Komentari na vest

Propuštenih šest meseci karijere: Torino neće otkupiti Kabića, Jurić mu nije dao ni minut

I

Istino_mer

pre 18 dana

Sinak središ probleme u glavi i počneš ozbiljno da "grizeš" na treninzima i zaboraviš ideju o tome da si neka zvezda i da moraš ozbiljno i "krvavo" da odradim za pare koje su uložene u tebe i koje su ti date ! U suprotnom na odličnom si putu da se sam sebi us..Eš u život i karijeru !
S

Sladjann

pre 20 dana

Nije za zvezdu,Torino,Vojvodinu....trenutno je za sredinu tabele neki prosečan klub prve lige Srbije....gde bi mogao da igra,sat vremena po utakmici ,da se ne lažemo.....
P

Pst

pre 21 dana

Talijani bi po obicaju da je za dz. Odlican spoljnji igrac ako Olainka ode moze biti opcija za desnu stranu napada.

Chiske

pre 21 dana

Da li ovo znaci da je propalo sa dovodjenjem Mede?

Chiske

pre 21 dana

Ovo je bilo upuceno @prijatelj

Chiske

pre 21 dana

Ovo je bilo upuceno @prijatelj

Chiske

pre 21 dana

Ovo je bilo upuceno @prijatelj

Chiske

pre 21 dana

Ovo je bilo upuceno @prijatelj

Chiske

pre 21 dana

Ovo je bilo upuceno @prijatelj

Chiske

pre 21 dana

@prijatelj

Chiske

pre 21 dana

Ovo je bilo upuceno prijatelju
S

Srle1

pre 21 dana

Mozda i najbolji Zbiljin posao, bolji mozda i od Njegosa. Uvaljao brokolija za 800k, neke procente koji vec ne vrede nista, plus dobio 50% Radulovica. Ako ode Radule u MLS za 2.5m, to znaci da su na Kabicu cisto zaradili malo vise od 2m. Za igraca koji nije bio ni u prvih 20 Vose. Vrhunski!
p

prijatelj

pre 21 dana

Vraca se bludni sin, Polutanovic. Pozdrav za ernesta i deep purple sto iz interesa Mja ovo nisu podelili.
p

podbara

pre 21 dana

Apelujem na gosn' Zbikija, na Maradonu MJ (Voja mu dao nadimak) da dovedu Valakaria ili Ze Turba, kako bi Voja nastavio da pise na forumu. Draze mi je da Voji oprostim ruznu proslost, nego Poletanovicu 🤣

Miki

pre 21 dana

Video je šta treba da radi pa ukoliko bude trenirao koliko treba i imao talenat ima šanse da napravi iskorak. Ipak sve zavisi od njega.
Z

Zemunski kej

pre 21 dana

Mora da igra. Mekan igrac.Ima neku brzinu i tehniku ali izbegava kontakt. Mozda kasnije sazreva. U svakom slucaju video je sta se trazi,neka se potrudi ili ode karijera.

Marko Pavlovic

pre 21 dana

Nije igrao ni u uvezdi, a igraće u kalču. Ne znam šta se očekivalo
s

spaniard

pre 21 dana

Kada sam napisao komentar pre 6 meseci,kada je odlazio, dobio sam niz negativnih komentara. Ali činjenica je da naši najtalentovaniji igrači nema šta da traže u ligi petice(postoje izuzeci, jako su retki, i to je isključivo individualna sposobnost da se adaptiraju, a ne proizvod nekog sistema).Naš sistem ih dovede do maksimalnog razvoja do 18 te godine,onda nama izgleda da smo na nivou nekih evropskih igrača u tom uzrastu, a u stvari smo miljama daleko....
V

Vlada79

pre 21 dana

Jeste, slazem se, ali treba dodati jos nesto, to sto se grade stadioni, stavlja trava i postavljaju reflektori ne znaci nista. Mi nismo krstenog trenera, izbacili zadnjih 10 godina. Svi koji su se pojavilli nisu stigli do liga petice, osim Jokana, Ivića i Pauna a i oni se nisu bas proslavili. Treneri koji rade sa decom su umisljeni, neznalice, jure rezultat a ne razvoj dece...Evo iskreno, moje dete trenira fudbal a ja fudbal pratim evo vec 40 godina od 1986 i SP u Mexicu i iskreno ovo video nisam. U mladjim kategorijama se rezultati, ako pričamo o manjim klubovima, postižu tako što treneri isforsiraju neko pre vremena sazrelo dete (ako imaju dvojicu još bolje) i ta deca igraju sve, trče gore, dole, uzimaju loptu, daju golove... i ako neki od tih klinaca ne dodje na tekmu, ta ekipa verovatno gubi. Posle 2 godine, kad ostala deca sazreju, ta dva deteta, više ne mogu da pruže nista na terenu jer su umesto razvoja forsirali snagu. E to je problem, što Djora i drugari dele diplome, i onda svako može da bude trener....toliko. Napomenuo bih da mi se lično jako svidja kako radi trener Partizana Ćetković sa decom.
G

Gx

pre 21 dana

Kaže otišao u Torino serija A da bi dobio veću minutažu ...koji su to gluposti..nije i so mesta u zvezdi...poslali ga ,naravno imali malo nade da ga odkupe za bilo šta...ali na nesreću nista...da predložio bi mu kod Matića da...biće intersatna ekipa ..
S

Sima Arauho

pre 21 dana

Evo očiglednog primera kako zvezda unistava karijere talentovanih klinaca,dovede ih za tepsiju ribe samo da ne igraju protiv nje a posle kad im propadne pola godine ili godinu dana karijere mogu samo da odu neki klub koji igra plej aut kod nas.
U

Urke777

pre 21 dana

800k evra i 20% od naredne prodaje nije tepsija ribe. Zvezda ga je poslala u Seria-u A u Torino, a ne u drugu ligu u Sampdoriju npr. Nista nije naucio, apsolutno nije napredovao. Nije uspeo za jedan minut na terenu da se izbori za 6 meseci u Torinu, a ti bi (a on bi) da igra u Zvezdi 90 min i to u LS? E jbg Simo, uradila je Zvezda sve moguce za ovog momka ali on, izgleda, nema nikakavu zelju da se dokaze i da napravi neki karijeru. Kakve veze Zvezda ima sa time? Nikakve, ulozili, da li ozbiljne pare za nase uslove, poslali na doskolavanje u ligu 5, i to u vrlo dobar klub, i dobili jedno veliko nista jer nije u stanju da se izbori za jedan jedini jbni minut da provede u igri. Ovo je sve do njega bilo. Treba zaliti tih 800k evra, a ne Kabica.
N

Nikla44

pre 21 dana

Mali je izgubio godinu dana u najvaznijem periodu za njegovu karijeru. Ja sam ga gledao par puta i mali ima odredjen kvalitet. Mozda nije bas za prvih 11 Zvezde, ali ima odredjenu brzinu, ali vazno je da igra. Nije bitno da li u Vojvodini, Spartaku, TSC, Pancevu ili Cukarickom. Bitno je samo da igra svaku utakmicu. Dobro bi bilo i da tim u kojem igra nije bas slab i pred ispadanjem jer se u njemu ne moze bas iskazati. Tako da mali ako citas ovo da nadjes klub gde ces sigurno imati priliku da igras. I nemoj da padas psihicki, ostani skoncentrisan na teren.
н

нс бој

pre 21 dana

Класична каријера кад напаљени клинац умисли да је Роналдо,да је већи од клуба и паметнији од свих.Проблем је што се то стално понавља и нико да извуче поуке из туђих примера већ упорно иду у своју пропаст. Пази цз доводи странце за 5-6 милиона са јаким платама,имају своје таленте,доводе из целе Србије и где млади играч ту види своју шансу за развој. Најгоре ни сад нема места,већ је заборављен за млађе селекције Србије,следи позајмица по Србији,право у муљ,јер је још теже показати се у некој слабијој екипи,колко ће имати мотива у ИМТ нпр.Годину дана ниси играо шта ћеш нам.Реално је у лошем стању.
A

Alan Brut

pre 21 dana

Ne dovodi ih CZ, vec privodi uz pomoc drzave, ili otima, sa ciljem prodaje.. Drugim recima stubovi srpstva postali su CRVI SRPSTVA. Pozdrav za VOŠU...
j

jojo

pre 21 dana

kolilo juce strucnjaci iz CZ su govorili da je Kabic projekat kluba da bi opravdali milion i vise. Sta bi. Je li i njemu Stojic menadzer ako jeste sve je jasno ko dan.
j

ja pa ja

pre 21 dana

A i taj hrvatski stručnjak očigledno ne voli srbe, a i nije neki stručnjak, niža klasa

Marko Pavlovic

pre 21 dana

Ne lupaj majke ti.

BorisPL

pre 21 dana

Ide nazad u Vojvodinu na pozajmicu.
J

Jova1245

pre 21 dana

Nauk za sve igrace je da izbegavate zla Srpskog sporta oba titova blizanca!
G

Gostionik43

pre 21 dana

Realno Zbilja ga uvaljao Terzi i Mrkeli majstorski. A svi se smejali kad je rekao da ga ne vide u 20 igraca prvog tima u Vosi.
p

pozajmica

pre 21 dana

ide u ub, ofk ili imt
Z

Zvezdasnbgd

pre 21 dana

Mene zanima kao zvezdašs jel postoji neki plan sa svim ovim igračima ili ih mi skupljamo tek tako? Već imaš neku navodno dobru decu iz škole a ti dovedeš onda još Sremčevića, Kabića itd, i to za ne mali novac. Da li postoji plan da se stane iza nekog mladog igrača i po cenu greške ili će oni tek tako biti u kadru i stvarati tenziju treneru da mora da zadovolji 35 igrača koji svi očekuju da igraju. Zašto se doveo Sremčević za taj novav ako evidentno nije još za Zvezdu? Mnogo bezveznih poteza vučemo i sami sebi pravimo probleme gde ih nema.
d

dr finansija

pre 21 dana

postoji plan ..sto vise igraca cirkulise vise se para sliva na racun u nemacku banku . Od dolaska procenti od dolaska procenti ..kapiras ?sta mislis odakle ofk-u pare ??
D

Delija istok

pre 21 dana

Dovoljno da se sa jednim pogodi da mozes 5 da promasis. Mislis da je Man C pogodio sa svakim igracem kojeg je doveo. To su ipak mladi ljudi razlicito reaguju na promenu sredine. Kabic nek se dokaze u Ofk pa ce lako nazad u Zvezdu. Braca Mituljikic se forsiraju pa sta su pokazali? Dokle im davati sansu? Jel bi bio zadovoljan da igraju mladi a da trpi rezultat? U kojoj firmi se forsiraju mladi bez obzira na rezultat?
@

@delijanistok

pre 21 dana

Man City ne troši narodne pare nego svog vlasnika, neka promašuju sta hoće… Ovi promašuju od mog poreza
N

NSrdjan

pre 21 dana

To je kao na Football Manager. Dovodis razne "levake" po isteku ugovora za dz, ili za malu paru, i gledas sto pre da ih prodas da bi napunio kasu za pojacanja koja su ti zaista potrebna.
1

12345678900

pre 21 dana

nema ovaj pojma ali pustace ga milojevic da bi probali da ga uvaljaju negde
M

Miki grom

pre 21 dana

Nijedan naš krilni igrač ne može da napravi karijeru napolju to je sad evidentno. Najbliži nekoj ajde da kažeš ok karijeri je Kostić ali on je u padu i nije dokazao da je za veliki klub. Ako imaju brzinu kao Kostić i Radonjić onda im fali tehnika, ako imaju tehniku kao Živković onda nemaju brzinu i sve tako.
Z

Zauvek zvezdaš

pre 21 dana

Probati ga tokom pripremnog perioda na poziciju levog beka kao zamenu za Rodića. Levonog je, visok i jak. Nemožeš ništa da izgubiš a s obzirom da je 2004 godište a možeš puno da dobiješ pa s obzirom na deficit bekova možda i reprezentativac za narednih 10 godina i Kolarov je počeo kao levo krilo.
Z

Zauvek Zvezda

pre 21 dana

Brate moj Zvezdasu,retko,veoma retko se od krilnog igraca napravi bek.Da je to tako kako moguce,ne bi bila ovakva globalna oskudica bekova..Zvezda je barem imala dovoljno pokusaja-Srnic,Jirka,Mitrovic...itd...Kabic je klasicni krilni igrac,koji nema kvalitet za Zvezdu,na zalost...
ш

шуми

pre 21 dana

СИНИША МИХАИЈЛОВИЋ ЈЕ ИГРАО КРИЛО
K

Kalabasas

pre 21 dana

Ovaj deckonja je moj idol ,vozi bengulu od 60K,za 4 godine 12 utakmice možda,u torino ničim izazvan a oni se bore za evropu do zadnjeg kola prava takmicarska ekipa ,svaka čast menadzeru ali sad bi trebao u cuku da odigra jedno 50 utakmica za dve godine, da se vidi šta je on u stvari ako bi dao 15 golova zabosce ga u rusiju minimalno....
P

Prvi u selu ili drugi u gradu

pre 21 dana

A šta ako on misli da je nivo Vinisijusa pa mu ne pada na pamet da ide iza?!A danas tržište moli za iole krštene bekove ali za mnoge je to degradacija.
p

patuljasti zlotvor

pre 21 dana

@ kalabas ..bole ga stojko , najbitnije da se probijes , sad ce seobe ovde onde , mls , nakraju neki arapi i ovaj ce se nafata para a nije spojio 5 valjanih utakmica .To ti je ideologija Srpskog fudbala
V

Vile sampion izraziti favorit

pre 21 dana

Podelite tu decu klubovima u Superligi, upropasticete im karijere. Sada kada treba najvise da igraju oni sede ne klupi, nisu svi zajedno skupili 10 utakmica ukupno. Ne na pozajmice, poklonite tu decu klubovima, Prucev, Sljivic, Lucic, Mituljkici, ovaj mali sto pisete o njemu, bezite deco glavom bez obzira....
G

GOST 510

pre 21 dana

Ti koje si nabrojao su u svojoj glavi već velike zvezde , jednim okom merkaju Nemačku a drugim Italiju. Njima kada bi rekao da treba da idu na pozajmicu u nekog superligaša to bi im bilo isto kao da moraju da idu na pozajmicu u Sudan ili Somaliju. Kurcšlus u glavi, nema više psihičkog povratka. Da li da se ubijem ili da prestanem da igram fudbal.
N

Nisam gost

pre 21 dana

Ovo je redak primerak igraca uz Spiridonovica da nema apsolutno nista sto bi mogli da izdvojimo kao vrlinu...Svaki minut u Zvezdi decko pokazao da je njegov najveci domet Kabel iz Novog Sada .I kad je otisao u Italiju prosto dam pomislio da onda i ja sa 49 god,193cm i 105kg mogu sigurno da zaigram u Calcio kad je mogao on. Ovom momku dati papire i reci nek ti je sa srecom a dva miliona otpisati
L

Lalegale

pre 21 dana

Dajte decku sansu .Srecno
N

Ne

pre 21 dana

Kapiram, zsšto su ga doveli. Čovek ni minut nije dobio.
@

@U pitanju je

pre 21 dana

Uigrana kombina sa Jurićem koja je funkcionisala sa hrvatskim i srpskim igračima u Torinu.
g

gonpi

pre 21 dana

Ub je prava destinacija za njega pa na kraju sezone da bude obostrano zadovoljatvo!
T

Twix

pre 21 dana

Jel su realni vise sa ovim minivalom?
г

гост 1312

pre 21 dana

Каже Збиљић отворено како смо изваћарили Звезду, мали није ни у 16 код нас, али не, доктор виртуелне економије и најбољи фудбалски радник у србаља каже да смо га отели испред носа Ситију, Реалу и Бајерну, кад оно међутим…
P

PISALI STE

pre 21 dana

Da ce prosla nedelja biti jako turbulentna sto se prelaznog rosa tice, da Zvezda kupuje ozbiljnog spica, od svega NIŠTA. Nije profesionalno pisati svata a na kraju nista.
R

Realnost

pre 21 dana

Vošu da se vrati,pozajmica pa otkup.
S

Stara Garda

pre 21 dana

NE! Navijaci Vojvodine ne zele vise nikada da ga gledaju u Vosino dresu. Izabrao he SAM svoj put, sada neka uziva u izboru. Izdajnik.
G

Gostttt

pre 21 dana

Sad ce u OFK ili na Ub...
h

hekwhwkhek

pre 21 dana

Jednostavno decko nema kvalitet i to je to.Kad on kod nas kao bonus mogao da igra sta si ocekivao za Seriu A.Medjutim ako je novac bio motiv podrzavam,da obezbedi svoje...Jos uvek je mlad i vreme radi za njega... Gledao sam ga na pripremama u Zvezdi ono je blago receno uzas,ne zna dribling nijedan a igra krilo,mnogo lose,tad sam se zapitao ko gura ovo dete,a secam se i one kontre u Vosi kad je lobovao golmana,sigurno da ima neki kvalitet ali za neki veci nivo vrlo upitno. Srecno mali!!!!
P

Pivot

pre 21 dana

Želeo je da se vrati u Vojvodinu....Al nista od toga
C

Chiske1

pre 21 dana

Ja bih ga prihvatio nazad samo iz razloga jer se nije puno pitao oko transfera u crvene…

Babakarniang

pre 21 dana

Torino nije u evrokupovima samo zato što je Fiorentina izgubila u finalu Lige konferencija. Ne pišite svašta ako ne znate.
Z

Zdravko Mamic

pre 21 dana

Доласком Терзића у Звезду испуњава се оно што сам рекао, а то је да ће Звезда да се врати на старе стазе славе. Звезда са Терзићем може да уради исто оно што је Динамо у Хрватској, а Партизан би могао да чека на титулу, као и Хајдук, скоро 20 година, сматра Мамић! Звездан Терзић је изузетан фудбалски функционер, уз Драгана Џајића најпознатији у српском спорту и Звезда са њим сигурно корача према европском врху - рекао је некадашњи први човек загребачког Динама Здравко Мамић!
@

@@@@

pre 21 dana

Kombinacija sa žabarima.
R

Raša P

pre 21 dana

Zvezda od prodaje ove sezone će inkasirati oko 25-27 miliona evra. 12,8 već realizovano.
K

Karlo Veliki

pre 21 dana

Kad navijam za nekog ne zanima me koliko ce on da zaradi, vec njegova borbenost, virtuoznost, eksplozivnost, izdrzljivost, mentalitet...Kad je privatnik vlanik kluba on se najbolje brine za svoj novac.. Kada su na celu klubova Terzici, Vucelici, Djurici, Covici,...i dr. onda oni kad prodaju igrace ne misle na klub, vec na sebe UGRADJIVANJEM.
j

jojo

pre 21 dana

I ovo je zesci promasaj, za nase prilike zestoko placen kad bi nabrajao sve promasaje.... evo nekih samo radi onih koji hvale menadzmwnt Zvezde. Garsija, Motika, Kangva, Serif, Sremcevix, Tomane, Van La Parla, Risario Zivkovic, Zandero, Kanjas....tako bih nabrajao do sjutra. To je uspjeh?
A

Asano.

pre 21 dana

@jojo Tuzio vas Asano,eno FIFA vam dala zabrani registracije igraca naredne pune 2 godine!
m

mjau

pre 21 dana

Asano nije bio promasaj pretrcavao ove vase amatere kao dalabu
P

Procena

pre 21 dana

Kabic live Windows bek.Dajte mu da igra to.
G

GOST 510

pre 21 dana

A isti mu đavo grejao klupu ili tribine u zvezdi ili tamo. Bar je video malo Italjiju i možda naučio koju reč. Eno i Stefan Mitrović koji je klasa za ovoga igra kao i da ne igra bez učinka.

VecaBg1971

pre 21 dana

Iskreno, ja sma bio u soku kad je dosao kod nas, ne znam sta ga to izdvaja od ostalih. Eto, dobio je potvrdu i u Torinu da je prosek, kakva investicija.
R

Rubikova kocka

pre 21 dana

Matiću reaguj... Jedinstvo je za njega odlična, sredina
?

??

pre 21 dana

Koliko mi imamo ovih krilnih igraca po pozajmnicama i u ekipi, a oni dovode jos jos jos. Imamo pola zadnjeg veznog, tri stopera i 16848394 krila
N

Navijac iz drugih vremena

pre 21 dana

Da su dobri ne bi bili po pozajmnicama nego zakucani u prvom timu. Pogotovo pozajmnice sa pravom otkupa. Što Bukarija nisu slali po pozajmnicama? Tako da ne vidim kako to računaš na njih.
?

??

pre 21 dana

Pa kako da ne racunas, evo ti kabic. Otisao i vratio se. Sta ce sad s njim? Opet na pozajmnicu i opet ce da se vrati. Zvezdin je igrac, moras da ga racunas
h

haha

pre 21 dana

Vidis kakav smo mi ogranicen narod,jednostavno i kad si dobar ljudi sumnjaju u tebe jer si bio na pozajmici kaze sto bukari nije bio hahahaha a oni istresli 5m za njega Sramota je ko sve ima pravo da komentarise ovde
Z

Zauvek zvezdaš

pre 21 dana

Kako se meni čini i u kom pravcu ide prelazni rok kao i predlog o dva bonus igrača u našoj ligi a Kabić je 2004 godište i biće u takmičarskom sastavu Crvene Zvezde za narednu sezonu na poziciji rezervnog pre svega desnog krila. Druga mogućnost je da ako Vojvodina proda Radulović u SAD od čije prodaje i Zvezda ima deo bude vraćen u Vojvodini a Terzić i Zbiljić će nekako ispeglati finansije.
N

Navijac iz drugih vremena

pre 21 dana

@?? Možeš ti na njega da računaš u papirima. Ali realnost je drugačija. Njega će prvo pokušati da prodaju, a ako ne uspeju, opet će ići na pozajmnicu dok ga konačno ne prodaju. Kao i mnoge druge pre njega. Zvezda je suviše velika da bi imala prostora da nekoga čeka par godina da se razvije kao igrač (ukoliko se uopšte proceni da može da se razvije i dostigne željeni nivo). Kod Zvezde se mere samo pobede i trofeji. I tako je od 45 pa do dana danas. Da vidim toga koji će da vodi Zvezdu i kaže sada puštamo mlade. To nam je strategija. U trećem kolu prvenstva bi ga jurili da ga linčuju. Nije Zvezda isto što i Vojvodina, Radnički Niš... uz dužno poštovanje prema tim klubovima.
N

Navijac iz drugih vremena

pre 21 dana

@haha Sam si sebe "pokopao". Pričaš o Bukariju i 5 miliona (mislim da je i više). O tome ti i ja govorim. Ko vredi i može da pruži rezultate odmah ne ide na pozajmnicu nego igra sada i odmah. Nadam se da si primetio da, za razliku od Bukarija, Kabić nije trebao Zvezdi (procena sportskog sektora), a nije igrao ni u Torinu. Žao mi je što nisi imao priliku da gledaš nekadašnju Zvezdu i način na koji je razmišljala i poslovala (bez obzira što je bilo drugo vreme). Za razliku od tvog, takav način razmišljanja je doveo do toga da budemo najbolji klub na ovim prostorima. I to bez konkurencije. Ali, sudeći po tvom komentaru, jasno mi je od kada navijaš za Zvezdu. I pri tom daješ sebi za pravo da procenjuješ "ko sve danas ostavlja komentare".
N

Navijac iz drugih vremena

pre 21 dana

I da se više ne raspravljamo bez razloga. Svako ima pravo na svoje mišljenje. Suština je ta da postoji razlika kada igrač ima 16, 17... godina i pošalješ ga na pozajmnicu u neki drugoligaški klub u tvojoj državi da ga navikneš na seniorski fudbal i proceniš da li vredi. Tako je bilo sa čitavom generacijom Jankovića, Baste i dr. koji su se kalili u Jedinstvu sa Uba. Potpuno druga situacija je kada igrača (pogotovo kada ima 20 ili više godina) pošalješ u inostranstvo na pozajmnicu sa pravom otkupa. To u prevodu znači da hoćemo da ga prodamo. Primeri su ti Babić, Leković i dr. I da ne zaboravim, kada se vidi da zaista neko vredi, onda kao Pižon debituješ sa 17 godina protiv Real Madrida. Za one koji ne znaju, na toj utakmici je dao dva gola.
D

Dupla Kruna 4 puta

pre 21 dana

Kabic ide i OFK kao i ostali nasi mladi igraci koji tek treba da steknu iskustvo i postanu ozbiljni igraci,samo sacekajte prvi mec izmedju OFK i jsd nogometnog kluba kad im Terzina deca spakuju 6 komada ko deca iz Danske ima da kmece godinu dana bez prestanka,zivi bili pa videli, bice OFK za Zvezdinom talentovanom decom u Top 5 klubova na nasoj tabeli, smem da se kladim u sve pare!
S

Slanina

pre 21 dana

Rekao bih da ofka sa Zvezdinom talentovanom decom, ali onom u upravi moze do 5 mesta kada da dvojica talenata odrade svoje, tj ocevi njihovi.
?

??

pre 21 dana

Zvezda moze da pozajmi ofki samo 3 igraca posto su iz iste lige
l

laker

pre 21 dana

barem je tu frizurica, jadni mi kad nam ovaj i stefan mitrovic najveci potencijali na krilu
J

Just

pre 21 dana

Tako sad unistavaju Sremcevica Sad jure i Cvetkovica da uniste
a

ajde ajde

pre 21 dana

isplaci se
N

Nenad1246

pre 21 dana

Da bi nešto uništio pre toga mora da valja.
g

ghost11

pre 21 dana

Lucic, Prucev, Kangwa, Kabic, Knezevic, veciti talenti braca Mituljkic - kakva je njihova uloga za sledecu sezonu? Posto kao i uvek imamo 35-40 igraca u rosteru
M

Marko6789

pre 21 dana

Na prilreme kod Milojevica, pa ko valja u tim, a ko se ne pokaze, prodaja ili pozajmica. Stvara Miloje ekipu po njegovoj meri i ko nema srca i mu.a nema sta da trazi u Zvezdi.
G

Glyfada

pre 22 dana

Ne mogu da kazem da mi je drago sto mu ne ide, nisam podlac, al mi jeste drago u isto vreme jer nemam kratko pamcenje i vrlo dobro se secam na koji nacin je otet od strane CZV gde je Vosa odbila finansijski bolju ponudu iz inostranstva zbog zna se vec cega tojest koga.
a

auuu muke vase

pre 21 dana

koju finalsijku bolju? sta vi umisljate? verujete sve medijima?
G

Glyfada

pre 21 dana

@auuu muke vase Medijima verujem koliko i horoskopu, dalje necu ni pisati jer nema svrhe, mogu da predpostavim samo za koga navijas i za koga glasas naprimer :D
h

hambi77

pre 22 dana

ode i on u OFK zaboravio ovaj sto piskara da se i lucic oporavlja i da je i on krilo kao i prucev
a

a да проба

pre 22 dana

у "Ред стар" шопу???
G

GostLazar

pre 22 dana

Normalno da nije dobio priliku, ne znam kako je i u Zvezdi dobijao priliku, kad ni u Vojvodini nije pokazao nista.
M

Mitrandir

pre 22 dana

Bonus pravilo na delu
b

brokoli

pre 22 dana

Brokoli je dobar igrac trebu mu dati sansu u Zvezdi i tapnuti ga za par milki
S

Stormy ,Daniels

pre 22 dana

Ako Klark Kent ne vrati ovaj momak u zivotu, ne znam KO , hoce. Ah, da igrace neki Puma I neki koreac na njegovo mesto. Terza magijo . Stub srBstva bre. Hehehe
T

Tarantula

pre 21 dana

?
G

Goxxx902

pre 21 dana

"Koreac"? Jos da si pismen, gde bi ti bio kraj...
b

bosko2020

pre 22 dana

Kakav god da je igrac, da mu nije mogao dati barem 2 do 3 tekme po desetak minuta. Pa da barem nesto pokaze a Juric da vidi.Jedno je trening a drugo tekma.Ionako Torino nije mogao ni ispasti ni uci u Evropu.
N

Novosadjani

pre 22 dana

Karma je cudo, pozdrav za Brokolija moze i on u Ub...
D

Drvo

pre 21 dana

Haha Brokoli 🤣
v

vojvodina1914

pre 22 dana

Joj sto volimm
S

Sherlocked

pre 21 dana

Nemoj biti zao , vratice ti se , narocito bez potrebe.