Proradio Marko Šćepović – dva komada za tri minuta (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | čet. 05.12.19. | 20:14

Rizeu prednost u prvoj utakmici šesnaestine finala Kupa Turske

U prvenstvu igra, još ga neće gol, zato je kup njegovo takmičenje. Tamo gde je stao pred kraj oktobra, kad je postigao prvenac na gostovanju Čankiriji, nastavio je Marko Šćepović ove večeri i pokazao da se u masovnijem turskom takmičenju snalazi kao riba u vodi. Srpski centarfor bio je centralna figura u pobedi Rizea nad Samsunom kojim je klub sa severoistoka države stekao prednost u meču šesnaestine finala – 3:2.

Šćepović je dao dva gola i nagovestio da bi u nastavku sezone mogao da bude od koristi ekipi koju je pojačao u završnici letnjeg prelaznog roka, potpisom iz Videotona. Najpre je dobro pratio napad saigrača i sačekao pas Brazilca Sasea, da bi samo tri minuta kasnije iskoristio katastrofalnu grešku odbrane rivala, stuštio se ka golmanu Altinu i doneo domaćinu, činilo se, sigurnih 3:0.

Izabrane vesti

Golovima Šćepovića u 28. i 31. minutu, kao i uvodnim Morozjuka u 18, Rize je delovao kao tim koji će već u prvom susretu osigurati dovoljnu zalihu da ne mora da brine za revanš. Ovako, Sulu pred kraj prvog i Javuz iz penala četiri minuta pre kraja doneli su drugoligašu Smasunu nadu da će 14. decembra stići jedan gol zaostatka.

Marko Šćepović će narednu priliku da upiše prvenac u Superligi Turske imati u ponedeljak, na gostovanju Kajzeriju.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara