Komentari na vest

Prvi problem za Zvezdu: Puma dobio udarac, preskočio trening

G

Gramatičar

pre oko 1 mesec

“Dobila je Puma…”?! Ako se ne varam Puma Rodrigez je muškog pola…. Bravo za gramatiku i pismenu obuku koju posedujete

Bojank91

pre oko 1 mesec

Sećam se kad je Severina nagazio loptu i pao, a onaj grobarski komentator sa Arene kaže "Pala je Severina".
D

Don Vito Corleone@đapekorleone

pre oko 1 mesec

@ đapekorleone – ti verovatno imaš neki oftalmološki problem! Rekao si da uživam u igri Pume! Ovo je vic nedelje! Videćeš kako će večeras igrati tvoji strip junaci iz Afrike! Verujem da ćeš uživati u njihovoj nemoći!
đ

đapekorleone

pre oko 1 mesec

Pročitaj ponovo moj komentar pa vidi ko ima oftalmološki problem. Sportski pozdrav
L

Liga sampinjona

pre oko 1 mesec

Ima Bode da ih vrati na fabricka podesavanja!😂🫡
m

molim?

pre oko 1 mesec

Prosto je neverovatno šta se dešava. Glazer već dugo povređen, Drkušić tek stigao i naravno da ne može da igra ovu, Rodić daj Bože da može 60 minuta, Spajić do sada nekako mekan, kiksa, ali će valjda biti pravi. Olajinka ne može više od 45 minuta, Milson se još nije uklopio, a i deluje da ne može više od 45 minuta, Ndijae ne znamo da li i koliko može, da li će se rizikovati sa njim ili ne, srećom pa imamo Duartea koji može svih 90 minuta. Ivanić takođe ne može više od 60 minuta. Kad se sve sabere, Điga, Seol, Hvang, Elšnik zdravi, pravi i spremni. Srećom imamo 5 izmena, ali više će biti prinudne nego taktičke ako zatreba. Bojim se da za ovaj meč Miloje ima jedan plan, i ako po njemu ide, onda može da menja u suprotnom, biće čupavo.
L

LXXIII

pre oko 1 mesec

Alo akademac, malo pismenosti molim.
G

Gost1232

pre oko 1 mesec

Prodali ste Bukarija sada placite! Takvo krilo sa tom brzinom nacicete ali kad na vrbi rodi grozdje. Slusam onog manijaka na youtube analizira Zvezdu i njenu igru. Kaze Milson dobar,Puma dobar i ovaj Duarte? Pitam se ko ga placa!? Kaze taj strucnjak; Puma voli da centrira i to mu lepo ide,kao za to se cesto odlucuje. Pa on drugo ni ne zna, to mu je alibi,ceo je alibi igrac! On nema jedan na jedan i onda nek centrira,zalama!On ne zna da napadne beku ledja da se zavuce iza kao Bukari koji je bio nepredvidiv cak i za Man Siti kome je dao gol, kao metak je bio. Ovaj ceo predvidiv igrac sa 26 godina 3,4 gola u karijeri,3,4 asistencije za te godine? Gde si bre ti prijatelju igrao? Ko ovde koga zavlaci? To statistika jednog igraca sa tolikim godinama u fudbalu? Milson jos na hajletsu se vidi da se radi o cirkuzantu i to je jedan lazan igrac sa laznim ispravama. Fristajler igrac. Gledam ga protiv cuke i onu predhodnu,pada valja se ocekuje faul, klasican brazilac samo lazan. Jedan na jedan on sme da ide za 90 minuta u Zvezdinom dresu. On niti je brz, niti je profesionalan igrac, on je tu zalutao,ali bice brzo najureni obojica. Iz svakog pada njegovog i gledanje u sudije sledi nam kontra napad iz koga preti gol naravno, zamislite to u evropi? Olainka kakav takav covek ima mnogo iskustava u ls,le. Bolji je 3 puta. Slavija bas sa njim jedno vreme igrala redovno to takmicenje i mnogo im pomogao. Ali i on je u nekom padu,nezadovoljan transferom itd. Kaze za Duartea kao i vecina vas koja ste si primili na golove protiv Jedinstva i Tekstilca? A sta bi protiv Cuke, video se nije. I on za 28 godina ima najvise 20 golova u karijeri, proverite sve na rezultatima klikom na njih, nema lazi nema prevare. Videcemo i tog Duartea u Ls,Le. Za njega je Serif tenk igrac,pozrtvovan i zna da se bori za loptu, odlicno ulazi i bije te stopere i dobro glavom pogadja. Nema straha kod njega ,tezak je za cuvanje. Nezgrapan. Kao sto je Lukaku bio, ili ako se seca neko ono Ndoja camugu igrao nekad za Kopenhagen pa evo i skorasnji primer onaj iz Makabija sto je igrao protiv nas na P se zove. Oni nemaju neku statistiku ali u ugri Target men mnogo znaci. I ovo sa golmanom, o cemu se radi ovde ? Sta je sa tim Glazerom? Alo igramo kljucan mec, nemas bukvalno 4 igraca koja fale. Golman,Stoper,levi Bek,Krilo jedno mozda i oba krila.
B

Banjaluka Aco

pre oko 1 mesec

Pa brate koliko je Serif dao glavom golova? On je igrom glavom na Vi. Za Bukaria si sve lepo rekao
R

Rajko car

pre oko 1 mesec

Siguran sam da je sa Glazerom isti problem kao sto je bio sa Olajinkom.

BigApple

pre oko 1 mesec

Koliko ti nalupa gluposti brate moj? Kako jedva cekam sjutra da vas sve pesimiste ospore. Toliko ste negativni lazni strucnjaci, neispunjeni i neostvareni. Niste svjesni koliko ove godine imamo dobru ekipu…. Tek ce da pisu o nama ove godine.
t

tvorza povlo

pre oko 1 mesec

To je samo + jer je najgora vezara i prevara u pitanju, tog ako vidite da probije bilo kog igraca secem K
g

gost266

pre oko 1 mesec

Provaljen igrac,lazan igrac. On se nasao da centrira? Sto nije centrirao tako kad je Tadic bio na vlasti? Salim se malo,ali me iznervira glupost Puma igrac pa kurac moj pojedem ako je on igrac. I Milson isto,fristajler! Nadam se samo da ce brzo da ih najure,oboica vrede zajedno 1 milion.
R

Rajko car

pre oko 1 mesec

Mozes misliti.Jedno od 7 levih krila koje imamo i doveli smo jos 2 leva,a desno koji ce nam.Jedinog zadnjeg veznog prodamo za sicu koja nam uopste nije potrebna! Gde su pare od Nedeljkovica,Mijatovica,Bukarija ? Plus jos 20 mil od lige sampiona.Sve zajedno izmedju 40 i 50 mil.eu!? Nemamo desno krilo,zadnjeg veznog,bekove.Svake godine imamo sve losiju ekipu.Eto kolilo se planski radi u Crvenoj Zvezdi.Mi se radujemo zaradi,a te pare zavrse u Terzinom dzepu.

RealNo1

pre oko 1 mesec

Никакв проблем, Катаи, Пруцев, Јовановић и Олаинлка могу да играју на тој позицији и да се не осјети недостатак Пуме. И Дарјане побогу, провјери текст прије објаве, срамота за ово "добила".
P

Prijatelj Milan Kolektor

pre oko 1 mesec

"Dobila je Puma Rodriges udarac u predelu lista".
Z

Zauvek zvezdaš

pre oko 1 mesec

Puma iovako teško da bi počeo sutrašnju utakmicu. Po meni jedina dilema Milojevića je ko da počne Mimović il Rodić. Mimović je malo problematičan zbog treme i uvek loše ulazi u utakmicu a Rodić zbog fizičke spreme. Tako da mislim da će ipak Mimović početi utakmicu: Marko Ilić-Mimović, Điga, Spajić, Seol-Hvang, Elšnik-Luka Ilić, Ivanić, Olajinka-Endiaj U toku utakmice sigurno ulaze Milson umesto Olajinke koji kao i Rodić ima snage za jedno poluvreme Dalsio koji će menjati Luku Ilića ili Ivanića i Duarte umesto Endiajea tamo negde posle 60 minuta ako imamo povoljan rezultat. Šanse da uđu imaju još Stojić, Rodić, Kanga i Katai ali sve zavisi u kom smeru ide utakmica dok Drkušić možda bude odigrao poslednjih 10 minuta plus produžetak i onda će Miloje ultradefanzivnom postavom 5-4-1 da čuva rezultat i zatvori utakmicu.
S

Sunking

pre oko 1 mesec

Veseli Darjan "Dobila" je Puma Rodrigez udarac A Zvezda nije htela da "baca graške" Auuu Od sad samo njega čitam 😂😂😂
Y

YayaT

pre oko 1 mesec

Sramota kako pisete o sampionu Srbije,proslogodisnjem ucesniku LS. Svakog dana negativa,sumnja..Vec ste zaboravili Lugano,Kijev...
B

Balvan

pre oko 1 mesec

Ne vidim kakav je tu problem rođače?! Za lika se vidi odmah da je drvo i da neće uspeti u Zvezdi. Neka unapređena verzija Van la Prevare...
A

Ajde zvezdooo

pre oko 1 mesec

Znači čim se povredio nije spreman.Zvezda nije uigrana i to će se videti sutra.Jedina šansa su nam kontre tj iz kontre pokušati dati gol.
C

CaleB pravi

pre oko 1 mesec

Bas "velika steta" ako Puma ne bude mogao da igra....covek je zalutao u Zvezdu, samo zahvaljujuci nasem "vanserijski sposobnom" skautingu. Ovaj tim je, da se ne lazemo, barem za 50 odsto slabiji od onog prosle sezone. Neka nam je vasiona u pomoci sutra.
K

Komentator

pre oko 1 mesec

Nemoj da mračiš, popij svetlo :)
B

Bate

pre oko 1 mesec

Tesko da ce biti ispod 3,4 komada.Stoperi ne uigrani,nemamo desno krilo ni zadnjeg veznog.Kamo srece da gresim,ali pitacu vas sutra posle utakmice.4:1 ili 3:0 za Bodo bez problema..
B

Bar ta

pre oko 1 mesec

krila nisu problem ....
O

Ostertag

pre oko 1 mesec

Imamo jos 7 krilnih igrača...
D

Don Vito Corleone*

pre oko 1 mesec

Kakve to ima veze sa sutrašnjom utakmicom u Norveškoj, što je Puma dobio udarac?! Taj Puma nema veze sa svremenim fudbalom, igrač za zonske timove u Srbiji!
đ

đapekorleone

pre oko 1 mesec

A najjači su mi ovi navijači iz fotelje, lik igra profesionalno fudbal i zarađuje, očigledno mu dobro ide, dok ti smrdiš u fotelji. Pusti dečka neka igra fudbal, kod nas Mesi u prajmu da dođe ne bi mogao odmah kvalitet da pokaže, sve zahteva vreme. Zavali se u fotelju i uživaj.
@

@đapekorleone

pre oko 1 mesec

Ali prajm....izvini, a šta mu to dođe? Postoji li neka srpska reč za to?