Omri Glazer (©Starsport)
Omri Glazer (©Starsport)

Propustio kvalifikacije, ali neće početak Lige šampiona: Glazer spreman za Benfiku

Vreme čitanja: 2min | čet. 12.09.24. | 09:41

Izraelcu najzad svi nalazi uredni, među stative bi mogao već protiv Napretka

Ništa nisu želeli da rizikuju u Crvenoj zvezdi tokom kvalifikacija, propustio je Omri Glazer obe utakmice plej-ofa sa Bode Glimtom. Još tada je bilo nagoveštaja da bi u revanšu mogao da stane među stative, međutim, odlučeno je da ne vredi reskirati. Imao je sasvim dovoljno vremena za oporavak i nakon reprezentativne pauze Vladan Milojević će moći da se osloni na Izraelca.

Omrija Glazera nije imao za kvalifikacije, ali će ga imati za početak Lige šampiona. Izraelski golman biće spreman za Benfiku. Odradio je niz kontrola, svi nalazi su mu najzad uredni. Dakle, više ne postoji nikakva prepreka da se vrati, a prvi nastup u sezoni bi mogao da upiše za vikend protiv Napretka.

Izabrane vesti

Dobio je srpski šampion od lekara ohrabrujuće vesti pred nastavak sezone, konačno će Vladan Milojević imati prvog čuvara mreže. Protekle sezone Omri Glazer je spadao među golmane sa najviše intervencija u Ligi šampiona, unosio je mirnoću i davao stabilnost crveno-belima. Bilo je i interesenata iz ‘liga petice’, privukao je pažnju Strazbura, Sevilje, Betisa, no Beograd nije napustio već posle godinu dana.

Apetiti Crvene zvezde nisu zadovoljeni, do transfera nije došlo, a izraelski golman propustio je bezmalo celo leto. Krajem minule sezone zadobio je povredu primicača, oporavio se, ali mišić u potpunosti nije zacelio. Tek nekoliko dana radio je tokom pripremnog perioda, i to za vreme boravka crveno-belih u Sankt Peterburgu gde je obnovio povredu.

Nije bio u takmičarskom ritmu Omri Glazer, nije ni putovao na gostovanje Bode Glimtu. Odustali su na Topčiderskom brdu od ideje da ide u Norvešku, ponajviše zbog veštačkog terena. Postojale su indicije da bi mogao da se nađe među stativama u revanšu, no to se nije dogodilo. Preskočio je kvalifikacione utakmice, zalečio mišić i u subotu bi protiv Napretka na stadionu “Rajko Mitić” mogao da upiše prvi nastup u sezoni pred otvaranje Lige šampiona sa Benfikom.



tagovi

Omri GlazerFK Crvena zvezdaLiga šampionaMozzart Bet Superliga

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara