PRVA LIGA SRBIJE: Grafičar sve upropastio, Čačani se četvorkom uključili u borbu za vrh

Vreme čitanja: 2min | ned. 29.11.20. | 14:51

Kiksnula i Kolubara

Sve što dobro urade na domaćem terenu, Grafosi prospu na strani. Takvu sliku gledali smo tokom čitave jeseni, a danas u Sremskoj Mitrovici dobili smo samo potvrdu. Ekipa Radničkog, zahvaljujući odličnoj partiji napadača Ivkovića, savladala je ekipu sa Senjaka (3:1), i znatno joj umanjila šanse da se domogne mesta koje vodi u elitu. Grafosi će zimsku pauzu dočekati sa čest bodova manje od drugoplasiranog Kabela, dok je lider Radnički iz Kragujevca gotovo nedodirljiv. Težak posao za ekipu Radomira Kokovića, ako Ljubičasti, kao filijala Crvene zvezde, imaju uopšte ambiciju da se domognu više ranga.

Radnički iz Sremske Mitrovice odigrao je jedan od najboljih mečeva ove jeseni. Imao je domaćin snage i znanja da iskoristi brojne defanzivne propuste gostiju. Pre svih dvostruki strelac Ivković. Pomenuti igrač je potvrdio trijumf tima iz Sremske Mitrovice i ugasio nade Grafosa u 79. minutu.

Izabrane vesti

Jedina sreća za tim Radomira Kokovića je činjenica da je veliki kis napravila i Kolubara. Tim iz Lazarevca je samo remizirao sa davljenikom Zemunom. Kolubari nije vredelo ni vođstvo od 11. minuta, pošto su Gornjovarošani iskoristili jednu od malobrojnih prilika i stigli do pozitivnog rezulltata.

Grafičar i Kolubara će prvi deo prvenstva završiti bodovno poravnati, ali su u trku za vrh uključio i čačanski Borac. Mimo svih očekivanja tim iz srca Šumadije je pregazio Trajal u Kruševcu – 4:0. Dovoljno za peto mesto i 26 osvojenih bodova.  

PRVA LIGE SRBIJE – 17. KOLO

Subota

Budućnost - Žarkovo 2:1 (0:1)

Dubočica - Radnički Pirot 3:2 (1:0)

Jagodina - Radnički 0:0

Loznica - Dinamo Vranje 3:3 (2:0)

Železničar - Kabel 0:2 (0:1)

Nedelja

Kolubara - Zemun 1:1 (1:0)

Radnički SM - Grafičar 3:1 (1:1)

Trajal - Borac 0:4 (0:1)

Ponedeljak

13.00: Sloga – IMT

***kvote su podložne promenama



tagovi

GrafičarKolubara Lazarevac

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara