jer Tomasu Tuhelu najviše škripi sa štoperima, te Rahimu Sterlinu i Rafinji. U poslednje vreme se klub dovodio u vezi i sa Kristijanom Ronaldom, tek sada sa Nunesom.

Reč je o 23-godišnjem centralnom vezisti, koji je zaista imao dobru sezonu iza sebe i mogao bi da osveži Čelsijev vezni red. Mada nam se čini da Tuhel ima preče brige. Pa opet, nemojmo zaboraviti reči Pepa Gvardiole posle sudara Mančester Sitija i Sportinga u prošloj sezoni Lige šampiona.

Sporting je fantastičan tim, dobro razmenjuju loptu, imaju brze i inteligente igrače. Rekao bih da je Mateus Nunes jedan od najboljih fudbalera današnjice”.

S druge strane, treba imati na umu da je Nunesov menadžer čuveni Žorž Mendeš, koji je baš nedavno sedeo sa Bolijem kako bi razgovarao oko Ronalda. Pa je možda tražio i uslugu pride?



tagovi

Mateus NunjesLetnji prelazni rok 2022

Obaveštavaj me

Čelsi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara