Komentari na vest

Prva nemačka provera neuspešna, Nagelsman nervozan na deset dana pred otvaranje

Z

Zaza Paculia

pre 4 meseca

Nedostaju Kros i Ridiger Ter Stegen mora na gol Haverc da ulazi sa klupe Ovom timu treba da Filkrug igra, da mogu nekoga da gadjaju. Docice oni do polufinala bez problema.
D

Dejani

pre 4 meseca

Šta ima da se nervira.. Nisu mu igrali ovi sto su igrali finale LS. Falio im Kroos. Nije imao ko da unese kreativnost, inače bi dali minimum 2 gola.
B

Bodin

pre 4 meseca

Ova Nemačka jednostavno nema kvalitet,da nisu domaćini njihov maksimum je prolazak grupe
U

Ukrajina

pre 4 meseca

će biti iznanadjenje Eura
n

nedano

pre 4 meseca

Je li jedini ja vidim da ona panjina haverc nema sta traziti u ovakvoj ekipi ili u nekom top klub. One noge mu duge ko nekakva caplja. Isforsirali ga arsenalu na max, zabio nekakve odbice da bi smirili navijace i opravdali paprene novce koje su dali za njega, uz to je i najplaceniji igrac u arsenalu. Kad ti se posreci u zivotu.
B

Brko

pre 4 meseca

Nedavno su u punom sastavu dobili francuze. Mnogi se sad štede, čuvaju od povreda. Nema smisla gristi na terenu i igrati agresivno
B

Bnm

pre 4 meseca

DA NARAVNO, ENO I ENGLEZI SE STEDELI PA NAPENALILI 3:0 BOSANCE. AJ NEMOJ SRAT, AKO MI UOPSTE PRODJEMO U 1/8 JEDINA NADA NEKA DA BI POSLE TOGA MOZDA MOGLI DA SE NADAMO 1/4 FINALU JE DA NAM ZAPADNU NEMCI. ONI SU VEC PUKLI NA EURU SAMO IM NIKO NIJE JAVIO, OD 2014 IGRA IM JE KATASTROFA...
L

Laker

pre 4 meseca

Alexander Pavlowitz debitovao
S

Stranac1

pre 4 meseca

@Laker ma jok igrace sa Spajicem i Mijailovicem zajedno i osvojice Evropsko .
D

Delija penzioner

pre 4 meseca

Ovaj nezna da sastavi tim , nezna da probudi ekipu da im u toku utakmice ukaže na grešku ili kaže šta da probaju da odigraju , i onda kao na kraju on eto nervozan i besan , izmene su bile totalno pogrešne izgledali su kao tim koji neželi da pobedi.
j

jokerkoma87

pre 4 meseca

A ti ne znas da se ne zna pise odvojeno...
D

DidierDrogba11

pre 4 meseca

Švabe jadne.