Nemanja Glušica (Star sport)
Nemanja Glušica (Star sport)

Provincijski Urugvaj i dalje na vrhu, katastrofa Zemuna, Trajal slavio u Inđiji

Vreme čitanja: 2min | ned. 15.09.24. | 18:07

Četa Nemanje Glušice nastavlja sa dobrim igrama

Još prethodne sezone je Mačva igrala dobro i bila nezgodan rival svakome ko na nju naleti. Ista stvar se dešava i ove. Ekipa trenera Nemanje Glušice ima zabeležila je šestu pobedu i to na gostovanju Radničkom u Sremskoj Mitrovici - 1:0. Tim iz Šapca je trenutni lider šampionata, uz Grafičar. Gol odluke postigao je Stefan Đurić.

Upravo je filijala Crvene zvezde golom Babakara Embupa u završnici slavio protiv Radnika iz Surdulice i tako zalečio rane posle poraza od Mačve u prethodnom kolu. Tim koji predvodi Marko Neđić i ove sezone igra napadački i dopadljiv fudbal.

Izabrane vesti

Zemun ima katastrofalan početak sezone. Posle ubedljivog poraza od Slobode na gostovanju (3:0) pre dva kola, šuškalo se da će trener Dejan Nikolić dobiti otkaz, spasila ga je pobeda protiv Trajala, ali su Zemunci ponovo podbacili, ovaj put, bolja je bila Dubočica (4:1). Da stvar bude gora, plavo-zeleni su tim sa najmanje postignutih golova u od svih ekipa.

Ni Trajal nema ulaz u sezonu kojim može da se zadovolji. Već posle prvog kola smenjen je trener Ivica Momčilović, ali tim iz Kruševca sad polako hvata ritam, pošto je na gostovanju slavio protiv Inđije. Lazar Čumić je zatresao mrežu Tasića u 14. minutu da bi Ristić u smiraj prvog poluvremena duplirao prednost. Bio je to šok od kog Inđija nije uspela da se oporavi. Sve što su uspeli da urade, to je da smanje rezultat preko Mitrovića u završnici susreta.

MOZZART BET PRVA LIGA SRBIJE – 7. KOLO

Subota:

Voždovac - Smederevo 0:1 (0:0)

/Balabanović 53/

Nedelja

Inđija - Trajal 1:2 (0:2)

/Mitrović 81 - Čumić 14, Ristić 45+1

Grafičar - Radnik Surdulica 1:0

/Embup 84

Radnički Sremska Mitrovica - Mačva 0:1 (0:1)

/Đurić 15/

Zemun - Dubočica 1:4 (0:1)

/Rošević 70 - Ratković 8, 85 Mijailović 63ag, Đorđević 78,

19.00: (1,47) Javor (3,70) Sloven Ruma (7,75)

Ponedeljak

16.00: Mladost GAT – GFK Sloboda Užice

19.00: Borac 1926 – OFK Vršac

***Kvote su podložne promenama



tagovi

Mozzart Bet Prva liga SrbijeFK InđijaDubočica

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara