Koen Kastels (Reuters)
Koen Kastels (Reuters)

Prvi golman Belgije ide u novi ambiciozni saudijski projekat

Vreme čitanja: 1min | čet. 30.05.24. | 13:46

Već ga čekaju neka zvučna imena

Polako se zahuktava letnja fudbalska pijaca pa treba očekivati da saudijski klubovi opet odigraju bitnu ulogu. Prošlog leta su napravili oluju dovođenjem velikih imena iz evropskog fudbala, a najviše su se pojačala četiri najveća kluba.

Možda će ovo leto biti prilika i za manje klubove da dovedu neka ozbiljnija imena i ojčaju da budu konkurentiji. Jedan zanimljiv transfer je već dogovoren. Belgijskim golman Koen Kastels će nastaviti karijeru u novom saudijskom prvoligašu Al Kadsiji.

Izabrane vesti

Reč je o klubu koji je vež uložio značajna sredstva u kvalitetna pojačanja i prošetao se kroz drugu ligu. nekada su ovaj klub trenirali i naši stručnjaci Aleksandar Stanojević i Aleksandar Ilić, a prošlu sezonu je na klupi započeo slavni Robi Fauler. Nije dugo izdržao i zamenio ga je Španac Mičel koji je ranije vodio Sevilju, Marselj, Olimpijakos, Hetafe…

U prethodnoj sezoni je prvi golman bio njegov zemljak Džoel Robles koji je nekada branio za Atletiko, Everton, Betis, ali sada će ga zameniti pomenuti Belgijanac kojem je istekao ugovor u Volfzburgu. Želeli su ga Anderleht i Seltik ali su Saudijci ponudili više para. Kastels bi na predstojećem EP trebalo da bude prvi golman belgijske reprezentacije s obzirom da Tibo Kurtoa nije pozvan.

U timu Al Kadsije su još neka poznata imena poput Kika Femenije, Embajea Dijanja, Lusijana Vijeta, Alvara Gonzalesa, Andrea Karilja, Kevina Rodrigeša


tagovi

Koen KastelsLetnji prelazni rok 2024Al Kadisija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara