Jelena Cvetković (u sredini) na utakmici Lige šampiona za dame
Jelena Cvetković (u sredini) na utakmici Lige šampiona za dame

Prvi put u našem fudbalu: Četiri dame sude Zvezda - Čukarički

Vreme čitanja: 1min | pet. 24.05.24. | 11:54

Čast za Jelenu Cvetković i njene koleginice

Pre mesec dana polufinale Lige šampiona, za dva meseca i Olimpijske igre u Parizu, a kad je već tako cene van granica, red je bio da Jelena Cvetković u rođenoj državi dobije priznanje kakvo su joj ukazali stranci.

Cvetkovićeva će u subotu veče biti glavni arbitar na utakmici Crvena zvezda – Čukarički, u okviru završnog kola Mozzart Bet Superlige Srbije. Skoro revijalan susret, jer crveno-beli su osvojili duplu kruinu i samo je slave na stadionu „Rajko Mitić“, a Brđani maltene, prema rečima trenera Gorana Stanića, nemaju objektivnih šansi da se plasiraju na evropsku scenu.

Izabrane vesti

Duel će ući u almanahe našeg fudbala, jer će prvi put na utakmici elitnog ranga sudijski tim činiti četiri dame. Cvetkovićevoj će pomagati Ivana Jovanović i Aleksandra Kostić, dok će u VAR sobi biti Milica Milovanović.

Podsetimo, Jelena Cvetković je u novembru 2022. debitovala na terenu Mozzart Bet Superlige, jer je u Kragujevcu vodila utakmicu Radnički – Radnik.

Nedavno je bila glavni sudija polufinala Lige šampiona u konkurenciji nežnijeg pola, Pari Sen Žermen – Lion, a u Francusku će se vratiti za dva meseca kad na programu bude olimpijski turnir za dame.


tagovi

Jelena CvetkovićSudijesudijaMozzart Bet Superliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara